تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
علیرضا نوین، نماینده مجلس مطرح کرد

حقوق‌ها متناسب با تورم افزایش یابد/ مزد کارگران را پایین گرفته‌اند

علیرضا نوین، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی می‌گوید که حقوق‌ها متناسب با تورم افزایش یابد و در سال‌های متمادی با این عنوان که افزایش بیشتر حقوق‌ها موجب فشار تورمی می‌شود، مزد کارگران را پایین گرفته‌اند.

کد خبر: ۱۷۸۶۷۰
۱۳:۱۴ - ۲۵ دی ۱۴۰۳

حقوق‌ها متناسب با تورم افزایش یابد/ مزد کارگران را پایین گرفته‌اند

دیدارنیوز: عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه حقوق‌ها باید متناسب با تورم افزایش یابد، گفت: وقتی در یک بازه زمانی حقوق‌ها را سالانه ۲۰ درصد افزایش می‌دهند و تورم ۳۵ تا ۴۰ درصدی تجربه می‌شود، سفره چندین میلیون خانوار کوچک‌تر و برخی حداقل‌ها برای این قشر دست‌نیافتنی می‌شود.

علیرضا نوین با تاکید بر اینکه باید در تعیین حداقل دستمزد کارگران و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی برای سال آتی به نحوی اقدام کنیم که قدرت خرید کارگران تقویت شود، گفت: در سال‌های متمادی با این عنوان که افزایش بیشتر حقوق‌ها موجب فشار تورمی می‌شود، مزد کارگران را پایین گرفته‌اند، حال آنکه نگاهی به سابقه چندین ساله نشان می‌دهد دولت‌ها علیرغم افزایش حداقلی حقوق و دستمزد در کنترل تورم موفق نبوده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، دستمزد باید با توجه به نرخ تورم و هزینه‌های معیشت تعیین شود. وقتی در یک بازه زمانی حقوق‌ها را سالانه ۲۰ درصد افزایش می‌دهند و تورم ۳۵ تا ۴۰ درصدی تجربه می‌شود، سفره چندین میلیون خانوار کوچک‌تر و برخی حداقل‌ها برای این قشر دست‌نیافتنی می‌شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزارت امور افتصاد باید در کنترل تورم بهتر از وضعیت موجود عمل کند، خاطرنشان کرد: اینکه با شعار " نه به اقتصاد دستوری " و برداشت غلط از یک استراتژی، نظارت بر بازار را رها کنیم عاقلانه نیست و نتیجه‌اش می‌شود دلار ۸۰ هزار تومانی! مسئولین اقتصادی حتما متوجه هستند که حقوق‌ها هرچقدر هم افزایش یابد تا زمانیکه برنامه‌ای منسجم برای کنترل تورم ارائه نشود دردی از ناترازی معیشت مردم به‌ویژه قشر زحمت کش کارگران درمان نخواهد شد.

وی عنوان کرد: برخی بر این باورند وقتی دستمزد‌ها افزایش می‌یابد، قدرت خرید افراد نیز بالا می‌رود و آن‌ها تمایل بیشتری به خرید کالا‌ها و خدمات پیدا می‌کنند و به‌سبب عدم همخوانی عرضه و تقاضا، گرانی ایجاد می‌شود و با این توجیه افزایش بیشتر حقوق‌ها را نفی می‌کنند، اما از نظر بنده دولت ملزم به تامین رفاه کارگران است و به‌جای پاک کردن صورت مسئله باید نرخ بهره‌وری و تولید را بالا برد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور