تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
پس این همه پول کجا می‌رود آقایان؟

ورزش ایران و مشکل کاهش بودجه!

تسنیم نوشت: شنیده می‌شود بودجه بازی‌های ریاض و بحرین در اختیار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته و عملا کمیته ملی المپیک هیچ اختیاری در خصوص آماده سازی کاروان ایران برای این دو رویداد ندارد. این اتفاق در ورزش کشور سابقه نداشته و قطعا کاروان ایران را در این دو رویداد با چالش روبه‌رو خواهد کرد. سال گذشته در همین مقطع نیز نزدیک به ۵۰۰ میلیاردتومان از بودجه کمیته کسر شد و به وزارت ورزش انتقال پیدا کرد و به نظر می‌رسد در بودجه امسال نیز این موضوع تکرار شده است.

کد خبر: ۱۷۹۶۲۲
۱۳:۰۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

ورزش ایران و مشکل کاهش بودجه!

دیدارنیوز: گفته می‌شود بودجه بازی‌های کشور‌های اسلامی و جوانان در اختیار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته و کمیته ملی المپیک اختیاری برای آماده سازی کاروان ایران ندارد.

محمد تابع سرپرست دبیر کلی کمیته ملی المپیک روز گذشته به منظور پیگیری امور مربوط به بودجه این کمیته در سازمان برنامه و بودجه حضور یافت، اما این جلسات خروجی مثبتی نداشت و در آستانه سالی مهم برای ورزش کشور و در پیش بودن بازی‌های کشور‌های اسلامی در ریاض و بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین و همچنین لزوم تمرکز بر بازی‌های آسیایی ناگویا، این کمیته با کاهش بودجه رو‌به‌رو شد.

محمد تابع در این خصوص گفته است: «با توجه به کاهش بودجه کمیته ملی المپیک از سوی سازمان برنامه و بودجه ضمن درک شرایط موجود و سیاست‌های کاری آن سازمان، بحث حضور در این دو رویداد مهم از دستور کار هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک خارج شد و تمرکزمان را فقط بر حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا خواهیم گذاشت.»

نکته قابل توجه دلیل این تصمیم از سوی سازمان برنامه و بودجه است. شنیده می‌شود بودجه بازی‌های ریاض و بحرین در اختیار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته و عملاً کمیته ملی المپیک هیچ اختیاری در خصوص آماده سازی کاروان ایران برای این دو رویداد ندارد. این اتفاق در ورزش کشور سابقه نداشته و قطعاً کاروان ایران را در این دو رویداد با چالش روبه‌رو خواهد کرد.

سال گذشته در همین مقطع نیز نزدیک به ۵۰۰ میلیاردتومان از بودجه کمیته کسر شد و به وزارت ورزش انتقال پیدا کرد و به نظر می‌رسد در بودجه امسال نیز این موضوع تکرار شده است.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک بر موفقیت در این دو رویداد مهم تاکید کرده بودند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها