تیتر امروز

روایت دیدارنیوز از نشست مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه «داریوش شایگان»/ نعمت الله فاضلی: داریوش شایگان، سوژه لیبرال صلح‌طلب ایرانی است
گردهمایی به همت «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»؛

روایت دیدارنیوز از نشست مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه «داریوش شایگان»/ نعمت الله فاضلی: داریوش شایگان، سوژه لیبرال صلح‌طلب ایرانی است

نشست «مدرنیته، معنویت و صلح در اندیشه داریوش شایگان» به همت «انجمن علمی مطالعات صلح ایران» در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
ماجرای واگذاری ایران‌خودرو به بخش خصوصی/ چین در پی تلافی تعرفه‌های ترامپ/ درآمد مالیاتی ۳۰ همتی دولت از خودرو‌
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ماجرای واگذاری ایران‌خودرو به بخش خصوصی/ چین در پی تلافی تعرفه‌های ترامپ/ درآمد مالیاتی ۳۰ همتی دولت از خودرو‌

این چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
نامه را پاره کردم
افاضات اضافه

نامه را پاره کردم

عوام الملک این هفته به دلیل حادثه تلخ و مرگبار برای اتوبوس دانش‌آموزان دختر در کرمان، حرفی با خواص ندارد و نامه‌اش به مسعود را پاره کرده است.
در روز رسمی آتش بس در غزه اعلام شد

رسانه اسرائیلی: توافق آتش‌بس «نقص» دارد/ تعویق در آتش‌بس!

در حالی که از امروز (یکشنبه) باید توافق آتش‌بس در غزه اجرا شود، اما ارتش اسرائیل مدعی شد که اجرای توافق آتش‌بس را تا زمان دریافت لیست اسامی گروگان‌ها از حماس به تعویق انداخته است.

کد خبر: ۱۷۸۸۹۸
۱۱:۰۹ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

رسانه اسرائیلی: توافق آتش‌بس «نقص» دارد/ تعویق در آتش‌بس!

دیدارنیوز: همزمان با فرا رسیدن موعد اجرای توافق آتش‌بس در نوار غزه، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به وجود نقص‌هایی در توافقنامه امضا شده به نفع مقاومت فلسطین اذعان کرد.

به نقل از ایسنا، پس از فرا رسیدن موعد اجرای آتش‌بس در نوار غزه، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: توافق آتش‌بس حاوی نقص‌ها و خلل‌هایی است که تداوم کنترل نوار غزه را برای حماس آسان‌تر می‌کند.

این سازمان اعلام کرد: شرکت امنیتی خصوصی که جایگزین ارتش اسرائیل در محور «نتزاریم» خواهد شد، نمی‌تواند افراد را تفتیش کند و فقط خودرو‌ها را بازرسی می‌کند.

این سازمان در ادامه آورده است: در چنین شرایطی اگر «محمد السنوار» (برادر شهید یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس) تلاش کند خود را به شمال نوار غزه برساند، می‌تواند این کار را انجام دهد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین گزارش داد: در نتیجه توافق امضا شده، نیرو‌های مجروح حماس می‌توانند نوار غزه را ترک کنند تا تحت درمان پزشکی در خارج از فلسطین قرار بگیرند و آن‌ها به عنوان افراد خارج شده از نوار غزه در نظر گرفته می‌شوند، نه افراد تبعید شده.

براساس توافق صورت گرفته می‌بایست امروز ساعت هشت و ۳۰ دقیقه (به‌وقت محلی) صبح روز یکشنبه ۱۹ ژانویه (۳۰ دی) پس از ۴۷۱ روز جنگ خونین در نوار غزه، مرحله نخست آتش‌بس جدید میان رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین در نوار غزه اجرایی می‌شد، اما گویا اسرائیلی‌ها به آن متعهد نبودند. ارتش رژیم صهیونیستی از ادامه جنگ صحبت کرده و اجرای آن را به تعویق انداخته و حملاتی را به شمال این باریکه انجام داده است.

آتش‌بس جدید میان رژیم صهیونیستی و حماس، که تحت نظارت مصر، قطر و آمریکا به توافق رسیده، قرار است به مدت شش هفته در مرحله نخست اجرایی شود و در صورت پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهدات خود وارد مرحله دوم و سوم شود. این توافق در ابتدا به گونه‌ای طراحی شده که اسرای هر ۲ طرف آزاد شوند.

مرحله اول این توافق ۶۰ روز است و جزئیات مراحل بعدی در مذاکرات طرف‌ها تعیین خواهد شد.

تعویق در آتش‌بس!

به نقل از شبکه العربیه، ارتش اسرائیل اجرای توافق آتش‌بس در غزه را تا زمان دریافت لیست اسامی گروگان‌ها از حماس به تعویق انداخت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی