تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی‌آبادی می‌گوید دولت به مردم خوزستان خیلی بدهکار است

وعده وزیر برای تابستان ۱۴۰۴؛ قطعی برق نداریم

عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو درخصوص برطرف شدن مشکل قطعی برق در تابستان ۱۴۰۴ گفت: من انتظار دارم تابستان سال آینده مردم دیگر شاهد بی‌برقی نباشند.

کد خبر: ۱۷۹۱۴۳
۱۷:۵۳ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳

وعده وزیر برای تابستان ۱۴۰۴؛ قطعی برق نداریم

دیدارنیوز: وزیر نیرو درباره مشکل قطعی برق در تابستان ۱۴۰۴ گفت: من انتظار دارم تابستان سال آینده مردم دیگر شاهد بی‌برقی نباشند.

عباس علی‌آبادی ظهر امروز در بازدید از طرح‌های آبرسانی در شوشتر، با اشاره به وجود عقب‌ماندگی‌ها در خوزستان اظهار داشت: در بازدید‌ها متوجه شدم که دولت به مردم خوزستان خیلی بدهکار است.

وی ادامه داد: البته باید دست به دست هم دهیم و همه با هم بسیج شویم تا بتوانیم کاری انجام دهیم؛ چون یدالله مع الجماعه و بدون خدا نیز هیچ کاری انجام نمی‌شود.

وزیر نیرو درخصوص برطرف شدن مشکل قطعی برق در تابستان ۱۴۰۴ گفت: من انتظار دارم تابستان سال آینده مردم دیگر شاهد بی‌برقی نباشند.

علی آبادی افزود: برنامه گسترده‌ای را برای رفع مشکل ناترازی انرژی در دست داریم که تا پایان سال ۱۴۰۳ به وضعیتی برسیم که در تابستان سال ۱۴۰۴ مطلقا مشکلی وجود نداشته باشد.

وی تصریح کرد: یکی از بزرگترین بخش‌های صنعت آب و برق در خوزستان وجود دارد و این استان باید بتواند در بحث تامین برق عملکرد خوبی داشته باشد صنایع خوزستان در بخش بازچرخانی آب همکاری کنند

وزیر نیرو با اشاره به برنامه‌های امروز خود گفت: صبح امروز تکمیل بخشی از تصفیه خانه فاضلاب اهواز را داشتیم که بخش مهمی از آن اجرا شد. مهمتر از همه اینکه امروز دستگاه‌های صنعتی خوزستان همکاری خودشون رو برای توسعه این کار آغاز کردند و قرارداد مهمی بین فولاد خوزستان و شرکت آب و فاضلاب بسته شد.

علی‌آبادی تاکید کرد: ما برای نخستین بار این پیام را به تمام صنایع خوزستان دادیم که می‌بایستی در پروژه‌های آب و فاضلاب مشارکت کنند.

وی افزود: بازچرخش آب مسئله مهمی است که در حال پیگیری آن هستیم و جزو اهداف کلی وزارت نیرو است. این موضوع در خوزستان نیز دارای اولویت بوده تا بتوانیم از منابع آبی بهتر بهره برداری کنیم. ۴ دهانه ورودی فاضلاب به رودخانه کارون بسته شد

وزیر نیرو با اشاره به ضرورت جلوگیری از ورود فاضلاب شهری به رودخانه‌ها گفت: چهار دهانه از ورودی فاضلاب به شهر اهواز که در بالا دست برداشت ما برای تصفیه آب بود مسدود شد. امیدواریم با تکمیل این پروژه رودخانه کارون در مقطع اهواز وضعیت بهتری داشته باشد.

علی آبادی در ادامه به پروژه‌های شهرستان شوشتر اشاره کرد و افزود: تثبیت سواحل در شوشتر نخستین کار درحال انجام است. همچنین اجرای طرح مطالعه آب‌های زیر سطحی از دیگر پروژه‌های دارای اولویت است که صبح امروز دستور انجام آن داده شد مشاور آن تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ طرح مطالعاتی را تکمیل خواهد کرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این‌ها برنامه‌ای برای اصلاحات در حوزه تامین آب شرب مردم و ساخت زیرساخت پیکربندی زیر خانه‌ها را در شوشتر خواهیم داشت.

وزیر نیرو ابراز امیدواری کرد: نتیجه این اقدامات برای مردم خوزستان سبب بهبود وضعیت و ارتقا سطح کیفیت زندگی مردم خواهد شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها