تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
حمله اسرائیل به ایران

انگلیس: ایران نباید پاسخ دهد

«کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس در واکنش به تجاوز هوایی اسرائیل علیه ایران گفت: «ایران نباید پاسخ دهد، چراکه منطقه نیازمند پرهیز از هرگونه تشدید تنش‌هاست.»

کد خبر: ۱۷۴۵۰۰
۱۱:۰۰ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳

انگلیس: ایران نباید پاسخ دهد

دیدارنیوز: نخست‌وزیر انگلیس در واکنش به اقدام تنش‌زا و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران خواستار خویشتنداری تمام طرف‌ها شد.

«کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس به اقدام تنش‌زای رژیم صهیونیستی در بامداد امروز (شنبه) که در آن تل‌آویو مدعی است نقاطی از مراکز نظامی در ایران را هدف قرار داده، واکنش نشان داد و گفت ایران نباید به حملات اسرائیل پاسخ دهد.

او که برای شرکت در نشست سران کشور‌های مشترک المنافع به جزایر ساموآ سفر کرده است، همچنین گفت لندن به همراه شرکای خود از نزدیک این تحولات را دنبال می‌کند.

استارمر بدون اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی در منطقه، به‌ویژه در یک سال گذشته و کشتار مردم غزه و لبنان و همچنین ترور رهبر سیاسی حماس در تهران مدعی شد که اسرائیل «حق» آنچه او «دفاع از خود» در برابر ایران خواند، دارد.

قرارگاه پدافند هوایی ایران بامداد امروز (شنبه) در بیانیه‌ای تصریح کرد: به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند، باوجود هشدار‌های قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.

نخست‌وزیر انگلیس در ادامه از هر ۲ طرف خواست که خویشتندار باشند و مدعی شد: «ایران نباید پاسخ دهد، چراکه منطقه نیازمند پرهیز از هرگونه تشدید تنش‌هاست.»

وی همچنین مدعی شد: «ما به همکاری با متحدان برای کاهش تنش در سراسر منطقه ادامه خواهیم داد.»

همچنین یک سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به این اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی خاطر نشان کرد که این کشور وضعیت را از نزدیک زیر نظر دارد.

او نیز به دفاع از تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران پرداخت و مدعی شد که طبق قوانین بین‌المللی بشردوستانه اسرائیل «حق دفاع از خود» را دارد. این سخنگوی دولت انگلیس در ادامه تاکید کرد که تشدید تنش‌ها به نفع هیچکس نیست.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر