تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ تیر ۱۴۰۴

کاهش قیمت طلا؛ سکه امامی چند؟ +جدول

قیمت طلا و سکه برای دومین روز متوالی با کاهش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها همراه بود. قیمت سکه امامی پنجشنبه ۲۶ تیر با افت ۳۱۵ هزار تومانی روی رقم ۷۹ میلیون ۴۹۰ هزار تومانی ایستاده و قیمت سکه بهار آزادی با کاهش ۱۴۰ هزار تومانی در کانال ۷۲ میلیون تومانی عقب‌نشینی کرد.

کد خبر: ۱۸۷۳۲۰
۱۵:۲۴ - ۲۶ تير ۱۴۰۴

کاهش قیمت طلا؛ سکه امامی چند؟ +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه برای دومین روز متوالی با کاهش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. کاهش ۲۲ دلاری اونس جهانی طلا و روند رنج قیمت دلار بازار طلای داخلی را در آخرین روز معاملاتی هفته نزولی کرد؛ با این وجود حباب سکه متاثر از رشد تقاضا مسیر افزایشی را در پیش گرفت.

قیمت طلا و سکه در آخرین روز معاملاتی هفته با کاهش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها بازگشایی شد. افت قابل توجه اونس جهانی طلا و نوسانات محدود ۱۰۰ تا ۳۰۰ تومانی قیمت دلار منجر به آرایش نزولی قیمت طلا و سکه شد.

کاهش قیمت طلا؛ سکه امامی چند؟ +جدول

تلرانس کاهش ارزش در بازار طلا در روز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومانی بود و این روند نزولی منجر به عقب‌نشینی سکه امامی در کانال ۷۹ میلیون تومانی و برگشت هر گرم طلا به کف کانال هفت میلیون تومانی شد. با این وجود روند تقاضا در بازار طلا همچنان صعودی است و همین مساله منجر به رشد حباب قطعات سکه شده و حباب سکه بهار آزادی نیم میلیون تومان رشد کرده است.

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۳۳۲۷ دلاری در حال معامله است و کاهش ۲۲ دلار و ۱۲ سنتی دارد. اونس جهانی نقره نیز با رقم ۳۷ دلار و ۸۱ سنتی در حال معامله است و کاهش ۱۰ سنتی دارد. هر گرم نقره ۹۹۹ با ۷۳۰ تومان رشد روی رقم ۱۱۵ هزار تومانی در حال معامله است.

قیمت قطعات سکه کاهشی شد

قیمت سکه امامی پنجشنبه ۲۶ تیر با افت ۳۱۵ هزار تومانی روی رقم ۷۹ میلیون ۴۹۰ هزار تومانی ایستاده است. قیمت سکه بهار آزادی با کاهش ۱۴۰ هزار تومانی در کانال ۷۲ میلیون تومانی عقب‌نشینی کرد و روی رقم ۷۲ میلیون و ۱۸۰ هزار تومانی در حال معامله است.

گفتنی است قیمت نیم‌سکه کاهش ۱۰۰ هزار تومانی دارد و با رقم ۴۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی در حال معامله است. ربع سکه در سطح ۲۵ میلیون تومانی ایستاده و کاهش ۲۰۰ هزار تومانی دارد و سکه گرمی بدون تغییر قیمت روی رقم ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی در حال معامله است.

طلا آماده برگشت به کانال ۶ میلیون تومانی شد

قیمت طلا نیز روز پنجشنبه کاهشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با افت ۱۴۳ هزار تومانی با رقم ۳۰ میلیون و ۷۳۷ هزار تومانی در حال معامله است. هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۳۰ هزار تومانی در محدوده هفت میلیون و ۹۷ هزار تومانی ایستاده است. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم هفت میلیون و ۲۶ هزار تومانی در حال معامله است.

راه حباب سکه از قیمت جدا شد

حباب سکه در آخرین روز هفته به غیر از کاهش ۳۵ هزار تومانی ربع سکه در سایر قطعات افزایش داشت. حباب سکه امامی ۳۵۵ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۵۲۸ هزار تومان، نیم‌سکه ۲۱۴ هزار تومان رشد کرد و سکه گرمی ۷۷ هزار تومان رشد دارد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها