تیتر امروز

آیا بنزین گران می‌شود؟/ ترامپ در قاهره: با ایران کنار می‌آییم/ دیپلماسی یعنی پایان دادن به جنگ و خشونت/ اسرائیل دوباره به ایران حمله نمی‌کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا بنزین گران می‌شود؟/ ترامپ در قاهره: با ایران کنار می‌آییم/ دیپلماسی یعنی پایان دادن به جنگ و خشونت/ اسرائیل دوباره به ایران حمله نمی‌کند

این صد و بیست و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند
در گفت و گوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند

آتش‌بس در پی توافق صلح غزه در حال حاضر، منجر به این شده که مردم غزه از زیر بمباران بیرون بیایند و این مسئله به خودی خود، نکته مثبتی بوده و مردم این منطقه از کشته شدن روزانه خلاص شده‌اند. همچنین،...
مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات به بهانه بزرگداشت حافظ شیرازی

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته

در سومین برنامه از گپی‌نو به مناسبت بیستم مهرماه، بزرگداشت حافظ شیرازی به سراغ مسعود زنجانی پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات رفتیم تا با موضوع «حافظ به مثابه اندیشمند» با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.
بابت رفتار‌هایی که در بازی پرسپولیس و تراکتور رخ داده، متاسفم نباید به خاطر چند نفر همه تماشاگران را محروم کنیم

پاسخ وزیر ورزش به اظهارات علی دایی؛ فضاسازی نکنید! +ویدیو

احمد دنیامالی، وزیر ورزش به صحبت‌های علی دایی، اسطوره فوتبال ایران در رابطه با ساخت ورزشگاه در عراق، سوریه و لبنان واکنش نشان داد و گفت: در لبنان و سوریه چنین اتفاقی رخ نداده و فضاسازی می‌کنند. در ضمن اگر جایی مهندسان ما ساخت و ساز کنند، هنر است و باید با افتخار از آن یاد کنیم. در جایی که درآمدزایی داشته باشیم، حتما حمایت می‌کنیم.

کد خبر: ۱۷۹۵۴۸
۱۲:۲۲ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳

پاسخ وزیر ورزش به اظهارات علی دایی؛ فضاسازی نکنید! +ویدیو

دیدارنیوز: وزیر ورزش و جوانان به صحبت‌های علی دایی در رابطه با ساخت ورزشگاه توسط ایران در عراق، سوریه و لبنان واکنش نشان داد.

احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان امروز شنبه در آیین نواختن زنگ انقلاب اسلامی و در جمع خبرنگاران در واکنش به صحبت‌های علی دایی در رابطه با ساخت ورزشگاه توسط ایران در عراق، سوریه و لبنان اظهار داشت: ما بحث خدمات مهندسی در عراق را داشتیم و شرکتی که برج میلاد را ساخته و شرکت مطرحی نیز هست، در ازای پول در عراق این کار را کرده و برای ایران نیز درآمدزایی داشته است.

مطلب مرتبط:

پاسخ تند علی دایی به دبیر؛ دفعه آخرش باشد نسبت به دیگران اظهارنظر می‌کند!/ ما تا کی باید خاموش باشیم؟

وی افزود: در لبنان و سوریه چنین اتفاقی رخ نداده و فضاسازی می‌کنند. در ضمن اگر جایی مهندسان ما ساخت و ساز کنند، هنر است و باید با افتخار از آن یاد کنیم. در جایی که درآمدزایی داشته باشیم، حتما حمایت می‌کنیم.

وزیر ورزش در رابطه با حواشی‌ای که در چند روز گذشته مخصوصا در فوتبال و کشتی رخ داد، گفت: بحث فرهنگی در ورزش یک کار زیربنایی است. متاسفم بابت رفتار‌هایی که در بازی پرسپولیس و تراکتور رخ داده است. این تعداد‌های محدود نباید بر روی تماشاگران فرهیخته ما تاثیرگذار باشند، تماشاگران برای لذت بردن از فوتبال، والیبال و کشتی در ورزشگاه و سالن‌ها حضور پیدا می‌کنند. ما نباید به خاطر چند نفر همه تماشاگران را محروم کنیم.

دنیامالی ادامه داد: امروز جلسه‌ای ویژه در این رابطه با ریاست خود من در وزارت ورزش برگزار می‌شود و قطعا بررسی‌های دقیقی در این رابطه صورت می‌گیرد. حتما تدابیر اصلاحیه مناسبی به وجود می‌آوریم تا در آینده شاهد چنین رویداد‌هایی نباشیم که احساسات مردم را جریحه‌دار کند.

وزیرورزش در رابطه با اینکه آیا مدیران باشگاه‌های پرسپولیس و تراکتور در این جلسه حضور خواهند داشت، گفت: نخیر، رییس فدراسیون فوتبال و تعدادی از مسئولان مرتبط در این جلسه حضور دارند و نتایج این جلسه را اعلام می‌کنیم. هر رویدادی که در سکو‌ها رخ می‌دهد باید ریشه آن را خارج از استادیوم پیدا کرد. وقتی مدیران ما مرز رفتار حرفه‌ای را رعایت نمی‌کنند و به دنبال کری خواندن و رفتار احساسی هستند همین اتفاق رخ می‌دهد. اگر بازیکنی به هر دلیلی تیم خود را ترک کرده، حقش بوده به تیم دیگری برود، اما اینکه فضا را این قدر مشوش کنیم تا به سکو‌ها کشیده شود، در شان ورزش ما نیست.

وی افزود: مدیرانی که در عرصه ورزش قرار دارند باید در وهله اول عاشق ورزش باشند. متاسفانه بحث نام و نان در ورزش خیلی برجسته شده است. کسانی که در حوزه ورزش هستند اگر کارشان را درست انجام دهند اشکالی ندارد نام و نان هم در کنارشان متصور شویم. ما به فرمان مقام معظم رهبری حوزه برنامه‌ریزی را در ورزش بسیار جدی گرفتیم. همه تلاش ما این خواهد بود که نام ایران و نام بچه‌های ایرانی را در سطح آسیا و جهان پررنگ کنیم.

دنیامالی ادامه داد: ما در جنگ تحمیلی ۴۰ هزار شهید داده‌ایم، متعهد به خون شهدا هستیم و خون آن‌ها به ما تکلیف می‌کند که همه زندگی خود را بگذاریم تا نام ایران در دنیا بدرخشد. حتما با وحدت رویه در بین ورزشی‌ها به این مهم می‌رسیم.

وزیر ورزش و جوانان در رابطه با استفاده از هوش مصنوعی در ورزش گفت: به قول یک بزرگی که گفته بود، وقتی شما به دنبال هوش مصنوعی هستید، قبل از اینکه هوش مصنوعی را به صورت اجرایی در مجموعه ورزش به کار بگیرید، باید الزاماتی را به وجود بیاوریم که بتوانیم از هوش طبیعی برجسته‌ای بهره‌مند شویم. هوش طبیعی می‌تواند به خوبی از ظرفیت‌های هوش مصنوعی استفاده کند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
0
1
شما اگر خیلی دارای توان مهندسی برای ساخت ورزشگاه هستید چرا داخل کشور نمی توانید یک ورزشگاه استاندارد بسازید؟
مشکل مدیران جمهوری اسلامی این است که در چهل و شش سال گذشته همیشه مرغ همسایه برایشان غاز بوده و ملت ایران از نظرشان رعایای بی ارزش!
سیروس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
0
0
با سلام خدمت وزیر عزیز ،حاج آقا ما که این همه تیروی متخصص داریم پس چرا این همه پول بیت المال رو برای بازسازی آزادی خرج کردیم (اون هم توی این مدت ) می تونستیم مثل کشور عراق یه استادیوم مجهز درست کنیم و این ورزشگاه رو هم مثل ( امجدیه ،و سایر ورزشگاه ها) ول کنیم به امان خدا
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر
امروز سه‌شنبه ۲۲ مهر