تیتر امروز

استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

استیضاح وزیر اقتصاد چه سرانجامی خواهد داشت؟/ رکوردشکنی اقتصاد چین، پیش از بازگشت ترامپ

این اولین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!
روایت یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل از توافق جدید تهران و مسکو در گفتگو با دیدارنیوز؛

قهرمان‌پور: دولت پزشکیان، هوشمندانه سعی کرد وارد توافق امنیتی با روس‌ها نشده و نگرانی‌‍‌ها در غرب را تشدید نکند/ توافق کریدور شمال به جنوب با روسیه از ۲۰ سال پیش تا کنون هنوز اجرایی نشده!

«موافقت‌نامه همکاری‌های جامع راهبردی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه» در حالی به دعوت ولادیمیر پوتین در سفر جمعه گذشته رئیس‌جمهور پزشکیان به مسکو از سوی روئسای جمهور دو کشور به امضا رسیده...
صرف اینکه افراد مجتهد جمع شوند و فردی را تعیین کنند کفایت نمی‌کند/ رهبری هم نفرمودند که اصلاً هیچ نظارتی نکنید!
در بیست و ششمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام سید عباس نبوی مطرح شد(قسمت دوم)

صرف اینکه افراد مجتهد جمع شوند و فردی را تعیین کنند کفایت نمی‌کند/ رهبری هم نفرمودند که اصلاً هیچ نظارتی نکنید!

در بیست و ششمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام سیدعباس نبوی، موضوع گفت‌وگوی قبل درباره "نقش خبرگان رهبری در تعیین رهبر و نسبت اش با مردم؛ وکیل یا قیم" را پی گرفتیم.
در دیدار با جمعی از مردم قم بیان شد

رهبر انقلاب: آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است

آیت الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم گفتند: قیام ۱۹ دی، «ایرانِ مطلوب آمریکایی‌ها» را از چنگال آن‌ها بیرون آورد، اما آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است که البته همانطور که کارتر این آرزو را به گور برد، دیگر آمریکایی‌ها هم به گور می‌برند.

کد خبر: ۱۷۸۳۶۴
۱۰:۳۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۳

رهبر انقلاب: ما از مقاومت در هرنقطه‌ای که مقابل اسرائیل ایستادگی کند، حمایت می‌کنیم

دیدارنیوز: رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم، در دیدار هزاران نفر از مردم این شهر، ۴۶ سال محاسبات و سیاست‌های غلط آمریکا در قبال ملت ایران را استمرار همان خطای محاسباتی آمریکایی‌ها در تحلیل قیام تاریخی ۱۹ دی خواندند و با اشاره به ضرورت درس‌آموزی از قیام ۱۹ دی، تلاش «بی‌وقفه، پرحجم و مؤثر» رسانه‌ها و فعالان مجازی برای «پاره کردن پرده توهم اقتدار دشمن و مصونیت بخشی به افکار عمومی» و تمرکز کامل مسئولان بر منافع ملت و کشور در هر تصمیم و اقدام اقتصادی و فرهنگی را نیاز‌های جدی امروز برشمردند و گفتند: همه باید با امید و تلاش روزافزون، به حرکت ملی به سمت تحقق اهداف اقتصادی و غیر اقتصادی ادامه دهیم.

به نقل از رسانه دفتر رهبری، آیت‌الله خامنه‌ای، قیام ۱۹ دی مردم مؤمن و شجاع قم را از قله‌های تاریخ کشور و همچون همه ایام‌الله، حاوی درس‌ها و عبرت‌های مختلف دانستند و گفتند: مهمترین درس آن روز این است که نشان می‌دهد آمریکا، چه ایرانی را می‌پسندد و آرزو دارد.

رهبر انقلاب با اشاره به سفر کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا در دهم دی ۵۶ به تهران و تعاریف دروغین او از محمدرضا و توصیف ایران پهلوی به «جزیره ثبات»، افزودند: ایرانِ ۵۶ که کارتر مطلوب آمریکا می‌دانست، از لحاظ سیاست خارجی تابع محض آمریکایی‌ها و تأمین‌کننده منافع آنها، از لحاظ سیاست داخلی شاهد سرکوب شدید همه جریان‌های مخالف و حتی متفاوت با رژیم، از لحاظ اقتصادی دارای درآمد هنگفت فروش نفت، اما بشدت طبقاتی، از لحاظ علم و فناوری عقب مانده و از لحاظ فرهنگی کشوری بود که فرهنگ فساد و بی‌حیایی و ابتذال غربی هر روز در آن در حال گسترش بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: قیام ۱۹ دی، «ایرانِ مطلوب آمریکایی‌ها» را از چنگال آن‌ها بیرون آورد، اما آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است که البته همانطور که کارتر این آرزو را به گور برد، دیگر آمریکایی‌ها هم به گور می‌برند.

ایشان دومین درس قیام ۱۹ دی را آشکار کردن خطای محاسباتی آمریکا و اثبات ناتوانی آن‌ها در درک واقعیات ایران دانستند.

رهبر انقلاب افزودند: کسانیکه به ظواهر آمریکا دل می‌بندند و عظمت خدا و ملت ایران را از یاد می‌برند به این نکته توجه کنند که فقط ۹ روز پس از تعریف و تمجید کارتر از «جزیره ثبات» آمریکایی‌ها، قیام قمی‌های پیشتاز، نشان داد آمریکا چقدر در فهم مسائل ایران عقب‌مانده و غافل است.

ایشان پیروزی انقلاب اسلامی از دل «مهمترین سنگر استکبار» را به پرورش حضرت موسی (ع) در کاخ فرعون تشبیه کردند و افزودند: آمریکایی‌ها خواب ماندند و انقلاب عظیم اسلام از دل قلعه مستحکم منافع آن‌ها جوشید؛ همچنانکه فرعون نیز غافل بود که حضرت موسی در خانه او در حال رشد و پرورش است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به استمرار خطا‌های دستگاه محاسباتی آمریکا در قبال ایران در ۴۶ سال گذشته، افزودند: کسانیکه مرعوب سیاست‌های آمریکا هستند، مرعوب نباشند و به این نقطه‌ضعف اساسی و مستمر رژیم ایالات متحده، توجه کافی کنند.

رهبر انقلاب در تشریح برخی سیاست‌های غلط و بی‌نتیجه آمریکا در قبال ملت ایران، به بحث تحریم اشاره کردند و گفتند: آن‌ها در تحریم، به زانو درآوردن اقتصادی ایران را هدف گرفتند، اما ملت ایران در تحریم، در علم و فناوری بیشترین پیشرفت را کرد و جوانان آماده بکارش در عرصه‌های مختلف به میدان آمدند.

رهبر انقلاب: آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است

ایشان افزودند: البته تحریم ضرر‌هایی به کشور زد، اما نتوانست اهداف آن‌ها را محقق کند که ان‌شاءالله ملت ایران روزی به حساب این ضرر‌ها هم خواهد رسید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیروزی انقلاب را ایجاد تَرَک در دیوار بتنی استکبار و متزلزل شدن حصار غرب خواندند و افزودند: درس دیگر قیام ۱۹ دی این است که باید افکار عمومی خود را در قبال تبلیغات دشمن مصونیت دهیم.

ایشان هدف انتشار مقاله‌ای موهن علیه امام خمینی در یکی از روزنامه‌های دی ۱۳۵۶ را نتیجه توجه و استفاده آمریکایی‌ها و رژیم پهلوی از ابزار‌های نرم‌افزاری دانستند و گفتند: آن‌ها می‌خواستند «ذوالفقار زبانِ» امام خمینی را که از کنار مرقد مطهر امیرمومنان (ع) به دل‌های مردم امید و گرما می‌داد، از بین ببرند، اما قمی‌ها با هوشیاری و بی‌اعتمادی به تبلیغات آمریکا و پهلوی، آن حرکت را ناکام گذاشتند.

رهبر انقلاب با اشاره به افزایش هزاران برابری استفاده آمریکایی‌ها از نرم‌افزار تبلیغ برای تثبیت نتایج استفاده از سخت‌افزار‌ها گفتند: در غزه ده‌ها هزار انسان را قتل‌عام کردند، اما نتوانستند مقاومت را با سخت‌افزار از بین ببرند. در لبنان نیز شخصی مانند سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان را شهید کردند، اما حزب‌الله از بین نرفت و نخواهد رفت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای کار تبیینی و تبلیغی را شاخصی بسیار مهم خواندند و گفتند: دشمن با دروغ‌پردازی، فاصله انداختن بین واقعیت با فکر و تصور مردم و روش‌های دیگر، در تلاش برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی است و امروز صداوسیما، وزارت ارشاد، همه دستگاه‌های تبلیغاتی-فرهنگی و فعالان فضای مجازی باید پرده توهم اقتدار دشمن را پاره کنند و افکار عمومی را در برابر دروغ‌ها، تهدیدات و تحریف‌های او مصون کنند.

رهبر انقلاب با اشاره به اینکه ذات استکبار تغییری با گذشته آن نکرده، گفتند: کسی خیال نکند آمریکا و رژیم صهیونیستیِ امروز با آن روز متفاوتند البته روش‌ها و ابزار‌های آن‌ها هزار برابر متنوع‌تر و گسترده‌تر شده است که در مقابل، ما هم باید هزار برابر، هوشیارتر و با دقت‌تر عمل کنیم.

ایشان ایمن‌سازی افکار عمومی را ضروری دانستند و افزودند: کلید قضیه این است که حرف دشمن را باور نکنیم. بدانیم آنچه دشمن در تبلیغات خود برای اثرگذاری بر افکار عمومی مطرح می‌کند فریبکارانه و دروغ است و بی‌درنگ آن را رد کنیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانشان، ایران را قله‌ای راهبردی در دنیا به دلیل برخورداری از موهبت‌هایی ارزشمند همچون امکانات طبیعی و نیروی انسانی پیشرفته‌تر از متوسط دنیا و قرار داشتن در موقعیت جغرافیایی خوب و جغرافیای سیاسی حساس برشمردند و افزودند: ایران از حدود ۸۰ سال قبل به مدت چند دهه متعلق به آمریکا بود، اما انقلاب اسلامی کشور را از مشت آمریکا خارج کرد و به همین علت است که تلخکامی آن‌ها از انقلاب، فراموش‌شان نمی‌شود.

ایشان با اشاره به سخنان برخی افراد مبنی بر اینکه چرا جمهوری اسلامی با وجود ارتباط با کشور‌های اروپایی و دایر بودن سفارت آن‌ها در ایران، حاضر به مذاکره و ارتباط با آمریکا نیست، گفتند: ایرانِ قبل از انقلاب، تحت تملّک آمریکا بود که انقلاب اسلامی باعث شد آن ثروت عظیم سیاسی و اقتصادی از قبضه آمریکایی‌ها خارج شود بنابراین کینه آن‌ها از انقلاب شتری است و این تفاوت زیادی با کشور‌های اروپایی دارد.

رهبر انقلاب: آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است

رهبر انقلاب، ناکامی آمریکا در پس گرفتن ایران با وجود هزینه‌های سنگین در ۴۶ سال گذشته را علت دیگر کینه آن‌ها از ملت ایران و جمهوری اسلامی خواندند و افزودند: آمریکا در این کشور شکست خورده و درصدد جبران آن شکست است؛ بنابراین هر چه بتواند با مردم ایران دشمنی می‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، یکی از خواسته‌های استکبار و در رأس آن دولت آمریکا از همه کشور‌ها از جمله از مسئولان جمهوری اسلامی را رعایت کردن منافع و ملاحظات آن‌ها در طراحی مسائل گوناگون خواندند و با تاکید بر اینکه تن دادن به این توقع بیجای آمریکا، تهدید مردمسالاری و جمهوریت در کشور است، گفتند: مردم به مسئولان رأی داده‌اند که منافع آن‌ها را محقق کنند نه منافع آمریکا را؛ بنابراین تصمیم‌گیران در مسائل اقتصادی مانند تورم، تولید و ارز و مسائل فرهنگی از جمله حجاب، در تصمیمات خود فقط به منافع ملت ایران و جمهوری اسلامی توجه کنند و به هیچ‌وجه منافع آمریکا و صهیونیست‌ها را ملاحظه نکنند؛ زیرا آن‌ها از بن دندان با ملت ما و جمهوری اسلامی دشمنند و آرزویشان ویرانی ایران است.

رهبر انقلاب با ابراز خرسندی از مواضع صریح، قاطع و شجاعانه رئیس‌جمهور کشورمان علیه رژیم صهیونیستی و پشتیبانی‌های آمریکا از جنایات صهیونیست‌ها گفتند: این مواضع دل مردم را شاد کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اهمیت زنده نگه داشتن مسئله امید در مقابل فعالیت دشمن برای مأیوس کردن جوانان، گفتند: ما باید به هدایت و کمک الهی و به نیروی خدادادی ملتها، امیدوار باشیم و مهمترین هدف همه فعالان حوزه تبلیغات و صاحبان سخن باید زنده کردن امید در دل‌ها و پرهیز از بیان سخنان ناامید کننده باشد.

ایشان پیام امام بزرگوار از نجف پس از حادثه ۱۹ دی و بشارت پیروزی به ملت ایران را نمونه‌ای از توجه فراوان امام به اهمیت امید دانستند و خاطرنشان کردند: چه کسی آن روز که امام نوید پیروزی نهضت را داد، باور داشت انقلاب پیروز می‌شود و قدرتی بزرگ و خط‌شکن همچون جمهوری اسلامی در این منطقه از جهان سر بر خواهد آورد که جلوی بسیاری از تجاوز‌ها و اهداف خباثت‌آلود غرب را بگیرد؟ و چه کسی باور می‌کرد که روزی فرا برسد که در کشور‌های غربی و حتی خود واشنگتن پرچم آمریکا به آتش کشیده شود؟

رهبر انقلاب، افق مسائل اقتصادی کشور را نیز در نگاه کارشناسان و افراد مطلع از واقعیات، امیدوار‌کننده خواندند و افزودند: برخی افراد تحقق سیاست‌‎هایی مانند رشد اقتصادی هشت درصد را ناممکن می‌دانند در حالی که در نمایشگاه فعالان اقتصادی که چندی قبل رئیس‌جمهور نیز از آن دیدن کرد، گفته و ثابت شد که تحقق رشد هشت درصد بدون احتیاج به خارج، امکان‌پذیر است و رئیس‌جمهور هم حرف آن فعالان و کارشناسان را تکرار کرد.

رهبر انقلاب: آمریکا همچنان در آرزوی آن ایران است

ایشان لازمه ثمر دادن امید را تلاش و پشتکار دانستند و افزودند: باید با امیدواری و تلاش، لوازم پیشرفت کشور را تأمین کنیم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان سخنانشان با تأکید بر اینکه حوادث منطقه از جمله سوریه نباید موجب کمرنگ شدن مسئله فلسطین شود، گفتند: مایه اصلی مقاومت، ایستادگی در مقابل حرکت خباثت‌آلود رژیم صهیونی است.

ایشان با تأکید بر «زنده ماندن و روز به روز قوی‌تر شدن مقاومت»، گفتند: ما از مقاومت در غزه، کرانه باختری، لبنان، یمن و در هر نقطه‌ای که مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی و مقاومت کند، حمایت می‌کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
0
فکر کنم دارد به آرزویش می رسد
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی