تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
نرخ ارز در ایران ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

کاهش محدود قیمت دلار/ معامله‌گران چه می‌گویند؟ +جدول

قیمت دلار امروز چهارشنبه، با کاهش ۵۰۰ تومانی بازگشایی و در کف کانال چهارم از کریدور هشتم معامله شد. معامله‌گران با وجود خبردرمانی سیاست‌گذار مبنی بر بالا رفتن احتمال توافق میان ایران و آمریکا، معتقدند قیمت دلار در کریدور هشتم تثبیت شده است.

کد خبر: ۱۷۹۴۲۶
۱۳:۳۳ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

کاهش محدود قیمت دلار/ معامله‌گران چه می‌گویند؟ +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار روز چهارشنبه با کاهش محدودی در کانال چهارم از کریدور هشتم بازگشایی شد و با افت پلکانی به کف کانال برگشت. معامله‌گران معتقدند دلار در کریدور هشتم ماندگار شده است و خبردرمانی سیاست گذار روند قیمت دلار را اصلاح نمی‌کند.

قیمت دلار امروز با کاهش ۵۰۰ تومانی بازگشایی و در کف کانال چهارم از کریدور هشتم معامله شد. قیمت دلار در ادامه فعالیت بازار ارز با افت ۷۰۰ تومانی به کانال سوم از کریدور هشتم برگشت، اما در لحظه نگارش این گزارش دوباره به کانال چهارم راه یافته است.

معامله‌گران با وجود خبردرمانی سیاست‌گذار مبنی بر بالا رفتن احتمال توافق میان ایران و آمریکا، معتقدند قیمت دلار در کریدور هشتم تثبیت شده و انتظارات تورمی مانع برگشت قیمت دلار به کریدور هفتم می‌شود.

کاهش محدود قیمت دلار/ معامله‌گران چه می‌گویند؟ +جدول

بررسی بازار ارز در شروع پنجمین روز هفته حکایت از تعادل در عرضه و تقاضا دارد. معامله‌گران معتقدند سیاست‌گذار با ارزپاشی دلار را در روند رنج حفظ کرده و عرضه و تقاضا را بالانس کرده است.

دلار توافقی پلکانی رشد کرد

قیمت درهم روز چهارشنبه با افت ۴۰ تومانی با رقم ۲۲ هزا ر و ۹۰۰ تومانی در حال معامله است. قیمت تتر نیز با افت ۱۵۰ تومانی روی رقم ۸۴ هزار و ۴۵۰ تومانی در حال معامله است. این ارز دیجیتال از قیمت دلار ۶۰۰ تومان گران‌تر است.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۰۴ هزار و ۷۲۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۸۷ هزار و ۸۰۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه با رشد ۴۴ تومانی روی رقم ۶۸ هزار و ۷۴۴ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در پنجمین روز معاملاتی هفته روی رقم ۶۶ هزار و ۸۷۱ تومانی کشف قیمت شد و رشد ۴۰ تومانی داشت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد