تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ذوب شدن این کوه یخ می‌تواند بر محیط زیست و موجودات مختلف تاثیر بگذارد

بزرگ‌ترین کوه یخ جهان در قطب جنوب به حرکت درآمد

بزرگ‌ترین کوه یخ جهان، A۲۳a، دوباره حرکت خود را به‌سمت آب‌های گرم‌تر آغاز کرده و ذوب شدن آن می‌تواند بر محیط زیست و موجودات مختلف، حتی سطح کربن اقیانوس‌ها تأثیر بگذارد.

کد خبر: ۱۷۷۱۱۳
۱۲:۵۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

بزرگ‌ترین کوه یخ جهان در قطب جنوب به حرکت درآمد

دیدارنیوز: بزرگ‌ترین کوه یخ جهان، A۲۳a، که سال گذشته پس از ۳۰ سال شروع به حرکت کرده بود، مرداد امسال در اثر گرداب اقیانوسی در یک مکان شروع به چرخیدن کرد.

به نقل از دیجیاتو، اکنون این کوه یخ دوباره حرکت خود را به‌سمت آب‌های گرم‌تر آغاز کرده است. ذوب شدن این کوه یخ می‌تواند بر محیط زیست و موجودات مختلف، حتی سطح کربن اقیانوس‌ها تأثیر بگذارد.

کارشناسان سازمان بریتانیایی مطالعات قطب جنوب (BAS) تأیید کرده‌اند A۲۳a از موقعیت ثابت و چرخان خود در شمال جزایر «اورکنی جنوبی» رها شده است. اکنون این کوه یخ در اقیانوس جنوبی به‌سمت شمال و آب‌های گرم‌تر پیش می‌رود؛ جایی که احتمالاً در آن ذوب خواهد شد. اندازه A۲۳a دوبرابر لندن و وزن آن نزدیک به یک‌تریلیون تن است.

انتظار می‌رود در اثر جریان پیراقطبی جنوبگان که بزرگ‌ترین جریان اقیانوسی جهان است، کوه یخ A۲۳a سفر خود را به‌سمت اقیانوس جنوبی ادامه دهد و احتمالاً به‌سمت جزیره جورجیا جنوبی خواهد رفت. در این مسیر، کوه یخ با آب گرم‌تری مواجه خواهد شد که ابتدا آن را ذوب نخواهد کرد، اما این کوه یخ را به کوه‌های یخی کوچک‌تری تبدیل می‌کند.

ضخامت این کوه یخی حدود ۴۰۰ متر است. برای مقایسه، برج شارد در لندن ۳۱۰ متر ارتفاع دارد. این کوه یخ سال ۱۹۸۶ از بخش بزرگ‌تری به نام Filchner جدا شد، اما بخش پایینی آن که ۳۵۰ متر زیر آب است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر