تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
نرخ ارز در ایران

آخرین قیمت دلار پس از حمله اسرائیل +جدول

درپی حمله اسرائیل به ایران، قیمت دلار در شروع معاملات اولین روز هفته با کاهش دو هزار تومانی بازگشایی شد و در کریدور ششم دو کانال عقب‌نشینی کرد.

کد خبر: ۱۷۴۵۱۲
۱۳:۰۴ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳

آخرین قیمت دلار پس از حمله اسرائیل +جدول

دیدارنیوز: افت قیمت دلار متاثر از کاهش انتظارات تورمی و افت قیمت تتر رخ داد. به نظر می‌رسد حمله ضعیف شب گذشته به برخی مواضع تهران از سوی رژیم صهیونیستی بار روانی جنگ را از بازار ارز کم کرده است.

قیمت دلار در شروع به کار بازار‌ها در نخستین روز هفته دو هزار تومان ریخت و در کریدور ششم عقب‌نشینی کرد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش در میانه کانال ۶ از کریدور ششم در حال معامله است و با وجود افت پلکانی، احتمال ریزش بیشتر ارزش نیز دارد.

آخرین قیمت دلار پس از حمله اسرائیل +جدول

نیمه شب گذشته برخی مواضع تهران از سوی رژیم صهیونیستی مورد تهاجم محدود و ناموفق قرار گرفت و همین موضوع کاهش انتظارات تورمی را در روز شنبه رقم زد.

تتر ۳۰۰۰ هزار تومان ارزان شد

گفتنی است قیمت تتر در شروع رخداد‌های نیمه شب گذشته تا کانال ۷۰ هزار تومانی در تایم‌فریم کمتر از یک ساعت صعود کرد و سپس افت شدیدی داشت. قیمت این ارز دیجیتال اکنون حدود ۱۵۰۰ تومان از قیمت دلار ارزان‌تر است و این موضوع احتمال افت بیشتر قیمت دلار را افزایش داده است.

بررسی بازار ارز حکایت از داغ بودن جو بازار فروش دارد تا خرید. برخی معامله‌گران احتمال برگشت قیمت دلار به کانال‌های ابتدایی کریدور ششم و نوسان‌گیری سیاست‌گذار را در روز‌های پایانی هفته گذشته داده بودند.

دلار حواله فریز شد

گفتنی است روز شنبه اسکناس دلار با رقم ۵۰ هزار و ۳۸۸ تومانی عرضه شد و حواله دلار نیز با رقم ۴۹ هزار و ۱۵ تومانی عرضه شد. این اسکناس در مرکز مبادله بعد از ماه‌ها تغییر قیمت نداشت.

قیمت درهم کاهشی شد

قیمت درهم امروز با رقم ۱۸ هزار و ۲۲۰ تومانی بازگشایی شد و کاهش ۵۰۰ تومانی داشت. قیمت تتر در سطح ۶۵ هزار ۷۰۰ تومانی قرار گرفت و کاهش سه هزار و ۵۰ تومانی داشت.

پوند انگلیس روی قیمت ۸۶ هزار و ۳۹۰ تومانی معامله شد و کاهش دو هزار و ۷۰۰ تومانی داشت. قیمت یورو روی رقم ۷۱ هزار و ۹۸۰ تومانی ایستاد و افت هزار و ۱۰۰ تومانی داشت.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۵
0
0
دقیقا" جنگ به پایان رسید. در شرایط فعلی همه طرفهای درگیر به این نتیجه رسیده اند که جنگ به نفع هیچ طرفی نیست. اسرائیل برای حفظ آبرو حرکتی انجام داد و ایران هم در صدد تلافی مجدد نخواهد بود. بزودی در لبنان و غزه هم آتش بس برقرار و مذاکرات آغاز میشود و چانه زنیها تا مدتها ادامه خواهد یافت . سقوط شدید قیمت خصوصا" برای سکه قطعی است. معامله گران خورد، برای پیشگیری از زیان بیشتر سریعا" نسبت به فروش داشته های خود اقدام کنند.
ناشناس
|
Netherlands
|
۰۲:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
عجب سقوط شدیدی داشتیم! مواظب باش ندزدنت با تحلیل‌هات.
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير