تیتر امروز

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده
بررسی و تحلیل پیدایش بحران آب در کشور با کارشناس ارشد محیط زیست

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده

محمد درویش نامی آشنا برای دوست داران و طرفداران محیط زیست است اما به دلیل اظهارنظرهایش درباره وضعیت محیط زیست در کشور به چهره مردمی تبدیل شده است، او مهمان هفتمین سری از برنامه تیتر بود.
ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در واکنش به استیضاح همتی بیان کرد

استیضاحی زودرس و نابهنگام

جواد هروی، سخنگوی حزب اعتدال و توسعه معتقد است که استیضاح عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد یک استیضاح زودرس و نابهنگام در پاسخ به موج گرانی‌هاست در حالی که بیش از آنکه عوامل داخلی بر موج گرانی‌ها موثر باشد، عوامل خارجی بر روی آن تاثیرگذار است.

کد خبر: ۱۸۰۵۶۲
۰۹:۱۴ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳

استیضاحی زودرس و نابهنگام

دیدارنیوز: سخنگوی حزب اعتدال و توسعه گفت: از نگاه بنده استیضاح وزیر اقتصاد یک استیضاح زودرس و نابهنگام در پاسخ به شرایط اقتصادی است.

جواد هروی با اشاره به اعلام وصول استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس، بیان کرد: مشکلات اقتصادی همیشه از یک عامل و از یک ناحیه بر نمی‌خیزد بلکه عوامل متعددی دست به دست هم داده و موجبات بی ثباتی بازار و ناهماهنگی‌های اقتصادی را فراهم کرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: اینکه مجلس برای استیضاح یک وزیر چانه‌زنی سیاسی انجام دهد، جزو حقوق ذاتی قوه مقننه است، ولی اینکه آیا این حقوق در جای خود و به درستی استفاده شود مهم است.

هروی تصریح کرد: اکنون این سوال مطرح می‌شود که آیا در شرایطی که فقط پنج ماه از استقرار دولت پزشکیان می‌گذرد، زمان درستی برای مخالفت با دولت است؟ اینکه مجلس برای مخالفت با دولت چهاردهم سکان‌دار اقتصادی دولت را به میز استیضاح بکشد از نظر بنده زودرس است.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه، تصریح کرد:‌ ای کاش نمایندگان مجلس در خصوص استیضاح وزیر اقتصاد مداقه بیشتری به خرج می‌دادند و حداقل کمیسیون‌های اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس در این خصوص نظرات وزین‌تری را ابراز می‌کردند و پس از آن بحث استیضاح مطرح می‌شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نکته بعدی این‌که آنچه باعث نابسامانی‌های اقتصادی داخلی می‌شود، منبعث از تحولات خارجی نیز است. یعنی آنچه که ما در تحولات منطقه و تحولات بین‌الملل می‌بینیم اثر مستقیم خود را بر روند تورم و مضیقه‌های اقتصادی می‌گذارد.

وی افزود: اگر تصور کنیم که اقتصاد صرفا یک موضوع داخلی است که از هیچ مسئله بیرونی تاثیر نمی‌پذیرد یک اشتباه است؛ بنابراین من معتقدم که استیضاح وزیر اقتصاد متأثر از عوامل داخلی و خارجی متعددی است که در زمره ناکارآمدی‌های وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سایر قسمت‌هاست. در کنار آن عواملی مثل عدم تصویب FATF و نظیر آن نیز بر نبض اقتصادی تاثیر مستقیم خود را می‌گذارد.

هروی در پایان تاکید کرد: من در مجموع معتقدم که استیضاح وزیر اقتصاد یک استیضاح زودرس و نابهنگام در پاسخ به موج گرانی‌هاست. در حالی که بیش از آنکه عوامل داخلی بر موج گرانی‌ها موثر باشد، عوامل خارجی بر روی آن تاثیرگذار است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد