تیتر امروز

محبعلی: آمریکا با هدف سوزاندن کارت حوثی‌ها روی میز ایران به یمن حمله کرد/ در صورت امتناع تهران از گفتگوی مستقیم با واشنگتن، استفاده آمریکا از ابزار نظامی منتفی نیست/ ترامپ، منتظر گزارش وزارت دفاع و فرماندهان نظامی خود نخواهد ماند
در گفتگوی دیدارنیوز با مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه مطرح شد

محبعلی: آمریکا با هدف سوزاندن کارت حوثی‌ها روی میز ایران به یمن حمله کرد/ در صورت امتناع تهران از گفتگوی مستقیم با واشنگتن، استفاده آمریکا از ابزار نظامی منتفی نیست/ ترامپ، منتظر گزارش وزارت دفاع و فرماندهان نظامی خود نخواهد ماند

اگر مسیر دیپلماسی با خود ترامپ فعال نشود، باید نگران این بود که ممکن است او دست به اتخاذ تصمیماتی بزند که یک جنگ را به دنبال داشته باشد.
بصیر احسانی:مشکل ایران ناترازی مدیریتی است نه ناترازی انرژی/ پای تمام توییت‌هایی که بر علیه پروژه بگیران زدم می‌ایستم/ نظام اسلامی استاد دور زدن تحریم هاست
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با یک پژوهشگر دینی افغانستانی

بصیر احسانی:مشکل ایران ناترازی مدیریتی است نه ناترازی انرژی/ پای تمام توییت‌هایی که بر علیه پروژه بگیران زدم می‌ایستم/ نظام اسلامی استاد دور زدن تحریم هاست

دیدارنیوز این بار در برنامه جامعه پلاس میزبان بصیر احسانی، پژوهشگر دینی افغانستانی بود تا درباره آنچه به نقل از او در شبکه‌های مجازی منتشر شده، با او گفت‌وگو کند.
سفیر پیشین ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی: منطقه در وضع خطرناکی قرار گرفته/ تعریف مذاکره با آمریکا به عنوان یک خط قرمز، سیاست خطرناکی است/ در صورت حمله آمریکا به ایران، احتمال تخریب‌های گسترده وجود دارد
در گفتگوی دیدارنیوز با شریعتی دهاقان مطرح شد

سفیر پیشین ایران در سازمان همکاری‌های اسلامی: منطقه در وضع خطرناکی قرار گرفته/ تعریف مذاکره با آمریکا به عنوان یک خط قرمز، سیاست خطرناکی است/ در صورت حمله آمریکا به ایران، احتمال تخریب‌های گسترده وجود دارد

با تغییر رئیس ستاد ارتش اسرائیل، حمله مجدد به لبنان از سوی تل‌آویو، بعید نبوده و حتی حمله نظامی به ایران هم در این شرایط، محتمل است.
یکصد و یازدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی

واکنش رئیس‌جمهور به قتل دانشجوی تهران؛ به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان با بیان اینکه تحقیقات در کشور باید بر اساس نیاز جامعه و با هدف حل مشکلات باشد، در واکنش به قتل دردناک امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران توسط سارقان زورگیر گفت: قتل آن دانشجو هم به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد؛ وقتی نوع آموزش ما نمی‌تواند نحوه گفتگو را آموزش دهد، تنش و درگیری هم در جامعه بالا می‌گیرد. وقتی افراد توان گفتگو با یکدیگر را ندارند، طبعا درگیری فیزیکی هم پیش می‌آید.

کد خبر: ۱۸۰۶۰۴
۰۹:۳۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳

واکنش رئیس‌جمهور به قتل دانشجوی تهران؛ به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد

دیدارنیوز: رئیس جمهور راهبرد محوری دولت در نظام سلامت را برقراری عدالت در این حوزه دانست و گفت: ما در دولت به دنبال حفظ سلامت اقشار محروم و حاشیه‌نشین هستیم که دیده نمی‌شوند، چون آن‌ها هم باید سهم خود را از سلامت داشته باشند. سلامت یک بسته جامع است که به مسائل اجتماعی مردم هم ارتباط پیدا می‌کند؛ وقتی کسی بیکار باشد یعنی سلامت او هم در خطر است.

مسعود پزشکیان روز گذشته (پنجشنبه) در یکصد و یازدهمین جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی، راهبرد محوری دولت در نظام سلامت را برقراری عدالت در این حوزه دانست و گفت: ما در دولت به دنبال ارتقای سلامت و ایجاد عدالت در این زمینه در جامعه هستیم که درمان هم جزئی از آن است. به عبارتی ما به دنبال حفظ سلامت اقشار محروم و حاشیه‌نشین هستیم که دیده نمی‌شوند، چون آن‌ها هم باید سهم خود را از سلامت داشته باشند.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید در مقوله سلامت موضوعات اجتماعی هم لحاظ شود، اظهار داشت: سلامت یک بسته جامع است که به مسائل اجتماعی مردم هم ارتباط پیدا می‌کند؛ وقتی کسی بیکار باشد یعنی سلامت او هم در خطر است.

پزشکیان در این بخش از سخنانش به ماجرای قتل یک دانشجو در منطقه کوی دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: قتل آن دانشجو هم به خاطر فقر و جهالت اتفاق افتاد؛ وقتی نوع آموزش ما نمی‌تواند نحوه گفتگو را آموزش دهد، تنش و درگیری هم در جامعه بالا می‌گیرد. وقتی افراد توان گفتگو با یکدیگر را ندارند، طبعا درگیری فیزیکی هم پیش می‌آید.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تحقق عدالت در حوزه آموزش تصریح کرد: دولت باید در نظام آموزشی همه را ببیند.

پزشکیان به محدودیت منابع دولت برای توزیع امکانات درمانی و سلامت‌محور در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: ما مجبور هستیم که در ارائه خدمات حوزه سلامت اولویت‌بندی کنیم و این اولویت‌بندی باید به گونه‌ای باشد که افراد بیشتری را تحت پوشش قرار دهد.

رئیس جمهور کمبود منابع را یکی از دلایل مهاجرت کادر پزشکی دانست و گفت: اینکه گفته می‌شود باید کادر پزشکی را تکریم کرد، درست است، اما آیا می‌توان با احترام گذاشتن همه مشکلات را حل کرد.

رئیس جمهور خطاب به اعضای فرهنگستان علوم پزشکی که خواهان برخی اقدامات در حوزه سلامت بودند، گفت: کمک کنید با منابع موجود مشکلات حل شود و بر اساس عدالت، به شکلی که بیشترین افراد تحت پوشش قرار گیرند، سلامتی مردم را تامین کنیم. من زمانی که در تبریز رئیس دانشگاه علوم پزشکی بودم با همان سرانه سلامتی که دولت در اختیارمان قرار می‌داد، برنامه‌ریزی و نظام پزشک خانواده را آنجا اجرا کردم.

پزشکیان با بیان اینکه «پزشک خانواده در سایر استان‌ها به درستی اجرا نشد»، افزود: در استان‌های دیگر پزشک خانواده بد اجرا شد و محدود به این شد که در هر محله‌ای یک درمانگاه ایجاد و یک پزشک استقرار داشته باشد و بیماران را ویزیت کند، در حالی که هدف طرح پزشک خانواده این نبود. در پزشک خانواده ما به دنبال حفظ سلامت آن بخش از جامعه بودیم که در آمار‌ها وجود ندارند و به دلایلی از جمله بی‌سوادی و یا فقر به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

رئیس جمهور با یادآوری شعار محوری وفاق در دولت چهاردهم و با بیان اینکه «معتقدم اگر دست به دست هم بدهیم و علمی و درست عمل کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم»، بر ضرورت تقویت و تصحیح مسیر تحقیقات در کشور تاکید و تصریح کرد: تحقیقات در کشور باید بر اساس نیاز جامعه و با هدف حل مشکلات باشد. ما هم اکنون مراکز تحقیقاتی زیادی داریم که دستاورد‌های چندانی ندارند. از شما عزیزان در فرهنگستان علوم پزشکی می‌خواهم که در این زمینه دولت را یاری کنید. باید به یک زبان و نگاه مشترک برای حل مشکلات برسیم و اساتید در این زمینه می‌توانند کمک کنند.

پیش از سخنان رئیس جمهور، مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و تعدادی از اعضای این فرهنگستان به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند و ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز توضیحاتی درباره برنامه‌های این وزارتخانه در راستای برنامه‌های دولت در حوزه بهداشت و سلامت ارائه داد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی