تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای می‌گوید تردد در همه مسیر‌های شهری و روستایی بدون مشکل جریان دارد

بارش برف در کردستان

صلاح الدین محمدی، معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان گفت: در حال حاضر اکثر محور‌های استان با بارش برف و مه گرفتگی همراه است، اما تردد در همه مسیر‌های شهری و روستایی بدون مشکل جریان دارد.

کد خبر: ۱۷۹۳۰۲
۱۱:۰۶ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۳

بارش برف در کردستان

دیدارنیوز: معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان گفت: در حال حاضر اکثر محور‌های استان با بارش برف و مه گرفتگی همراه است، اما تردد در همه مسیر‌های شهری و روستایی بدون مشکل جریان دارد.

صلاح الدین محمدی در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: هم اکنون در اکثر محور‌های استان بارش برف گزارش شده است، اما شدت بارش‌ها در محور‌های سنندج، دهگلان، بیجار، مریوان و مسیر قروه - همدان بیشتر از سایر محور‌ها است.

وی با بیان اینکه همچنین در محور دیواندره - سقز محدوده سه راهی تکاب، فیلان تاقی و محمودآباد، بارش برف و مه گرفتگی گزارش شده است، گفت: از دیگر پدیده‌های غالب در محور‌های استان لغزندگی جاده‌ها به دلیل سرمای هوا، کاهش دید و مه گرفتگی است.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان از رانندگان خواست از سفر‌های غیر ضرور بپرهیزند و در صورت ضرورت، تجهیزات زمستانی با خود به همراه داشته و با احتیاط رانندگی کنند.

راهداران در قالب طرح‌های مختلف زمستانه، نوروزی و تابستانی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه‌های استان شامل یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر در مسیر‌های بین شهری و بیش از ۶ کیلومتر راه روستایی را تحت پوشش قرار می‌دهند.

استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده و هر سال بارش باران در این استان از اواسط پاییز شروع می‌شود.

جاده‌های بین شهری استان دارای ۳۸ گردنه برفگیر و جاده‌های روستایی نیز دارای ۶۶ گردنه برفگیر است این گردنه‌ها هنگام بارش باران عمدتا لغزنده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور