تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
نرخ ارز در ایران

چشم دلار به بازارهای همسایه

اسکناس دلار علاوه بر اینکه تحت تاثیر رخداد‌های منطقه با افزایش انتظارات تورمی و تقاضا مواجه شد، با گوشه چشمی به بازار‌های همسایه جهش قیمتی را تجربه کرد.

کد خبر: ۱۷۶۶۱۱
۱۸:۱۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع معاملات روز چهارشنبه با افزایش محدود ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد.

اسکناس دلار علاوه بر اینکه تحت تاثیر رخداد‌های منطقه با افزایش انتظارات تورمی و تقاضا مواجه شد، با گوشه چشمی به بازار‌های همسایه جهش قیمتی را تجربه کرد. برخی معامله‌گران مدعی هستند بازارساز در حال نوسان‌گیری است و اخبار روز‌های آینده در خصوص احتمال مذاکره ایران با آمریکا بازار ارز را کاهشی کند.

قیمت دلار پنجمین روز هفته را با افزایش محدود ارزش آغاز کرد. رشد پلکانی دلار از ابتدای هفته جاری آغاز شده و در آخرین معامله روز چهارشنبه نیز قیمت دلار در نیمه پایینی کانال اول از کریدور هفتم در حال معامله است.

پیش بینی قیمت دلار

معامله‌گران، افزایش انتظارات تورمی را تحت تاثیر رشد تنش در منطقه خاورمیانه عامل اصلی بالا رفتن تقاضا در بازار ارز می‌دانند. با این وجود با توجه به ثبات نسبی قیمت دلار در طوفان‌های خبری گذشته به نظر می‌رسد تسلط بازارساز بر بازار ارز بیشتر شده و این جهش مقطعی است.

برخی معامله‌گران نیز ورود قیمت دلار به کریدور هفتم را مقطعی می‌دانند. آن‌ها معتقدند بازارساز به قصد نوسان‌گیری ارزپاشی را محدود کرده و در روز‌های آینده اخبار مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا می‌تواند دلار را به منطقه امن قیمت، یعنی پله‌های پایانی کریدور ششم برگرداند.

فعالان بازار ارز معتقدند بازارساز در برخی مقاطع از فراز و فرود بازار سود خوبی از جانب معامله‌گران عجول کسب می‌کند.

گام‌های صعود دلار حواله، بلندتر شد

قیمت درهم روز چهارشنبه با رشد ۲۰۰ تومانی روی رقم ۱۹ هزار و ۷۴۰ تومانی معامله شد. تتر با رشد ۶۰۰ تومانی روی رقم ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومانی معامله شد و هزار و ۱۰۰ تومان از قیمت دلار جلو افتاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۹۱ هزار و ۱۰۰ تومانی ایستاد و بیش از هزار تومان گران شد و یورو نیز در سطح ۷۵ هزار و ۵۳۰ تومانی معامله شد و رشد ۷۰۰ تومانی داشت.

گفتنی است اسکناس دلار روز چهارشنبه با رشد ۳۲۰ تومانی با رقم ۵۴ هزار و ۳۲۹ تومانی عرضه شد. حواله دلار نیز روی رقم ۵۲ هزار و ۸۴۹ تومانی عرضه شد و رشد ۳۱۳ تومانی داشت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر