تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
مرتضی محمودی مطرح کرد

چرا احکام متهمان پرونده کرسنت صادر نمی‌شود؟

در شرایطی که بحث‌های فراوانی در نقش سعید جلیلی، نامزد شکست خورده انتخابات ریاست جمهوری در پرونده پرخسارت کرسنت در رسانه‌ها مطرح شده است، مرتضی محمودی، نماینده مجلس نگران وضعیت و هزینه کارگران شده و با مقصر دانستن زنگنه، وزیر سابق خواستار صدور احکام این پرونده شده است.

کد خبر: ۱۷۹۲۶۴
۱۷:۴۳ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

چرا احکام متهمان پرونده کرسنت صادر نمی‌شود؟

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: چرا در صدور متهمان پرونده پرخسارت کرسنت، که پول آن از جیب مردم مستضعف و محروم جامعه پرداخت می‌شود، این قدر تعلل می‌شود، این تأخیر باعث عوض شدن جای جلاد و شهید شده است و آقایان متهم طلبکار شده اند!

مرتضی محمودی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۷ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: چرا در صدور متهمان پرونده پرخسارت کرسنت، که پول آن از جیب مردم مستضعف و محروم جامعه پرداخت می‌شود، این قدر تعلل می‌شود، این تأخیر باعث عوض شدن جای جلاد و شهید شده است و آقایان متهم طلبکار شده اند.

مطلب مرتبط:

کرسنت، سعید جلیلی و خسارت محض

وی ادامه داد: هم رشوه دهنده معلوم است و هم کسی که در دوران وزارتش این قرارداد پرخسارت امضا شده، چرا هنوز اقای زنگنه جوابگو نیست و چرا حکم صادر نمی‌شود، حکم هر چه که می‌خواهد باشد، ولی تعلل در صدور آن، شبهه ایجاد می‌کند، ۹۰ درصد از پول گاز را تخفیف دادند و مقصر جریمه هم آن‌ها بودند، دیگر جای دفاع ندارد. این می‌شود شروع فساد، وقتی ما کاری به مفسدین نداریم، همین می‌شود که آقایانی که غیرقانونی در منسب‌ها نشستند، در خارج از کشور، برای عزت این مملکت شاخ و شانه می‌کشند.

مطلب مرتبط:

اعلام آمادگی «دیدارنیوز» برای برگزاری مناظره تلویزیونی بین زنگنه و جلیلی

وی گفت: امروز باید هزینه این اقدامات را مردم کارگر بدهند، کارگری که پیک موتوری کار می‌کند و آن کسی که هنوز تبدیل وضعیت نشده است.

مطلب مرتبط:

سعید جلیلی ۵۰ میلیارد دلار خسارت زد

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد