تیتر امروز

تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!
گزارش میدانی دیدار از وضعیت بحرانی آب در شرق تهران

تاب آوری اهالی خاک سفید در تنش آبی تا کجاست؟!

به درخواست مخاطبان دیدار مبنی بر وجود مشکلات جدی آب در شرق تهران مسعود پیوسته به تهرانپارس رفته و گزارشی از وضعیت مردم این منطقه تهیه کرده است که می‌خوانید.
ایمن آبادی: هزینه کاغذ پاره بودن تحریم را حسین شریعتمداری نداد، مردم دادند/ شورای نگهبان نگفت چرا علی لاریجانی رد صلاحیت شد؟/ در اوضاع بد اقتصادی وزیر اقتصاد عوض می‌کنید؟
گفت‌وگوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با نماینده پیشین مجلس:

ایمن آبادی: هزینه کاغذ پاره بودن تحریم را حسین شریعتمداری نداد، مردم دادند/ شورای نگهبان نگفت چرا علی لاریجانی رد صلاحیت شد؟/ در اوضاع بد اقتصادی وزیر اقتصاد عوض می‌کنید؟

در دومین برنامه از ویژه برنامه «میدان پاستور» غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی مهمان ما بود. او در این گفت‌وگو نقدهای جدی به دولت پزشکیان داشت.
مذاکره ایران و اروپا با طعم اولتیماتوم/ بدترین وضعیت آبی تهران در یک قرن اخیر/ گرانی و تورم؛ خط فقر ۵۰ میلیون تومان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره ایران و اروپا با طعم اولتیماتوم/ بدترین وضعیت آبی تهران در یک قرن اخیر/ گرانی و تورم؛ خط فقر ۵۰ میلیون تومان

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وزیر نیرو مطرح کرد

کاهش ۵۰ درصدی ورودی سد‌های تهران

عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو گفت: ورودی سد‌های تهران ۵۰ درصد کاهش یافته و بارندگی‌ها نیز با افت ۴۱ درصدی مواجه بوده است.

کد خبر: ۱۸۷۶۱۵
۱۸:۱۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴

کاهش ۵۰ درصدی ورودی سد‌های تهران

دیدارنیوز: وزیر نیرو با بیان اینکه دمای کشور در برخی مناطق تا ۵ درجه نسبت به میانگین بلندمدت افزایش یافته، گفت: ورودی سد‌های تهران ۵۰ درصد کاهش یافته و بارندگی‌ها نیز با افت ۴۱ درصدی مواجه بوده است.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، ظهر امروز چهارشنبه، اول مردادماه، نشست مشترکی با حضور عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو و حجت‌الاسلام و المسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، با هدف ارتقای همکاری‌های مشترک در حوزه ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی برگزار شد.

علی‌آبادی در این نشست که مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر، هاشم امینی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور، غلامحسین مقیمی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت نیرو و شیلا ارفعی مدیرکل روابط عمومی توانیر نیز حضور داشتند، گفت: قیمت تمام‌شده هر کیلووات‌ساعت برق بیش از ۵۰۰۰ تومان است و این در حالی است که مصرف بالا، اصلی‌ترین چالش ما در بخش برق است.

کاهش ۵۰ درصدی ورودی سد‌های تهران

وی افزود: در حوزه آب، مشکلات به مراتب عمیق‌تر است و گزارش‌های متعدد نشان می‌دهد که تغییرات اقلیمی به‌شدت جدی شده است. دمای کشور در برخی مناطق تا ۵ درجه نسبت به میانگین بلندمدت افزایش یافته و ظرفیت خودپالایی زمین پاسخگوی این حجم تغییرات نیست.

وزیر نیرو تصریح کرد: هزینه شیرین‌سازی و انتقال هر مترمکعب آب از دریا بیش از ۵ دلار است و امروز باید صرفه‌جویی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود. ورودی سد‌های تهران ۵۰ درصد کاهش یافته و بارندگی‌ها نیز با افت ۴۱ درصدی مواجه بوده است.

وی با اشاره به پروژه‌های حیاتی از جمله انتقال آب سد طالقان به تهران گفت: نیاز به همراهی نهاد‌های فرهنگی مانند سازمان تبلیغات اسلامی بیش از هر زمان احساس می‌شود. این سازمان می‌تواند در مقابله با جنگ روانی دشمن در حوزه آب و برق نیز نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

وزیر نیرو با تأکید بر ضرورت تولید محتوای هدفمند برای اقشار مختلف جامعه خاطرنشان کرد: باید افکار عمومی را برای عبور از شرایط پیش‌رو آماده کنیم و سازمان تبلیغات اسلامی یکی از نهاد‌های قدرتمند و همراه در مسیر دعوت مردم به مصرف بهینه آب و برق است.

۴۰ هزار مسجد و ۱۵۰ هزار مبلغ آماده همکاری برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه هستند

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این سازمان آمادگی کامل دارد تا با صنعت آب و برق در زمینه آموزش همگانی و فرهنگ‌سازی برای مصرف بهینه همکاری کند.

وی افزود: برنامه‌ریزی‌هایی برای تدوین سند مشترک در حوزه پژوهش، تبلیغات و فرهنگ‌سازی در حال انجام است و از ظرفیت ۴۰ هزار مسجد، ۱۵۰ هزار مبلغ، مؤسسات قرآنی، مداحان، شاعران آیینی و رسانه‌های نوین تبلیغاتی برای این مهم استفاده خواهیم کرد.

قمی تصریح کرد: همچنین آماده‌ایم تا مساجد را به پنل‌های خورشیدی مجهز کنیم و تولید سریال‌ها و آثار نمایشی فاخر با هدف ارتقاء آگاهی عمومی در حوزه آب و برق را در دستور کار قرار دهیم.

اقتصاد آب و برق باید برای مردم تبیین شود

در بخش پایانی نشست، غلامحسین مقیمی مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو اظهار کرد: روابط عمومی وزارت نیرو و شرکت‌های زیرمجموعه ارتباط مؤثری با سازمان تبلیغات اسلامی دارند و این همکاری‌ها می‌تواند به خلق جریان‌های اجتماعی مؤثر منجر شود.

وی افزود: مطالعات گونه‌شناسی سازمان تبلیغات اسلامی نشان می‌دهد که این نهاد در فرهنگ‌سازی عمومی و کاهش مصرف بسیار اثرگذار است و با توجه به ظرفیت‌های بالا می‌تواند به صنعت آب و برق در اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کمک شایانی کند.

مدیرکل روابط عمومی وزارت نیرو ادامه داد: مسئله مهم در صنعت آب و برق این است که مردم آگاهی دارند، اما باید ابزار همدل‌سازی را برای تغییر رفتار مصرفی فراهم کنیم.

مقیمی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از پیشرفت‌های نظام در حوزه آب و برق محقق شده و لازم است این دستاورد‌ها با کمک سازمان تبلیغات به صورت موثر برای مردم تبیین شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد
امروز پنجشنبه ۰۲ مرداد