تیتر امروز

امیدواریم «بغیر حساب»، یک اتفاقاتی بیفتد
احمد زیدآبادی، با توجه به شرایط داخلی و خارجی کشور:

امیدواریم «بغیر حساب»، یک اتفاقاتی بیفتد

هفتمین کنگره سازمان معلمان ایران با حضور احمد زیدآبادی،نعمت الله صابری،طاهره نقی ئی، پروانه سلحشوری و ... در سالن همایش‌های آموزش و پرورش منطقه سه تهران برگزار شد.
اقتصاد آمریکا سلطه‌اش را از دست می‌دهد/ موافقت دولت با یارانه جدید/ دلیل خاموشی‌ها قاچاق سوخت است؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اقتصاد آمریکا سلطه‌اش را از دست می‌دهد/ موافقت دولت با یارانه جدید/ دلیل خاموشی‌ها قاچاق سوخت است؟

این پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
اوامرتان برای مقاومت‌کردن ما مستدام
افاضات اضافه

اوامرتان برای مقاومت‌کردن ما مستدام

عوام‌الملک در نامه‌ای به مسعود، از او و سایر خواص خواسته مقاومت حداکثری را در این روزهای پرفشار حداکثری با حضور در منازل آنها یاد بگیرد. او قول داده نان و پیاز هم همراه داشته باشد تا فشاری به...
در مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «معبد زیرزمینی» مطرح شد

قالیباف: برخی می‌گویند فرهنگ جهاد و شهادت چه ارتباطی به اقتصاد دارد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برخی می‌گویند که فرهنگ جهاد و شهادت چه ارتباطی به اقتصاد دارد حال اینکه همه چیز در این فرهنگ نهفته شده است.

کد خبر: ۱۷۹۴۷۸
۱۳:۰۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

قالیباف: امروز به پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها رسیده‌ایم

دیدارنیوز: محمدباقر قالیباف تاکید کرد: امروز به پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها در عرصۀ نظامی رسیده‌ایم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز پنجشنبه در مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «معبد زیرزمینی» در شهر میبد یزد گفت: بدون شک این موضوع انفاقی نیست که خانمی بعد از ۴۰ سال و در سن ۴۰ سالگی کتاب «معبد زیرزمینی» را به یاد شهیدی نوشت که شاید جز در این روستا فرد دیگری او را نمی‌شناخت و در قم نیز غریبانه در کنار حضرت معصومه (س) زندگی کرد و امروز با تقریظ رهبری نام او بر سر زبان‌ها افتاد؛ این‌ها درسی است برای ما و همه کسانی که دل در گرو اسلام و فرهنگ بعثت و غدیر و عاشورا دارند.

وی افزود: امام (ره) می‌فرمودند جنگ دانشگاه بود و مقام معظم رهبری می‌فرمایند دفاع مقدس گنج است. امروز یکی از گوهر‌های این گنج بهانه‌ای برای گردهمایی ما شده است و این به برکت تقریظ مقام معظم رهبری بر این کتاب است که نمونه‌ای از این دریای معرفت و حکمت در دوران دفاع مقدس به شمار می‌آید.

مجاهدت و خلاقیت واقعی تمام فضای دوران دفاع مقدس را یکپارچه کرده بود

وی با بیان بر اینکه در دفاع مقدس، غفلت نبود، گفت: به تعبیری شهید سلیمانی، دفاع مقدس در این کره خاکی قطعه‌ای از بهشت بود. فضای جبهه متفاوت با این روز‌ها بود که مجاهدت و مجبت و تلاش و اعتماد به نفس واقعی و برادری و شجاعت و اخوت و اخلاق فضای دفاع مقدس را یکپارچه کرده بود. ما در جبهه به تمام معنا به یاد معاد، مرگ و قیامت بودیم و غفلت نبود لذا هر فردی از هر قبیله و گروهی و فرهنگی در این فضا حضور داشت.

موفقیت فقط با فرهنگ جهاد و شهادت امکان‌پذیر است

قالیباف با بیان اینکه موفقیت در گرو فرهنگ جهاد و شهادت بود، گفت: هیچ وقت در جبهه فضا این نبود که بگوییم امکانات و توان نظامی ما چقدر است و چقدر آموزش دیده ایم. تجربه بشری و علم نظامی حتما محترم است، اما در ابتدای دفاع مقدس که امکان سامان‌دهی نبود، پیرمرد درس‌نخوانده دوشادوش یک افسر آموزش‌دیده نظامی از کشور دفاع می‌کرد لذا موفقیت فقط با فرهنگ جهاد و شهادت امکان‌پذیر است.

وی افزود: شهید طهرانی مقدم در زمان جنگ کار توپخانه انجام میداد و از همان جا دانشجویان پایه گذاری کار‌هایی کردند که امروز برترین و جز ۵ کشور اول دینا در قدرت موشکی در ابعاد مختلف خود هستیم که این‌ها برخواسته از همین فرهنگ است.

قالیباف یادآور شد: شهید طوسی از بچه‌های اطلاعات عملیات بود؛ شهید طوسی می‌گفت برادر باقر، هرچه قبل از عملیات عرق بیشتری در کانال بریزیم، در شب عملیات خون کمتری ریخته می‌شود. ما آن زمان برای عکس هوایی از هواپیمای پیش‌پاافتاده‌ای استفاده می‌کردیم و به‌زحمت عکس هوایی مبهمی می‌گرفت، اما امروز به پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها در عرصه نظامی رسیده‌ایم.

وی افزود: سیلو‌ها و شهرک‌های موشکی ما، با مجاهدت شهدای دفاع مقدس ایجاد شد که امروز سیلو‌های پرتابی ما می‌توانند از دل کوه‌های سربه‌فلک‌کشیده دشمن را هدف قرار دهند. این‌ها در سایه همین فرهنگ و مسیر و ثمره اخلاص و محبت و برادری است. این‌ها واقعیت و حقیقت است که تاریخ و هویت ملی ما را ساخته است. فتح‌الفتوح امام ما تربیت انسان‌هایی با چنین تفکر و ایمانی بود.

قالیباف با تاکید بر اینکه تاریخ زندگی شهدا خوانده شود، گفت: شهید سلیمانی به من می‌گفت ما تا شش‌هفت‌سالگی کفش به پا نداشتیم. حاج‌قاسم یک روستازاده بود که با دست خالی عظمت و صلابت جلوی ظلم و استکبار جهانی ایستاد.

وی اظهار کرد: امروز مساله فلسطین دیگر تنها موضوع فلسطین نیست و تبدیل به موضوع جهان بشریت شده است. به طوری که مردم در قلب دشمنان ما علیه ظلم و ستم به میدان می‌آمدند که همه از عظمت انقلاب و اسلام است.

رییس مجلس همچنین گفت: تقریظ مقام معظم رهبری بر ادبیات جهاد و مقاومت از جنس احیاگری فرهنگ و مولفه‌هایی است که برای پیشرفت و گره گشایی و قدرت حل مساله بر مبنای حکمرانی فرهنگ است که می‌تواند پیشرفت و تحول را در کشور رقم زند.

مشکلات ما در عرصه‌های مختلف به دلیل فاصله گرفتن از فرهنگ جهاد و شهادت است

وی تاکید کرد: اگر امروز در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی چالش داریم، به خاطر آن است که از فرهنگ جهاد و شهادت و نگاه فرهنگ پایه بر موضوعات فاصله گرفته ایم.

قالیباف گفت: برخی می‌گویند که فرهنگ جهاد و شهادت چه ارتباطی به اقتصاد دارد حال اینکه همه چیز در این فرهنگ نهفته شده است. هر کجا این مبنا و باور‌ها را داشتیم و مسیر تحول انقلاب را در حوزه فتح الفتوح ادامه دادیم، می‌توانیم کار‌ها را پیش ببریم. باید به خواسته حضرت آقا توجه کنیم که احیای فرهنگ جهاد و شهادت برای حل مسائل امروز کشور راهگشاست.

رییس مجلس در پایان با تاکید بر اینکه باید ایمان و باور به سنت‌های الهی و عقلانیت انقلابی داشت گفت: حضرت آقا تاکید دارند که در کار‌ها اول محاسبات صورت گیرد بعد عملیات انجام دهیم؛ اینگونه باید برای پیشرفت و رشد حرکت کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی