تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
ترامپ و تنش‌های جدید اقتصادی در جهان

جنگ تعرفه‌ها؛ چین به آمریکا پاسخ داد

چین در واکنش به تعرفه‌های ۱۰ درصدی آمریکا علیه پکن، تعرفه ۱۵ درصدی را برای واردات زغال‌سنگ و گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) و تعرفه ۱۰ درصدی را برای واردات نفت خام، تجهیزات کشاورزی و برخی خودرو‌ها از آمریکا اعمال خواهد کرد.

کد خبر: ۱۷۹۷۴۶
۱۱:۳۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

جنگ تعرفه‌ها؛ چین به آمریکا پاسخ داد

دیدارنیوز: چین روز سه‌شنبه، در واکنش به تعرفه‌های جدید آمریکا بر کالا‌های چینی، واردات از آمریکا را هدف تعرفه قرار داد و جنگ تجاری میان دو کشور بزرگ جهان را دوباره شعله‌ور کرد.

تعرفه ۱۰ درصدی آمریکا بر تمام واردات از چین، از روز جاری به اجرا درمی‌آید. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مکررا به پکن هشدار داده بود که اقدامات کافی برای توقف جریان مواد مخدر غیرقانونی به ایالات متحده انجام نمی‌دهد.

وزارت دارایی چین، ظرف مدت چند دقیقه، اعلام کرد تعرفه ۱۵ درصدی را برای واردات زغال‌سنگ و گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) و تعرفه ۱۰ درصدی را برای واردات نفت خام، تجهیزات کشاورزی و برخی خودرو‌ها اعمال خواهد کرد. اعمال تعرفه‌های جدید بر صادرات آمریکا، از ۱۰ فوریه (۲۲ بهمن) آغاز خواهد شد.

چین همچنین اعلام کرد که یک تحقیقات ضد انحصارطلبی را درباره گوگل آلفابت آغاز خواهد کرد و شرکت «پی وی اچ کورپ» (PVH Corp) که شرکت هولدینگ برای برند‌هایی مانند «کالوین کلاین» است و شرکت بایوتکنولوژی آمریکایی «ایلومینا» را در فهرست نهاد‌های غیرقابل اطمینان خود قرار می‌دهد.

همچنین وزارت بازرگانی و اداره گمرک چین اعلام کردند که کنترل‌های صادراتی را بر تنگستن، تلوریوم، روتنیوم، مولیبدن و اقلام مرتبط با روتنیوم برای محافظت از منافع امنیت ملی، اعمال خواهند کرد. چین، بخش عمده عرضه عناصر خاکی نادر جهان را که برای فناوری انرژی پاک حیاتی هستند، در کنترل دارد.

بر اساس گزارش رویترز، ترامپ روز دوشنبه، تهدید خود برای اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات از مکزیک و کانادا را در لحظه آخر متوقف کرد و با توقف ۳۰ روزه اجرای این تعرفه‌ها در قبال امتیازاتی در خصوص کنترل بیشتری مبادی مرزی با دو کشور همسایه آمریکا، موافقت کرد. اما چنین مهلتی را برای چین قائل نشد و یک سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ تا اواخر هفته جاری، با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، گفتگو نخواهد کرد.

ترامپ در دوره نخست ریاست جمهوری خود در سال ۲۰۱۸، یک جنگ تجاری دو ساله با چین بر سر مازاد تجاری عظیم این کشور با آمریکا به راه انداخت و دو طرف، بر روی کالا‌هایی به ارزش صد‌ها میلیارد دلار، تعرفه وضع کرده و زنجیره تامین جهانی را ملتهب کردند و باعث آسیب دیدن اقتصاد جهانی شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر