
پیتسو موسیمانه، سرمربی استقلال که به نظر میرسد مانند جواد نکونام اهل حاشیه و درگیریهای کنار زمین نیست، در جریان دیدار تیمش با مس کرمان در جام حذفی با یکی از اعضای جوان تیم برانکارد ورزشگاه دچار درگیری لفظی شده است.
دیدارنیوز: به نظر میرسد درگیری لفظی با بهیاران و اعضای تیم برانکارد مستقر در کنار زمین به یک عادت برای سرمربیان استقلال تبدیل شده است.
به نقل از خبرورزشی، پیتسو موسیمانه سرمربی استقلال در جریان بازی این تیم مقابل مس کرمان با یکی از اعضای تیم برانکارد در کنار زمین درگیری لفظی پیدا کرد و او را با لحن خاصی به سکوت فراخواند!
این اتفاق اگرچه عجیب به نظر میرسد، ولی برای استقلال بیسابقه نیست، چون تابستان سال ۱۴۰۱ در دومین هفته لیگ بیست و دوم نیز شاهد بودیم ریکاردو ساپینتو در جدال مقابل ملوان که به میزبانی انزلی چیها برگزار شد، با اعضای تیم برانکارد برخورد تندی کرد و کار تا جایی بالا گرفت که حتی برای او حکم محرومیت نیز صادر کردند. حالا این ماجرا به شکلی دیگر و البته سبکتر دوباره میان سرمربی استقلال و اعضای تیم برانکارد مستقر در کنار زمین تکرار شده است.