تیتر امروز

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
انتخابات ریاست جمهوری امریکا

ترامپ: این یک پیروزی تاریخی است/ دوباره آمریکا را بزرگ می‌کنیم

دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یک سخنرانی در فلوریدا گفت: این یک پیروزی فوق العاده است که امکان می‌دهد دوباره آمریکا را بزرگ کنیم.

کد خبر: ۱۷۵۰۹۷
۱۱:۱۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳

ترامپ: این یک پیروزی تاریخی است/ دوباره آمریکا را بزرگ می‌کنیم

دیدارنیوز: ترامپ در میان اعضای خانواده و معاونش و جانسون، رئیس مجلس نمانیدگان در پالم بیچ در جمع حامیانش سخنرانی کرد.

«دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان پس از گمانه‌زنی‌ها درباره پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در جمع هوادارانش در فلوریدا سخنرانی کرد و گفت: هزاران هزار دوست در این جنبش تاریخی که مشابه آن دیده نشده است، صادقانه بگویم این بزرگترین جنبش سیاسی تاریخ کشور است. کشور نیازمند کمک و التیام است. مرز‌ها را سروسامان می‌دهیم و کشور را درست می‌کنیم، امشب تاریخ ساز شدیم و بر موانعی غلبه کردیم که فکر نمی‌کردند ممکن باشد.

ترامپ گفت: به نتیجه سیاسی باورنکردنی رسیدیم. این یک پیروزی سیاسی است که مشابه آن در تاریخ کشور دیده نشده است. از مردم آمریکا متشکرم که من را به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهوتان انتخاب کردید. برای آینده و خانواده شما با هر نفسی که دارم برای شما می‌جنگم تا آمریکایی شکوفا و امن ایجاد کنم، این تاریخ زرین آمریکا خواهد بود.

ترامپ: این یک پیروزی تاریخی است/ دوباره آمریکا را بزرگ می‌کنیم

او گفت: این یک پیروزی فوق العاده است که امکان می‌دهد دوباره آمریکا را بزرگ کنیم.

نامزد جمهوری‌خواهان گفت: افزودن بر پیروزی در ایالت‌های کلیدی مثل کارولینای شمالی و جورجیا، در دیگر ایالت‌ها هم پیروز می‌شویم و به ۳۵۰ رای الکترال می‌رسیم. آسان‌ترین کار همین بود، راه دیگری برای پیروزی نبود، باید همه را می‌بردیم، در رای مردمی هم پیروز شدیم که فوق‌العاده است.

ترامپ گفت: کنترل سنا را در دست گرفتیم که فوق العاده است. کنترل مجلس نمایندگان را نیز حفظ خواهیم کرد.

او گفت: از جانسون به خاطر کار عالی‌اش در مجلس نمایندگان تشکر می‌کنم، از همسرم ملانیا سپاسگزارم. متشکرم که اجازه دادید در این مسیر باورنکردنی همراه شما باشم و شاهد بزرگترین بازگشت در تاریخ سیاسی آمریکا باشیم. با رهبری پرزیدنت ترامپ از مبازه برای شما دست نخواهیم کشید و بعد از بزرگترین بازگشت تاریخ سیاسی بزرگترین احیای اقتصادی را خواهیم داشت.

ترامپ در ادامه گفت: باید مرز را ببندیم و مهاجران باید قانونی وارد آمریکا شوند.

او همچنین گفت: شرایط را عوض خواهیم کرد، در حیطه‌های مختلف این روزی است که در یاد‌ها خواهد ماند. ما بیشتر از روسیه و عربستان نفت و گاز داریم. مالیات‌ها را کم می‌کنیم. چین چیزی که ما داریم، ندارد.

ترامپ مدعی شد: من آغازگر جنگی نخواهم بود من جنگ را متوقف می‌کنم. در دوران ریاست‌جمهوری من، چهار سال جنگ نداشتیم. به جز اینکه ما داعش را شکست دادیم. در کوتاه‌ترین زمان. ما یک ارتش قوی و نیرومند می‌خواهیم.

نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات آمریکا گفت: خداوند جان من را نجات داد به یک دلیل، دلیل آن نجات کشورم و بازگردان آمریکا به عظمت بود، ما با هم این ماموریت را انجام می‌دهیم. وعده‌های داده شده باید عمل شود. آمریکا را دوباره امن شکوفا وقوی خواهیم کرد، زمان اتحاد و رفع اختلاف و تلاش است و شما را از خودم مایوس نخواهم کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی