تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

زلزله سیاسی در کره‌جنوبی؛ کابینه استعفا داد

روزنامه محلی "Chosun Ilbo" کره جنوبی روز چهارشنبه گزارش داد وزرای کابینه کره جنوبی قصد خود را برای استعفای دسته جمعی به نخست وزیر ابراز کرده‌اند.

کد خبر: ۱۷۶۵۷۰
۰۹:۴۶ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

زلزله سیاسی در کره‌جنوبی؛ کابینه استعفا داد

دیدارنیوز: اعضای کابینه کره جنوبی قصد خود را برای استعفای دسته جمعی ابراز کردند.

خبرگزاری "شینهوا" نیز نوشت، آخرین تحول زمانی رخ داد که دولت کره جنوبی در تلاش بود تا در واکنش به بحران سیاسی این کشور اقدامات متعددی انجام دهد.

روز گذشته یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی اعلام کرد به علت اقدامات اپوزیسیون دولت این کشور فلج شده و وی با اعلام حکومت نظامی اضطراری، نخستین گام را برای دفاع از کشوری دموکراتیک و آزاد بر می‌دارد.

یون سوک یول همچنین نیرو‌های اپوزیسیون را که کنترل پارلمان کره جنوبی را در دست دارند به همراهی با کره شمالی متهم کرده است.

وی در نطقی تلویزیونی گفت: حکومت نظامی با هدف ریشه کن کردن نیرو‌های طرفدار کره شمالی و حفاظت از نظم آزادی قانون اساسی است.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که حزب دموکرات (اپوزیسیون) لایحه بودجه تعدیل شده‌ای را در کمیته بودجه پارلمان طرح و درخواست‌هایی را برای استیضاح یک حسابرس دولتی و دادستان کل ارائه کرد.

لی جائه میونگ، رهبر مخالفان کره جنوبی با انتقاد از اعلام حکومت نظامی در این کشور گفت که رئیس جمهور با اعلام این وضعیت دیگر رئیس جمهور محسوب نمی‌شود.

وی گفت: اعلام حکومت نظامی توسط رئیس جمهور غیرقانونی است و وی دیگر رئیس جمهور کره جنوبی نیست.

پس از رای نمایندگان پارلمان به لغو حکومت نظامی، نیرو‌های مسلح کره جنوبی که ساعاتی قبل وارد ساختمان مجلس شده بودند، از آن خارج شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر