تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

محمود عباس: با انتقال سفارت آمریکا به قدس، معامله قرن دیگر شکل نمی‌گیرد

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت پس از تصمیم آمریکا برای انتقال سفارت خود به قدس، دیگر چیزی برای مذاکره کردن باقی نمانده است.

کد خبر: ۱۷۹۴۹
۱۱:۴۳ - ۱۵ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سخنانی گفت: معامله قرن به پایان رسیده است و پس از تصمیم آمریکا برای انتقال سفارت خود به قدس، دیگر چیزی برای مذاکره کردن باقی نمی ماند.

باس که در گفت و گو با شماری از نویسندگان و اندیشمندان در قاهره پایتخت مصر صحبت می کرد، افزود که موضوع فلسطین با دشواری های فراوان و مشکلات پیچیده ای از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی روبه روست و حل و فصل مساله فلسطین جز بر سه محور سیاسی، اقتصادی و امنیتی انجام نخواهد شد.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین یادآور شد که چهار مرتبه با ترامپ رئیس جمهوری آمریکا دیدار کردم که آخرین آن در نیویورک بود. در این دیدار از ترامپ خواستم که راه حل مربوط به تشکیل دو کشور را بپذیرد و او نیز با این درخواست موافقت کرد، اما دو هفته پس از این دیدار رئیس جمهوری آمریکا قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کرد و این موضوعی است که قابل پذیرش نبوده و از آن روز ما تصمیم به تحریم آمریکایی ها گرفتیم.

چند روز پیش یک منبع دیپلماتیک به پایگاه خبری المانیتور گفته بود که طرح معامله قرن شامل تقسیم بندی شفاف بیت‌المقدس به سه بخش است که این تقسیم بندی درباره "ابودیس" به عنوان پایتخت فلسطینیان نبوده بلکه درباره بخش شرقی بیت‌المقدس است.

بر اساس گفته این منبع، در بیت‌المقدس دو پایتخت وجود خواهد داشت. پایتخت اسرائیل در بخش غربی قدس که شامل مناطق غربی دیوار و حومه یهودی است و بخش شرقی پایتخت فلسطینیان خواهد بود. به علاوه بخش سوم که شامل مناطق مقدس است تحت کنترل بین‌المللی قرار خواهد گرفت.
منبع: جماران
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی