تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
سازمان هواشناسی کشور خبر داد

خیزش گردوخاک و افزایش آلودگی هوا در تهران و کرج

سازمان هواشناسی کشور از خیزش گرد و خاک در ۴ استان و افزایش آلودگی هوا در ۲ کلانشهر خبر داد. از امروز (۱۰ بهمن‌ماه) تا شنبه (۱۳ بهمن‌ماه) در خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان با افزایش گرادیان فشاری، میزان سرعت باد در حد نسبتا شدید تا شدید افزایش می‌یابد.

کد خبر: ۱۷۹۴۳۴
۱۷:۲۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

خیزش گردوخاک و افزایش آلودگی هوا در تهران و کرج

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی کشور نسبت به وزش باد شدید و وقوع گرد و خاک در ۴ استان، کاهش کیفیت هوا در تهران و کرج و افزایش ارتفاع موج تا ۲ متر در آب‌های جنوب کشور هشدار داد.

سازمان هواشناسی کشور با صدور سه هشدار سطح زرد نسبت به افزایش سرعت باد، سطح آلودگی هوا و ارتفاع امواج دریا از خبر داد.

هشدار! خیزش گرد و خاک در ۴ استان

بر همین اساس از امروز (۱۰ بهمن‌ماه) تا شنبه (۱۳ بهمن‌ماه) در خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان با افزایش گرادیان فشاری، میزان سرعت باد در حد نسبتا شدید تا شدید افزایش می‌یابد.

وزش باد شدید در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک، کاهش شعاع دید و کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال را در پی خواهد داشت.

سازمان هواشناسی کشور در چنین شرایطی پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، خودداری از انجام پرواز‌های سبک شامل گلایدر، بالگرد و آموزشی، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، خودداری از پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و اطمینان از سالم بودن پوشش پلاستیکی در گلخانه‌ها و استحکام سازه‌ها در سالن‌های پرورشی را توصیه می‌کند.

افزایش آلودگی هوای تهران و کرج

سازمان هواشناسی کشور ضمن صدور هشدار سطح زرد دیگری از وارونگی دما همراه با افزایش شاخص آلودگی هوا خبر داد.

پایداری در جو از امروز آغاز می‌شود و تا پایان روز شنبه (۱۳ بهمن‌ماه) ادامه خواهد داشت و روز چهارشنبه تهران و پنجشنبه، جمعه و شنبه تهران و کرج را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

این مخاطره افزایش غلظت آلاینده‌ها به همراه کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس را در پی خواهد داشت و در صورت عدم کنترل انتشار آلاینده‌ها از منابع ثابت و متحرک، امکان افزایش شاخص آلودگی در حد ناسالم برای همه گروه‌ها در مناطق پرتردد و صنعتی وجود دارد.

توصیه سازمان هواشناسی کشور در این شرایط مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از انجام حرکات ورزشی در فضای باز برای گروه‌های حساس و کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان است.

هشدار! این وزش باد موج‌های دومتری می‌سازد

هشدار سطح زرد دیگر سازمان هواشناسی کشور در خصوص افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا صادر شده است.

بر اساس این هشدار با افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۲ تا ۲۶ نات و افزایش ارتفاع امواج دریا بین ۱ تا ۲ متر، پنجشنبه و جمعه (۱۱ و ۱۲ بهمن‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان، در خلیج فارس و دریای عمان و شنبه (۱۳ بهمن‌ماه) مناطق دور از ساحل استان هرمزگان، در تنگه هرمز و مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان، در دریای عمان با افزایش ارتفاع امواج همراه خواهد شد.

غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی، اختلال در تردد‌های دریایی قایق‌های صیادی، شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اختلال در تردد شناور‌های مسافربری و تردد کشتی‌های تجاری و اختلال در فعالیت‌های فراساحلی و سکو‌های نفتی از آثار این مخاطره است.

سازمان هواشناسی کشور در این شرایط منع شنا، منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین و سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه کرده است.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر