تیتر امروز

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.
فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست
به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد

فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست

به مناسبت روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، گروه علمی، تخصصی صلح انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری مدرسه مطالعات نقد اقتصاد سیاسی باشگاه اندیشه، نشستی با موضوع «جایگاه کارگران در ساخت ساختمان صلح...
توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توقف مذاکرات؛ تعلیق یا تعویق؟/ خرد شدن مردم زیر فشار تورم/ پیامک حجاب؛ تکرار چند باره یک شیوه اشتباه

این نود و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پیرهادی می‌گوید ۷۶ درصد موتورسیکلت‌های تهران فرسوده است و وزارت کشور اقدام کند

برخی‌ها وقتی هوا آلوده می‌شود تازه بیدار می‌شوند!

مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: اگر از امروز به فکر نباشیم، نباید در زمان آلودگی مدعی شویم. وقت چاره‌اندیشی امروز است، نه در آبان و آذر و دی. برخی افراد وقتی هوا آلوده می‌شود تازه بیدار می‌شوند!

کد خبر: ۱۸۳۸۶۳
۱۸:۴۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

برخی‌ها وقتی هوا آلوده می‌شود تازه بیدار می‌شوند!

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: آلودگی هوای تهران در کمین است. باید از امروز به فکر باشیم.

به نقل از سایت شهر، مهدی پیرهادی در سیصد و بیست و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با هشدار نسبت به آلودگی هوا گفت: اگر از امروز به فکر نباشیم، نباید در زمان آلودگی مدعی شویم. وقت چاره‌اندیشی امروز است، نه در آبان و آذر و دی. برخی افراد وقتی هوا آلوده می‌شود تازه بیدار می‌شوند!

وی افزود: ۶ درصد از تردد‌ها در روز به موتورسیکلت‌ها اختصاص دارد. تا سال ۱۴۰۰، دو میلیون و ۶۴۰ هزار موتورسیکلت پلاک‌گذاری شده و در دو سال اخیر ۵۰۰ هزار دستگاه دیگر نیز به تهران اضافه شده و تعداد موتورسیکلت‌ها به سه میلیون رسیده است. ۹۰ درصد این موتورسیکلت‌ها کاربراتوری هستند و علیرغم ممنوعیت تولید، مجوز تولید آنها داده شد؛ البته این روند در چند سال اخیر متوقف شده است.

پیرهادی با تصریح بر اینکه بیش از ۷۶ درصد موتورسیکلت‌ها فرسوده هستند، این وضعیت را یک فاجعه دانست و افزود: مشکلات بنیادی در این زمینه وجود دارد که یکی از آنها، عدم استفاده سازندگان از گواهی اسقاط است.

وی با اشاره به مشکل عدم امکان شناسایی پلاک موتورسیکلت‌ها اظهار داشت: در مواردی راکبان پلاک‌ها را می‌پوشانند. پیشنهاد شده پلاک‌هایی در قسمت جلوی موتور‌ها تعبیه شود که قابل پوشش نباشند. شهرداری کمیته‌ای در این زمینه تشکیل داده و استانداری نیز موضوع را پیگیری می‌کند. متولی این موضوع شهرداری نیست.

پیرهادی با بیان اینکه مالکیت بسیاری از موتور‌ها مشخص نیست و اطلاعات پایه برای مالکیت پلاک‌ها وجود ندارد، گفت: موتورسیکلت‌های فرسوده بدون محدودیت در تمام نقاط شهر تردد می‌کنند.

وی ادامه داد: موتورسیکلت‌ها حتی در پیاده‌رو‌ها تردد می‌کنند و هیچ برخوردی با آنها نمی‌شود. بر اساس سیاهه انتشار سال ۱۳۹۶، سهم کل منابع آلاینده متحرک در انتشار سالانه گازها، هشت درصد است که ۲۱.۳ درصد این سهم مربوط به موتورسیکلت‌ها و ۱۰.۱ درصد مربوط به منابع آلاینده است. درخواست ما این است که وزارت کشور اقدام عاجلی انجام دهد.

پیرهادی با اشاره به اقدامات شهرداری در این زمینه گفت: شهرداری تهران تاکنون ۱۶۴ دستگاه موتورسیکلت به شرکت پست داده و رئیس کل دادگستری استان تهران نیز چند ماه پیش اعلام کرد که شهرداری پرونده‌ای در اجرای قانون هوای پاک نداشته و این ارزشمند است. تلاش شهرداری در واردات اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی نیز قابل تقدیر است و به گفته رئیس کل دادگستری، شهرداری از دستگاه‌های موفق در این زمینه است.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران نیز با تأکید بر لزوم ورود جدی‌تر پلیس راهنمایی و رانندگی به این موضوع، گفت: این معضل روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و ممکن است به جایی برسد که غیرقابل اصلاح باشد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۱۶ ارديبهشت