تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

انتقاد نماینده کاشمر به تجویز «اشکنه» و «لنگ» برای مردم

نماینده مردم کاشمر در مجلس گفت: در فضای جاری کشور برخی برای مردم تجویز «اشکنه» و «لنگ» می‌کنند و نمک بر زخم ناسور رنج مردم می‌پاشند و علیه نمایندگان مجلس هم لجن‌پراکنی می‌کنند.

کد خبر: ۱۷۶۹۶
۱۲:۲۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - بهروز بنیادی در نطق میان دستور امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی، برجام اروپایی را بی‌تاثیر دانست و خطاب به رییس‌جمهور متذکر شد: امیدی به برجام اروپایی نیست و حتی اگر هم اجرایی شود آنچنان راهگشا نخواهد بود.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: دو عضو دیگر گروه ۱+۵ فقط نظاره کردند تا موعد تحریم‌های آبان‌ماه فرا برسد. با این شرایط و بعد از بروز آثار اولیه تحریم‌ها باید شاهد چه آثار دیگری در زندگی مردم باشیم؟

وی افزود: آقای رییس‌جمهور همراهی مجلس را خواستار بودید تا تیم اقتصادی را تجدید قوا کند، این خواسته به مدد رای بی‌نظیر نمایندگان اتفاق افتاد اما آیا می‌توانید روند نزولی ارزش پول ملی که نقش پرچم دوم هر کشوری را دارد، متوقف کنید و ترمز قطار افسارگسیخته نقدینگی را بکشید؟ نکند به نقشه اقتصاد جهان، ونزوئلای دیگری افزوده شود و شاهد رکود تورمی شدید باشیم؟ که در این صورت اشتغال، تولید و صنعت کشور قربانی می‌شوند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس متذکر شد: آقای رییس جمهور آیا نمی‌دانید که هزینه‌های افزایش یافته تحریم‌ها عملا از جیب مردم و بخش خصوصی تامین می‌شود؟ چرا با پیچیده‌تر کردن رویه‌های تجاری و  قیمت‌گذاری مزد رنج‌هایشان را می‌دهید؟ به جای آنکه اقتصاد را چابکتر و فعالیت اقتصادی را جذاب‌تر کنید، بانک مرکزی و تعدادی از وزارتخانه‌های دولت شما، اقتصاد را بمباران بخشنامه‌ای کرده‌اند. هیچ می‌دانید چند لایه بر رویه‌های تجارت خارجی کشور اضافه شده است؟ مگر تیم اقتصادی نمی‌داند که تاب‌آوری اقتصاد داخلی را در برابر شوک خارجی افزایش دهد چرا فضای کشور مملو از نااطمینانی است و هیچ کس قادر به پیش‌بینی آینده کوتاه مدت نیست؟

بنیادی از رییس‌جمهور پرسید: چرا شاهد تداوم افزایش قیمت کالا یا لااقل کاهش نیافتن قیمت‌ها با وجود کاهش قیمت ارز هستیم؟ در چنین فضایی برخی افراد برای مردم تجویز «اشکنه» و «لنگ» می‌کنند و نمک بر زخم ناسور رنج مردم می‌پاشند و علیه نمایندگان مجلس هم لجن‌پراکنی می‌کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير