تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
منابع رسمی اعلام کردند

اصابت موشک پانتسیر-اس۱ روسیه دلیل سرنگونی هواپیمای آذربایجانی بود

بر اساس نتایج یک تحقیق جدید، نشان اصابت یک موشک از سامانه دفاع هوایی «پانتسیر-اس۱» روسیه به هواپیمای مسافربری خطوط هوایی جمهوری آذربایجان، دلیل سرنگونی مرگبار آن بوده است.

کد خبر: ۱۷۹۱۸۰
۱۰:۳۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

اصابت موشک پانتسیر-اس۱ روسیه دلیل سرنگونی هواپیمای آذربایجانی بود

دیدارنیوز: نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که اصابت یک موشک از سامانه دفاع هوایی «پانتسیر-اس۱» روسیه به هواپیمای مسافربری خطوط هوایی جمهوری آذربایجان، دلیل سرنگونی آن بوده است.

این اطلاعات توسط منابع معتبر ارائه و توسط شبکه خبری آذربایجانی «AnewZ» منتشر شده است.

این رسانه آذربایجانی در گزارشی به نقل از منابع خود که به نتایج تحقیقات روس‌ها در مورد این حادثه دسترسی دارند، نوشت سیستم‌های ارتباطی هواپیمای خطوط هوایی آذربایجان هنگام نزدیک شدن به گروزنی بر اثر جنگ الکترونیک از کار افتاده بود، موضوعی که منجر به سقوط این هواپیما در قزاقستان شد.

هواپیمای مسافربری «امبرائر» جمهوری آذربایجان با ۶۷ سرنشین روز ۲۵ دسامبر در نزدیکی شهر آکتائو در قزاقستان سقوط کرد که منجر به کشته شدن ۳۸ نفر از سرنشینان آن شد.

بر اساس گزارش AnewZ، روس‌ها در جریان تحقیقات خود هم فردی که موشک به سمت پرواز ۸۲۴۳ خطوط هوایی آذربایجان شلیک کرده و هم افسر مسئول که دستور شلیک را صادر کرده است، شناسایی کرده‌اند.

منابع دیپلماتیک در آذربایجان به AnewZ گفته‌اند که باکو اجازه «سرپوش گذاشتن» بر این اقدام را نمی‌دهد و همچنان خواستار پاسخگویی روسیه در خصوص این حادثه است.

اگر مسکو مسئولیت سرنگون کردن هواپیمای آذربایجانی را نپذیرد، امکان ارجاع این پرونده به دادگاه‌های بین‌المللی وجود دارد.

یک روز پس از سقوط هواپیمای مسافربری جمهوری آذربایجان، منابع دولتی در باکو به یورونیوز گفتند که اصابت یک موشک زمین به هوای روسیه به این هواپیما دلیل سرنگونی آن بوده است.

به گفته این منابع، این موشک در جریان فعالیت هوایی پهپاد بر فراز گروزنی به سمت پرواز ۸۴۳۲ خطوط هوایی آذربایجان شلیک و در کنار هواپیما منفجر شده است. در پی این انفجار، ترکش‌های این موشک به بدنه هواپیما اصابت و باعث سرنگونی آن شده است.

منابع دولتی در باکو گفتند که این هواپیمای آسیب‌دیده با وجود درخواست خلبان‌ها برای فرود اضطراری، اجازه فرود در هیچ فرودگاهی در روسیه را پیدا نکرده و دستور داده شد که از دریای خزر به سمت آکتائو در قزاقستان پرواز کند. بر اساس داده‌ها، سیستم‌های ناوبری «جی‌پی‌اس» هواپیما در سراسر مسیر پرواز بر فراز دریا مسدود بوده است.

سه روز پس از این حادثه، الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان گفت: «ما با وضوح کامل می‌توانیم بگوییم که هواپیما توسط روسیه سرنگون شده است. (..) ما نمی‌گوییم که این اتفاق عمدی بوده، اما این اتفاق رخ داده است.»

علی‌اف همچنین گفت جمهوری آذربایجان ۳ درخواست از روسیه درباره سقوط این هواپیما دارد که شامل «عذرخواهی» از کشورش، «اذعان به خطا» و «مجازات خاطیان» می‌شود. او در ادامه گفت درخواست اول در پی تماس ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه با او برآورده شده است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر