تیتر امروز

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
نرخ ارز در ایران

آتش‌بس غزه، دلار را به آتش کشید/ ریزش هزار تومانی +جدول

قیمت دلار امروز (پنجشنبه) با کاهش بیش از هزار تومانی در کف کریدور هشتم بازگشایی شد. اخبار مربوط به توافق آتش بس غزه میان اسرائیل و حماس قیمت تتر را کاهش قابل توجهی داد و بازار ارز تهران را نیز کاهشی کرد.

کد خبر: ۱۷۸۷۷۱
۱۴:۰۶ - ۲۷ دی ۱۴۰۳

آتش‌بس غزه، دلار را به آتش کشید/ ریزش هزار تومانی +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته پایانی دی با افت بیش از هزار تومانی بازگشایی شد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش در کف کریدور هشتم در حال معامله است.

معامله‌گران افت قیمت تتر در شب گذشته را متاثر از اخبار مربوط به توافق میان اسرائیل و حماس می‌دانند. در پی این ریزش، افت قیمت دلار و سایر ارز‌های مهم در شروع معاملات روز پنجشنبه کلید خورد.

اخبار مربوط به آتش‌بس غزه میان اسرائیل و حماس شب گذشته منتشر شد و همین مساله معاملات فردایی را در بسته بودن بازار‌های داخلی وادار به عقب‌نشینی کرد.

آتش‌بس غزه، دلار را به آتش کشید/ ریزش هزار تومانی +جدول

گفتنی است روز پنجشنبه قیمت دلار توافقی نزدیک ۲۰۰ تومان ارزان شد و این عقب‌نشینی بیشترین افت ارزش دلار توافقی در مرکز مبادله از بدو عرضه طی هفته‌های اخیر است.

در هفته نیمه تعطیل اخیر قیمت دلار پیوسته نوسان رفت و برگشتی با تلرانس محدودی داشت. موضوع پیوستن و پذیرش FATF از سوی ایران و همچنین گفت‌وگوی رئیس جمهوری ایران با شبکه NBC آمریکا از مهم‌ترین سیگنال‌هایی بود که در هفته پایانی دی مورد توجه معامله‌گران قرار گرفت.

گفتنی است سیگنال آتش‌بس غزه مهم‌ترین خبر هفته اخیر بود و ریزش هزار و ۱۵۰ تومانی قیمت دلار بیشترین افت ارزش برای اسکناس آمریکایی طی دو هفته اخیر است.

دلار توافقی کاهشی شد

قیمت درهم روز پنجشنبه با افت ۲۸۰ تومانی با رقم ۲۲ هزار و ۲۰ تومانی در حال معامله است. قیمت تتر در ششمین روز هفته با کاهش هزار و ۲۵۰ تومانی روی رقم ۸۰ هزار و ۹۰۰ تومانی در حال معامله است.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۹۸ هزار و ۲۰۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۸۲ هزار و ۶۸۰ تومانی معامله شد.

گفتنی است قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز پنجشنبه با کاهش ۱۹۶ تومانی روی رقم ۶۸ هزار و ۳۹۶ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در ششمین روز هفته روی رقم ۶۶ هزار و ۵۳۳ تومانی کشف قیمت شد و افت ۱۹۰ تومانی داشت.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
امروز جمعه ۱۷ بهمن
پرطرفدارترین ها