تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مسوولان این آلودگی‌های همیشگی را می‌بینند؟

روز‌های آلوده تهران نسبت به سال گذشته بیشتر شد

هوای تهران همچنان با آلودگی همراه است و تداوم آن در زمستان باعث شده تا امسال هوای پایتخت تعداد روز‌های آلوده‌تری را نسبت به سال ۱۴۰۲ تجربه کند.

کد خبر: ۱۷۸۷۲۹
۱۷:۳۶ - ۲۶ دی ۱۴۰۳

روز‌های آلوده تهران نسبت به سال گذشته بیشتر شد

دیدارنیوز: مقایسه اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که در سال جاری تعداد روز‌های با هوای پاک و قابل قبول کاهش یافته و به تعداد روز‌های آلوده تهران افزوده شده است.

براساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، تهرانی‌ها از ابتدای سال جاری منتهی به ۲۵ دی ماه، پنج روز هوای پاک و ۱۷۹ روز هوای قابل قبول را تنفس کرده‌اند که در مجموع ۶۱ درصد از روز‌های امسال هوا در شرایط مطلوب قرار داشته است.

سال گذشته منتهی به ۲۵ دی ماه هوای تهران ۹ روز در شرایط پاک و ۱۹۸ روز در شرایط قابل قبول قرار داشت که در مجموع ۶۸ درصد از روز‌های سال ۱۴۰۲ را شامل می‌شود.

میانگین کیفیت هوای پایتخت در سال جاری۱۰۰ روز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۷ روز در شرایط ناسالم برای همه ثبت شد که ۳۹ درصد از روز‌های سال را تشکیل می‌دهد.

سال گذشته تا ۲۵ دی‌ماه تهرانی‌ها هوای آلوده کمتری را تجربه کردند چراکه میانگین کیفیت هوا ۸۲ روز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز در وضعیت ناسالم برای همه بود؛ و در مجموع ۳۲ درصد از این بازه زمانی را شامل می‌شد.

در حالی هوای تهران در سال جاری روز‌های خوبی را سپری نکرده است و تهرانی‌ها از ۱۴ دی‌ماه هوای مطلوب به خود ندیده‌اند که مطالعات نشان می‌دهد که ۵۹ درصد از آلودگی هوای تهران ناشی از منابع متحرک مانند خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها و ۴۱ درصد آن مربوط به منابع ساکن است.

اولویت برای کاهش آلودگی هوای پایتخت توسعه حمل و نقل عمومی و از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده است، اما در کنار آن سایر منابع آلاینده مثل آلایندگی واحد‌های غیرمجاز و صنفی را باید در نظر بگیریم بنابراین یکی از راهکار‌ها محدودکردن چنین فعالیت‌های آلاینده‌ای در استان‌ها و کلانشهر‌هایی مثل تهران است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به شش دسته اصلی تقسیم بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر