تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
همزمان با دومین روز آتش‌بس اعلام شد

جنایات اسرائیل در غزه؛ شمار شهدا افزایش یافت

وزارت بهداشت فلسطین در غزه، در بیانیه‌ای از افزوده شدن ۱۲۲ شهید و ۳۴۱ زخمی دیگر به شمار قربانیان حملات بی‌وقفه اسرائیل به نوار غزه خبر داد.

کد خبر: ۱۷۸۹۹۰
۱۷:۴۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳

جنایات اسرائیل در غزه؛ شمار شهدا افزایش یافت

دیدارنیوز: همزمان با دومین روز آتش‌بس در نوار غزه، وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیه‌ای از افزوده شدن ۱۲۲ شهید و ۳۴۱ زخمی دیگر به شمار قربانیان حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد، رژیم اشغالگر در ۲۴ ساعت گذشته و قبل از اجرای آتش‌بس مرتکب تجاوزات و کشتار‌هایی در حق خانواده‌های فلسطینی شد و در مجموع ۱۲۲ شهید و ۳۴۱ زخمی به بیمارستان‌های مختلف نوار غزه منتقل شدند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این وزارتخانه در روز ۴۷۲ جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه همچنین اعلام کرد با افزوده شدن شهدا و زخمی‌های جدید، تعداد کل شهدای جنگ غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا امروز به ۴۷ هزار و ۳۵ تن و شمار زخمی‌ها به ۱۱۱ هزار و ۹۱ تن افزایش یافته است.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین تاکید کرد که تعدادی از قربانیان زیر آوار هستند و اورژانس و دفاع مدنی قادر به پیدا کردن اجساد آن‌ها نیستند.

این وزارتخانه اعلام کرد که ۶۰ پیکر از زیر آوار کشف شده و ۶۲ تن دیگر نیز در جریان حملات به شهادت رسیده‌اند.

پس از ۴۷۲ روز جنگ خونین در نوار غزه، حماس و رژیم صهیونیستی با برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا موافقت کردند و مرحله اول توافق روز یکشنبه اجرایی شد.

پیش از این نیز سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که قصد دارد طی ۲ ماه آینده پس از آتش‌بس، بیمارستان‌های آماده را وارد نوار غزه کند. از روز اول توافق، تمام فلسطینی‌هایی که از آغاز جنگ به جنوب نوار غزه آواره شده‌اند، اجازه بازگشت به خانه‌های خود در شمال نوار غزه را خواهند داشت و آزادی رفت و آمد برای ساکنان در همه مناطق مجاز خواهد بود. مناطق مختلف پس از اجرایی شدن این توافق، شاهد بازسازی زیرساخت‌ها از جمله برق، آب، فاضلاب، ارتباطات و جاده‌ها خواهد بود و تجهیزات لازم برای دفاع غیرنظامی و حذف آوار‌ها وارد می‌شود.

جمعیت غزه که نزدیک به ۲.۳ میلیون نفر است، در شرایطی به طور کامل آواره شده است که به دلیل ویرانی گسترده محله‌های مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی شهری، امکان بازگشت به خانه‌های خود را ندارند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تل‌آویو میلیارد‌ها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگنده‌های اف-۳۵، تانک، موتور خودرو‌های زرهی، خودرو‌های جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر می‌شود.

رژیم صهیونیستی طی مدت جنگ، با حمایت آمریکا و کشور‌های اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر