تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
روابط آنکارا و تل‌آویو به کدام سو می‌رود؟

ادعای اردوغان؛ تجارت با اسرائیل را قطع کرده‌‌ایم

در شرایطی که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در ماه‌های اخیر بارها اسرائیل را به دلیل جنایاتش در غزه و مناطق دیگر مورد انتقاد قرار داده بود اما به دلیل ادامه روابط تجاری با تل‌آویو زیر فشار بود، او به تازگی مدعی شده که کشورش تجارت با اسرائیل را قطع کرده است.

کد خبر: ۱۷۵۴۷۲
۱۷:۴۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳

ادعای اردوغان؛ تجارت با اسرائیل را قطع کرده‌‌ایم

دیدارنیوز: «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز چهارشنبه ضمن تاکید بر قطع روابط تجاری با اسرائیل، از جامعه جهانی خواست تا با اعمال فشار بیشتر بر این رژیم به تسریع حل بحران غزه یاری رسانند.

به نقل از خبرگزاری تاس، رئیس‌جمهوری ترکیه پس از بازگشت از سفر‌های خود به عربستان سعودی و جمهوری آذربایجان به خبرنگاران گفت: ما با کشور‌های عرب و ترک کار می‌کنیم تا به وضوح نشان دهیم که «یک صدا و یک دل» هستیم.

رجب طیب اردوغان اظهار داشت: ما خواستار اقدامات مشخصی هستیم. به عنوان مثال، دعوای حقوقی که در دیوان بین‌المللی دادگستری در جریان است [شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری به دلیل نقض کنوانسیون نسل‌کشی]و حمایت از آن مهم است.

وی با بیان اینکه «گام ملموس دیگر، تضمین به رسمیت شناختن کشور فلسطین و راه حل دو دولتی برای صلح و آرامش منطقه‌ای حیاتی است»، افزود: محدودیت‌های تجاری و تحریم اسرائیل، نوع دیگری از مقاومت است.

اردوغان تاکید کرد: به منظور افزایش فشار دیپلماتیک [بر رژیم صهیونیستی]، این موضوع مهم است که تلاش‌های دیپلماتیک فعالی انجام دهیم که اسرائیل را در چند جبهه در تنگنا قرار دهیم.

رئیس‌جمهوری ترکیه با اشاره به اینکه ما با یک آزمون بزرگ انسانیت روبه‌رو هستیم، خاطرنشان کرد که تنها راه برای عبور از آن، گرد هم آمدن به عنوان یک اتحاد بشریت است، در غیر این صورت تاریخ چه کسانی که طرف اسرائیل هستند و چه کسانی که سکوت می‌کنند را «قضاوت» خواهد کرد.

وی افزود که ترکیه بدون هیچ شکی، قوی‌ترین پاسخ را به جنایات رژیم اسرائیل در فلسطین داده است.

اردوغان با بیان اینکه ترکیه تجارت با رژیم صهیونیستی را قطع کرده است، تصریح کرد: تا زمانی که ارسال تسلیحات [به رژیم صهیونیستی]ادامه داشته باشد، اسرائیل متجاوزتر خواهد بود و هر روز که اسرائیل متوقف نشود، وضعیت در فلسطین و لبنان بدتر می‌شود.

رئیس‌جمهوری ترکیه با صحبت از آشتی احتمالی با سوریه، گفت که آنکارا برای عادی‌سازی روابط دو کشور تلاش کرده است. وی ابراز عقیده کرد که عادی‌سازی روابط، برقراری صلح و ثبات در خاک سوریه را امکان‌پذیر خواهد خواهد کرد.

اردوغان همچنین اظهار داشت که «تهدید اسرائیل» در مجاورت سوریه «افسانه» نیست و هشدار داد که آتش در مناطق اطراف می‌تواند به سرعت در سرزمین‌های ناپایدار گسترش یابد.

رژیم اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، هزاران فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی در پی این جنایات خود در غزه، با یک پرونده نسل‌کشی در دادگاه بین‌المللی دادگستری مواجه است.

تل آویو با تحقیر جامعه بین‌المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل‌کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه، همچنان به جنایات نسل‌کشی علیه ساکنان نوار غزه ادامه می‌دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی دوم مهر نیز حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه همچنان ادامه دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور