تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
همایش هادیان سیاسی نیرو‌های مسلح

عراقچی: دیپلماسی و میدان نقشی مکمل برای یکدیگر دارند

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران گفت: دیپلماسی و میدان را نمی‌توان از هم منفک و جدا دانست بلکه این ۲ مکمل یکدیگر هستند.

کد خبر: ۱۷۷۵۹۳
۱۷:۰۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۳

عراقچی: دیپلماسی و میدان نقشی مکمل برای یکدیگر دارند

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: دیپلماسی و میدان را نمی‌توان از هم منفک و جدا دانست بلکه این ۲ مکمل یکدیگر هستند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در چهاردهمین همایش سراسری مسئولان و هادیان سیاسی نیرو‌های مسلح که به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، با اشاره به اینکه توانایی «نه» گفتن و ایستادگی در برابر ظلم و سیطره‌طلبی، گفتمانی است که با پیروزی انقلاب اسلامی تجلی دوباره‌ای پیدا کرد، گفت: اصل مقاومت در برابر بی‌عدالتی و اشغالگری و مداخله‌جویی به‌عنوان یک مکتب، خود یکی از مظاهر قدرت است که هم مبتنی بر حقوق بین‌الملل است و هم یک امر طبیعی انسانی و اخلاقی است.

وی ادامه داد: بدون وجود قدرت سخت‌افزاری، دیپلماسی از توان اثرگذاری لازم برای دستیابی به اهداف خود محروم می‌شود. انواع مختلف قدرت از جمله قدرت اقتصادی، قدرت فرهنگی، قدرت روانی، قدرت نرم و ... همیشه برای اجرای سیاست‌های خارجی نقش موثر و تعیین‌کننده داشته‌اند و سرآمد این وجوه، قدرت سخت است.

ایران در هر شرایطی می‌تواند تولید گفتمان کرده و بر اساس آن حرکت کند

عراقچی افزود: قدرت گفتمانی جمهوری اسلامی ایران، برخواسته از مکتب انقلاب اسلامی است و البته کشور ما می‌تواند در هر شرایطی تولید گفتمان کرده و بر اساس آن حرکت کند.

لازم است از هیچ کوششی برای حفظ و تقویت وفاق و همبستگی ملی دریغ نکنیم

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه «دیپلماسی بر پایه و با تکیه بر این قدرت‌ها نقش‌آفرینی می‌کند»، تصریح کرد: نقش یک دیپلمات، شناخت کامل و استفاده بهتر از مولفه‌ها و عناصر قدرت کشور برای تامین منافع ملی و حراست از امنیت ملی کشور است. آنچه که همواره باید در نظر داشته باشیم که سرچشمه و منبع اصلی همه مولفه‌های اقتدارساز کشور، مردم هستند و به همین دلیل لازم است از هیچ کوششی برای حفظ و تقویت وفاق و همبستگی ملی دریغ نکنیم.

عراقچی همچنین با مرور تحولات سیاسی و امنیتی در منطقه، بر ضرورت عبرت‌آموزی از این تحولات و همزمان کوشش برای شناسایی فرصت‌های مهم و قابل بهره‌برداری از دل چالش‌ها و بحران‌ها تاکید کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها