تیتر امروز

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!
فریدون مجلسی در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز مطرح کرد

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!

فریدون مجلسی، دیپلمات با سابقه کشورمان در گفت‌وگو با دیدارنیوز می‌گوید که اگر بخواهیم به راستی سخنان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران استناد کنیم باید گفت آنچه در انتظار ماست جنگ است؛ و نتیجه...
کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در نشست مشورتی در حوزه سیاست خارجی مطرح شد

پزشکیان: برای توسعه باید روابط خارجی را سامان دهیم/ با آمریکا مواجهه خواهیم داشت

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری در نشستی با جمعی از وزرای سابق امور خارجه گفت: برای توسعه کشور و سامان دادن امر داخلی، باید روابط خارجی را نیز سامان دهیم.

کد خبر: ۱۷۵۴۰۶
۱۷:۰۶ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳

پزشکیان: برای توسعه باید روابط خارجی را سامان دهیم/ با آمریکا مواجهه خواهیم داشت

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به اینکه از آغاز فعالیت رسمی به عنوان رئیس جمهور گفتم که باور دارم باید با دوستان مروت و با دشمنان مدارا داشته باشیم و امروز بیش از گذشته به این نظر اعتقاد دارم، گفت: برای توسعه کشور علاوه بر سامان دادن امور داخلی، باید روابط بین‌المللی کشور را سامان داده، تنش‌ها را رفع و زمینه را برای تعاملات و مراودات با کشور‌های منطقه و جهان نیز بهبود ببخشیم.

مسعود پزشکیان، صبح امروز سه‌شنبه در نشستی با جمعی از وزرای سابق امور خارجه، در ابتدای جلسه ضمن ارائه تحلیلی از عملکرد دولت چهاردهم در این حوزه، اظهار داشت: ما در مدت کوتاهی که دولت چهاردهم سر کار آمده تلاش‌های زیادی کردیم که برخی مسائل و مشکلات سیاست خارجی را حل کنیم. در حال حاضر ارتباط ما با همسایگان مطلوب است و توافقاتی هم در جلسات و دیدار‌ها داشته‌ایم.

رئیس جمهور به دیدار‌ها و گفتگو‌های خود و رایزنی‌های مقامات بخش‌های مختلف با طرف‌های چینی و روسی در راستای تسریع در اجرای توافقات فیمابین و ارتقای سطح روابط اشاره کرد و افزود: تبادل هیئت‌ها میان ایران با چین و روسیه در جریان است و تلاش داریم موانع پیش‌روی اجرای توافقات با این دو کشور را برطرف کنیم. چینی‌ها علاقمند هستند در اجرای پروژه‌هایی زیربنایی و عمرانی در ایران فعال‌تر شوند و در ارتباط با روسیه نیز گسترش و تکمیل خطوط ترانزیتی و نیز خط انتقال گاز به شکل جدی در حال پیگیری است.

پزشکیان به مذاکرات با نخست وزیر هند و ابراز تمایل آن‌ها برای تسریع در اجرای طرح توسعه بندر چابهار اشاره و تصریح کرد: علاوه بر اصرار هندی‌ها برای فعال شدن مسیر بندر چابهار، کشور‌های جنوب خلیج فارس نیز به دنبال گسترش روابط و به خصوص فعال شدن مسیر‌های ترانزیتی با ایران هستند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه از ابتدا اعلام کرده بودم که به دنبال گسترش روابط با همه کشور‌های جهان از جمله کشور‌های اروپایی هستیم، گفت: مذاکره با کشور‌های اروپایی در حال انجام است، اما رژیم صهیونیستی با شیطنت‌های اخیرش سعی در ایجاد اخلال و پیچیده کردن مسائل در این مسیر دارد.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در مدت کوتاه سپری شده از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، حدود ۹۵ نشست و گفتگو با روسای جمهور، نخست‌وزیران و مقامات سایر کشور‌ها داشته‌ایم که نتایج خوبی به همراه داشته است؛ به عنوان مثال در دیداری که با رئیس جمهور مصر داشتم آقای السیسی تمایل کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران را ابراز کرد و وزرای خارجه دو کشور برای پیشبرد روابط دو کشور ماموریت یافته‌اند.

پزشکیان همچنین پس از شنیدن نظرات حاضران، ضمن تشکر از حضور و نظرات ارائه شده آنان اظهار داشت: در آغاز فعالیت رسمی به عنوان رئیس جمهور هم گفتم که باور دارم باید با دوستان مروت و با دشمنان مدارا داشته باشیم و امروز بیش از گذشته به این نظر اعتقاد دارم. ما برای رسیدگی به مشکلات داخلی و توسعه کشور علاوه بر سامان دادن امور داخلی، باید روابط بین‌المللی کشور را سامان داده، تنش‌ها را رفع و زمینه را برای تعاملات و مراودات با کشور‌های منطقه و جهان نیز بهبود ببخشیم.

رئیس جمهور گفت: به نظرم حتی در رابطه با آمریکا نیز ما چه بخواهیم و چه نخواهیم بالاخره در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی با این کشور مواجهه خواهیم داشت و بهتر است این عرصه را خودمان مدیریت کنیم؛ البته دولت در نهایت، کلیت سیاست خارجی را در چارچوب استراتژی و رویکرد‌های کلان نظام پیش خواهد برد.

علاوه بر چند تن از وزرای سابق امور خارجه، معاون راهبردی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور و معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور نیز در این جلسه حضور داشتند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۲
0
0
آقای پزشکیان به عنوان مسئدل اجرای قانون اساسی، باید و باید و باید! اصل متروک و محذوف - محذوف عملی از طرف حاکمیت- (اصل ۵٩) قانون اساسی (رفراندوم) را احیا و اجرا نماید! یعنی مثلاً بحث مذاکره با آمریکا و غرب را به رفراندوم بگذارد و تکلیفش همیشه را برای: مردم، حاکمیت و دولت و جامعه روشن نماید و مسائل عمومی و اساسی دیگر هکذا!!!
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها