تیتر امروز

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود
در گفتگوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

فرجی‌راد: از شهریور ۱۳۲۰ تا کنون، شاهد چنین وضعیت خطیری در ایران نبودیم/ تصور نمی‌کنم اسرائیل تا دو ماه آینده به ایران حمله کند/ با ازسرگیری گفت‌و‌گوها، احتمالا شاهد مذاکرات مستقیم بین تهران و واشنگتن خواهیم بود

عبدالرضا فرجی‌راد، دیپلمات با سابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل با حضور در استودیوی دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت حاکم بر منطقه و مناسبات مربوط به آن، پس از جنگ ۱۲ روزه و تجاوز اسرائیل به خاک...
قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

طلا نوسانی شد/ قیمت سکه امامی +جدول

بازار طلا امروز با نوسانات افزایشی همراه شده است و قیمت هر سکه امامی با ۲۷۵ هزار تومان افزایش، با رقم ۷۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان به ثبت رسید.

کد خبر: ۱۸۵۰۷۳
۱۴:۳۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

طلا نوسانی شد/ قیمت سکه امامی +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ با وجود افت اندک اونس جهانی طلا و هم‌راستا با رشد محدود قیمت دلار، نوسانات افزایشی را تجربه می‌کند؛ قیمت طلا در کانال ۶.۴ میلیونی قرار گرفته و قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه بهار آزادی افزایش محدودی داشته است. گفتنی‌ست دلار امروز با نوسانات کوچک افزایشی همراه شده و در سقف کانال ۸۲ هزار تومانی معامله می‌شود.

قیمت طلا و سکه امروز نوسانی است. قیمت طلا که در زمان بازگشایی تا کانال ۶.۵ میلیونی پیش‌روی کرده بود، در این لحظه از این کانال عقب‌نشینی کرده و در سطح ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی قرار گرفته است.

قیمت سکه نیز در تمامی قطعات افزایش محدودی داشته، با این حال، سکه بهار آزادی با نوسانات کاهشی همراه شده است.

طلا نوسانی شد/ قیمت سکه امامی +جدول

به‌نظر می‌رسد بازار در یک فاز انتظار قرار گرفته و درجا زده است. قیمت‌های ثبت شده در بازار طلا و سکه، مشابه قیمت‌های هفته گذشته بوده است و تغییر محسوسی مشاهده نمی‌شود؛ قیمت طلا همچنان در سطح ۶.۴ تا ۶.۵ میلیون تومانی در نوسان است و سکه نیز رفت و برگشتی از کانال ۷۲ به کانال ۷۳ میلیونی دارد.

بنابراین، معامله‌گران فعال در بازار‌های مالی، اخبار سیاسی روز‌های گذشته را به‌عنوان ریسک شناسایی نکرده‌اند و همچنان منتظر تحولات جدید سیاسی و اقتصادی هستند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز، با کاهش یک دلاری، با رقم ۳۲۸۹ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز رشد محدودی داشته و در این لحظه، با رقم ۸۲ هزار و ۷۰۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت نقره کاهش یافت
قیمت اونس جهانی نقره با یک سنت افزایش، روی رقم ۳۳ دلار قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۲۲۰ تومان کاهش، گرمی ۹۴ هزار و ۱۷۰ تومان به فروش رسید.

سکه بهار آزادی ساز مخالف زد
قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه بهار آزادی افزایش محدودی یافت. قیمت سکه امامی با ۲۷۵ هزار تومان افزایش، با رقم ۷۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی، اما با کاهش ۱۲۵ هزار تومانی، روی رقم ۶۷ میلیون و ۲۸۵ هزار تومان قرار گرفت.

همچنین قیمت نیم سکه و ربع سکه با ۱۰۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب با رقم‌های ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ۲۴ میلیون تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۱۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۳ میلیون و ۶۰۰ تومان به ثبت رسید.

حباب سکه رشد کرد
حباب سکه امروز در تمامی قطعات افزایشی شد؛ حباب سکه امامی ۳۵۲ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۳۲ هزار تومان، نیم سکه نیز ۱۵۴ هزار تومان، حباب ربع سکه ۱۲۶ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۱۳ هزار تومان افزایش یافت.

طلا نوسانی شد
بازار طلا امروز با نوسانات افزایشی همراه شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۱۲۰ هزار تومان افزایش، روی رقم ۲۸ میلیون و ۲۱ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۲۷ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش، با رقم ۶ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۲۰۰ تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۲۶ هزار و ۸۷۹ تومان افزایش، با رقم ۶ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۱۵ تومان به ثبت رسیده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۷ تير
امروز جمعه ۲۷ تير
امروز جمعه ۲۷ تير
امروز جمعه ۲۷ تير