تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
هفته ششم لیگ نخبگان آسیا

پرسپولیس ۲ - ۱ الشرطه/ از جهنم به بهشت در یک دقیقه!

تیم پرسپولیس ایران در یکی از عجیب‌ترین و خاطره‌انگیزترین بازی‌های خود در رقابت‌های آسیایی، از شکست برابر الشرطه عراق فرار کرد و به اولین برد خود در لیگ نخبگان آسیا رسید!

کد خبر: ۱۷۶۴۷۷
۱۷:۳۳ - ۱۲ آذر ۱۴۰۳

پرسپولیس ۲ - ۱ الشرطه/ از جهنم به بهشت در یک دقیقه!

دیدارنیوز _ سرویس ورزشی:  بازی مهیج پرسپولیس و الشرطه در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا با پیروزی ۲ بر یک نماینده ایران به پایان رسید آن هم در چه بازی‌ای! نیمه اول با برتری الشرطه روی اشتباه بزرگ کنعانی‌زادگان تمام شد، اما نیمه دوم پر از اتفاق بود.

آمدن اورونوف به میدان روند بازی را برای سرخ‌ها عوض کرد؛ او در دقیقه ۸۹ گل تساوی را زد و در ادامه یک پنالتی برای الشرطه رخ داد و در حالی که همه فکر می‌کردند شب پرسپولیسی‌ها تیره و تار خواهد شد، پنالتی الشرطه با تکان نخوردن گندوز در درون دروازه تبدیل به گل نشد و به تیر خورد.

در ادامه و کمتر از یک دقیقه بعد خطای هند پنالتی برای پرسپولیس رقم خورد تا گولسیانی در دقیقه ۹۰+۱۳ کار را تمام کند؛ مدافع گرجی گل قهرمانی فصل پیش پرسپولیس را در لیگ برتر زده بود.

به این ترتیب، پرسپولیس با کسب اولین پیروزی آسیایی خود، موقتا به رده ششم جدول صعود کرد و برای صعود امیدوار شد.

در ادامه گزارش این بازی دیدنی را مشاهده می‌کنید:

ترکیب پرسپولیس: الکسیس گندوز، حسین کنعانی‌زادگان، گئورگی گولسیانی، میلاد محمدی، فرشاد فرجی، مسعود ریگی، محمد خدابنده‌لو، فرشاد احمدزاده، علی علیپور، وحید امیری و لوکاس ژوائو.

ترکیب الشرطه: احمد باسل، مناف یونس، بنکا سلامون، احمد یحیی، فهد الیوسف، عبدالمجید بوبکر، حسین علی، احمد فرحان، امیر صباح، مهند علی و بسام شاکر.

گزارش زنده: پرسپولیس ۰ - ۱ الشرطه/ پایان نیمه اول

سرخپوشان به یاد امید عالیشاه، کاپیتان مصدوم خود پیش از شروع مسابقه

 

گل‌ها و دقایق حساس بازی: 

دقیقه ۱۰: بازی بدون گل ادامه دارد و باید دید که تیم به گل اول می‌رسد!

دقیقه ۱۲: شوت مهند علی با واکنش گندوز روبرو شد و گل نشد.

دقیقه ۱۵: وحید امیری، کاپیتان سرخ‌ها با بازیکن الشرطه سر به سر شد، اما خوشبختانه مثل برخورد عالیشاه در بازی با الریان شدید نبود و کاپیتان پرسپولیس به بازی برگشت.

گزارش زنده: پرسپولیس ۰ - ۰ الشرطه

دقیقه ۱۹: گل اول الشرطه! اشتباه وحشتناک کنعانی‌زادگان باعث شد تا مهند علی با دیدن خروج گندوز، به راحتی دروازه پرسپولیس را باز کند.

دقیقه ۲۶: پرسپولیس تا اینجا عملکرد خوبی نداشته و خوش شانس بود که ضربه بازیکن الشرطه به گل دوم تبدیل نشد.

گزارش زنده: پرسپولیس ۰ - ۱ الشرطه/ پایان نیمه اول

دقیقه ۳۲: پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار دارد و با فشار روی دروازه الشرطه به دنبال گل تساوی است.

دقیقه ۴۴: ضربه بازیکن الشرطه پس از برخورد به بازیکن پرسپولیس به تیر دروازه سرخپوشان خورد و گل نشد. دست گندوز در این صحنه به توپ نرسید.

دقیقه ۴۵+۳: با اعلام داور کره‌ای، گندوز خطای پنالتی انجام داد تا اوضاع برای پرسپولیس بدتر شود! اما لحظاتی بعد داور برای بازبینی صحنه به سراغ کمک داور ویدیویی رفت و .. تصمیم خود را عوض کرد و پنالتی مردود شد.

نیمه اول این بازی با یک گل به سود الشرطه تمام شد.

دقیقه ۵۵: فشار پرسپولیس برای گل تساوی ادامه دارد و الشرطه هم چشمش به ضدحملات است.

دقیقه ۶۲: به نظر می‌رسد وقت‌کشی بازیکنان عراقی آغاز شده و بازی با توقف‌های زیادی همراه است.

دقیقه ۶۶: حمله پرسپولیس به گل تساوی نزدیک بود، اما عیسی آل‌کثیر که مدت‌هاست از چشم گاریدو افتاده، از دو قدمی گل نزد و کرنر شد.

دقیقه ۷۵: گل اول پرسپولیس! عیسی آل‌کثیر با ضربه سر دروازه الشرطه را باز کرد، اما در تصاویر آهسته به نظر می‌رسید که ضربه ایستگاهی مستقیما وارد دروازه شده! لحظاتی بعد کمک داور ویدیویی صحنه گل را بررسی کرد و .. آفساید اعلام شد!

به این ترتیب الشرطه همچنان با یک گل از پرسپولیس پیش است ..

دقیقه ۸۹: گل اول پرسپولیس! اورونوف ازبکستانی بالاخره پرسپولیس را به گل تساوی رساند و با شوت پای راست خود دروازه عراقی‌ها را فرو ریخت.

داور ۸ دقیقه وقت اضافه گرفت .. در این زمان اتفاقی رخ می‌دهد؟

دقیقه ۹۰+۵: سروش رفیعی چه موقعیتی را از دست داد! فرصت‌سوزی ادامه دارد.

دقیقه ۹۰+۷: چه بازی عجیبی شده! ضدحمله الشرطه و شوت بازیکن این تیم تبدیل به یک پنالتی برای عراقی‌ها شد! پرسپولیس قبل از پنالتی فرصت‌سوزی کرد و این هم یک اتفاق بد دیگر ..

دقیقه ۹۰+۹: پنالتی الشرطه گل نشد! توپ به تیر خورد و گل نشد! تعلل او هنگام ایستادن گندوز که تکان نخورد، تمرکزش را از بین برد.

دقیقه ۹۰+۱۲: داور پس از دیدن صحنه خطای هند گرفت و پرسپولیس صاحب پنالتی شد!

دقیقه ۹۰+۱۳: و گل برای پرسپولیس! بالاخره اولین برد پرسپولیس در آسیا از راه رسید آن هم در چه بازی‌ای! گولسیانی پنالتی را گل کرد تا نشان دهد برای لحظات آخر پرسپولیسی‌ها ساخته شده!

این دیدار با برتری شیرین پرسپولیس تمام شد.

پرسپولیس ۲ - ۱ الشرطه/ از جهنم به بهشت در یک دقیقه!

پرسپولیس ۲ - ۱ الشرطه/ از جهنم به بهشت در یک دقیقه!

پرسپولیس ۲ - ۱ الشرطه/ از جهنم به بهشت در یک دقیقه!

پرسپولیس ۲ - ۱ الشرطه/ از جهنم به بهشت در یک دقیقه!

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير