تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
در سفر به اوکراین مطرح شد

بورل: پیروزی پوتین، پیروزی ترامپ نیست

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به اوکراین سفر کرده است به خبرگزاری فرانسه گفت: «اگر پوتین در جنگ پیروز شود، این موضوع برای رهبری آمریکا یک پیروزی نخواهد بود.»

کد خبر: ۱۷۵۳۷۵
۰۹:۲۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۳

بورل: پیروزی پوتین، پیروزی ترامپ نیست

دیدارنیوز: بورل نخستین مقام ارشد اتحادیه اروپا است که پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به کی‌یف سفر کرده است.

پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باعث نگرانی دولت اوکراین و اتحادیه اروپا شده است، زیرا او همواره از حمایت نظامی و مالی دولت آمریکا از اوکراین انتقاد کرده است.

ترامپ در کارزار انتخاباتی خود بار‌ها ادعا کرده که قادر است جنگ اوکراین را «در کمتر از ۲۴ ساعت» پایان دهد. او حتی گفته است می‌تواند قبل از شروع دوره ریاست جمهوری‌اش در ۲۰ ژانویه سال آینده به جنگ اوکراین پایان دهد.

بورل که ماه آینده از سمت خود در اتحادیه اروپا کناره‌گیری خواهد کرد با سفر به کی‌یف تلاش کرد تا اطمینان دهد این اتحادیه بدون توجه به نتیجه انتخابات آمریکا به حمایت‌های خود از اوکراین ادامه خواهد داد.

او روز دوشنبه ۱۱ نوامبر گفت نمی‌تواند پیش‌بینی کند که موضع دولت آینده آمریکا در مورد اوکراین دقیقاً چه خواهد بود.

بورل در ادامه تأکید کرد که اتحادیه اروپا نباید همیشه منتظر اقدام آمریکا باشد و پس از آن واکنش نشان دهد، بلکه باید توانایی و ظرفیت خود را برای اقدام مستقل داشته باشد.

او همچنین گفت اتحادیه اروپا همچنان به هدف اصلی خود یعنی کمک به اوکراین برای پیروزی در جنگ وفادار است.

بورل همچنین به رسانه اروپایی پراودا اوکراین گفت که این اتحادیه بیش از ۹۸۰ هزار گلوله توپ به اوکراین برای جنگ با روسیه تحویل داده است و قصد دارد تا پایان سال جاری میلادی این مهمات ارسالی را به بیش از یک میلیون گلوله افزایش دهد.

اتحادیه اروپا در ابتدا برنامه‌ریزی کرده بود تا مارس ۲۰۲۴ تعداد یک میلیون گلوله توپ ۱۵۵ میلی‌متری را به اوکراین تحویل دهند، اما مقام‌های اروپایی بعداً اعلام کردند که ظرفیت تولید برای رسیدن به این هدف کافی نیست.

بورل گفت: «می‌دانم که متعهد شدیم تا بهار به این سطح برسیم و موفق نشدیم. اما می‌توانیم تا پایان سال این کار را انجام دهیم.»

پتر فیالا، نخست‌وزیر جمهوری چک گفته است که در طرح جداگانه‌ای به رهبری این کشور، ۵۰۰ گلوله را تا پایان سال جاری میلادی به اوکراین تحویل خواهد داد.

از سوی دیگر رویترز در گزارشی نوشت اوکراین تولیدات دفاعی داخلی خود را افزایش داده است تا هم از میزان وابستگی خود به کمک‌های نظامی متحدانش بکاهد و هم از تأمین به‌موقع تجهیزات مورد نیازش اطمینان حاصل کند.

یک مقام ارشد در حوزه تجهیزات نظامی اوکراین گفت که کشورش پیش از حمله نظامی روسیه هیچ تولیدی در زمینه گلوله‌های خمپاره نداشته است، اما اینک می‌تواند چند میلیون گلوله خمپاره در سال تولید کند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر