تیتر امروز

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس

علی نوری: جامعه به سمت رادیکالیسم رفته است/ باید از این رویکرد شعارزده‌ای که در صداوسیما وجود دارد فاصله بگیریم/ سریع‌القلم می‌گوید ما در ایران با بحران عوض می‌شویم؛ با نقد نه/ کسی نخواست صدای جامعه را بشنود

دیدار در ادامه سلسله گفت و گوهای خود درباره اعتراضات اخیر، به سراغ علی نوری، جامعه شناس رفته است. او می‌گوید:دولت باید از رؤسای تشکل‌ها، احزاب، انجمن‌های علمی، اصناف، ورزشکاران و همه افرادی که...
پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیام واشنگتن برای توافق فوری با تهران/ صدا و سیما روی اعصاب ملتهب ایرانیان/ عراقچی: توافق با آمریکا فقط در موضوع هسته‌ای

این صد و چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صمصامی می‌گوید تضعیف پول ملی و افزایش نرخ نیما به شدت افزایش پیدا کرده است

هشدار یک نماینده به رئیس‌جمهور؛ اگر جلوی این سیاست ویرانگر را نگیرید، استیضاح می‌کنیم

حسین صمصامی، نماینده تهران، اسلامشهر، ری، شمیرانات و پردیس خطاب به مسعود پزشکیان گفت: آقای رئیس‌جمهور اگر جلوی این سیاست مخرب و ویرانگر را نگیرید که قابل اجرا است، مجبوریم از ابزار قانونی سوال و استیضاح استفاده کنیم.

کد خبر: ۱۷۶۱۲۶
۱۲:۳۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳

هشدار یک نماینده به رئیس‌جمهور؛ اگر جلوی این سیاست ویرانگر را نگیرید، استیضاح می‌کنیم

دیدارنیوز: نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای رئیس جمهور اگر جلوی این سیاست مخرب و ویرانگر را نگیرید که قابل اجرا است، مجبوریم از ابزار قانونی سوال و استیضاح استفاده کنیم.

حسین صمصامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۶ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جمهور گفت: از این تریبون مقدس بار‌ها در مورد مسایل معیشتی هشدار دادیم، یکی از عوامل مهمی که موتور تورم را روشن کرده و مشکل معیشتی در جامعه ایجاد کرده است، بحث کاهش ارزش پول ملی بوده که از زمان تذکر تاکنون نه تنها به آن توجه نشده بلکه کاهش ارزش پول ملی تشدید شده است.

وی افزود: از ابتدای امسال بخش قابل توجهی از کالا‌های اساسی از شمول ارز ۲۸۵۰۰ خارج می‌شود و به ارز نیمایی ۴۰ هزار تومان می‌رسد، بیش از ۲۰۰۰ کالا شمول ارز نیمایی ۴۰ هزار تومان خارج می‌شود و به ۵۵ هزار تومان منتقل می‌شود. در ماه‌ها اخیر تضعیف پول ملی و افزایش نرخ نیما به شدت افزایش پیدا کرده است یعنی هر دو روز یکبار بانک مرکزی ۱۰۰ تومان روی نرخ نیما می‌گذارد و از ابتدای امسال تاکنون به بیش از ۵۰ هزار تومان رسیده است.

صمصامی بیان کرد: بسیاری از محصولات پتروشیمی که در حال عرضه است از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۰ درصد قیمت آن افزایش پیدا کرده است، کالا‌های اساسی، حبوبات، قند و شکر، خودرو و مرغ و گوشت به افزایش نرخ ارز مربوط می‌شود و تولیدکنندگان مجبور هستند قیمت‌ها را بالا ببرند.

نماینده مردم تهران، اسلامشهر، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای رئیس جمهور اگر جلوی این سیاست مخرب و ویرانگر را نگیرید که قابل اجرا است، مجبوریم از ابزار قانونی سوال و استیضاح استفاده کنیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
0
0
زیاد تند نرو خسارت مملکت و مردم از افراط گرایی همچون تو و امثال تو کم نبوده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
0
0
مردم ایران از رهبری دولت مجلس قوه قضاییه مجمع مصلحت می خواهند مدل اقتصادی آقای دکتر حسین صمصامی و تیم ایشان جهت خروج از وضعیت اقتصادی را اجرا نمایند البته با در اختیار قراردادن وزارت اقتصاد بانک مرکزی و تمامی نهادهای اقتصادی و نهادهای مرتبط با کنترل وضعیت بد اقتصادی
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن
پرطرفدارترین ها