تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
هواشناسی ایران

این استان‌ها از فردا بارانی می‌شوند

روز دوشنبه (۲۸ آبان‌ماه) سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور می‌شود و در استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، برخی نقاط استان‌های همدان، مرکزی، آذربایجان غربی سبب بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر سبب بارش برف می‌شود.

کد خبر: ۱۷۵۶۳۵
۱۲:۱۸ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳

این استان‌ها از فردا بارانی می‌شوند

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف در برخی استان‌ها خبر داد.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: یکشنبه (۲۷ آبان‌ماه) در استان‌های گیلان، مازندران، غرب گلستان، شمال آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و ارتفاعات مرکزی البرز بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه دوشنبه (۲۸ آبان‌ماه) سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور می‌شود و در استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، برخی نقاط استان‌های همدان، مرکزی، آذربایجان غربی سبب بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر سبب بارش برف می‌شود، افزود: سه شنبه (۲۹ آبان‌ماه) علاوه بر مناطق ذکر شده در برخی نقاط استان‌های کردستان، زنجان، قزوین، قم، تهران، کهگیلویه و بویراحمد بارش خواهیم داشت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: چهارشنبه (۳۰ آبان‌ماه) در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، گیلان، برخی نقاط استان‌های زنجان، قزوین، تهران، ارتفاعات مرکزی زاگرس و خراسان رضوی و پنجشنبه (اول آذرماه) در خراسان شمالی و خراسان رضوی، ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: یکشنبه در استان‌های اردبیل و گیلان کاهش نسبی دما و وزش باد رخ خواهد داد. همچنین تا روز دوشنبه در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در ادامه اظهار کرد: دریای خزر در روز یکشنبه و شمال خلیج فارس دوشنبه و سه شنبه مواج خواهد بود.

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۸ آبان) قسمتی ابری تا نیمه ابری و غبار رقیق، به‌تدریج افزایش ابر، گاهی وزش باد ملایم با حداقل و حداکثر دمای ۹ و ۱۶ درجه سانتیگراد و پس فردا (۲۹ آبان) قسمتی ابری تا نیمه ابری و غبار صبحگاهی، به‌تدریج افزایش ابر و وزش باد گاهی بارش پراکنده با کمترین و بیشترین دمای ۱۱ و ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا بجنورد با ۲ـ و تبریز با دمای یک درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۳۲ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر
امروز دوشنبه ۲۴ آذر