تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

دیدار مدیران جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و شهدای دفاع مقدس

احمد کرمی و امیرمیرزا رضایی،دبیرکل و معاونت فرهنگی، هنری و روابط عمومی جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و خانواده های شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کردند.

کد خبر: ۱۷۳۹۳۵
۱۴:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

دیدار دبیرکل جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و شهدای دفاع مقدس

 

دیدارنیوز: احمد کرمی و امیرمیرزا رضایی،دبیرکل و معاونت فرهنگی، هنری و روابط عمومی جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و خانواده های شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کردند.

همچنین امیر میرزارضایی دبیری همایش گام دوم انقلاب خانواده ایثارگران، جانبازان و شهدا را به عهده دارد.

این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد. بیانیه گام دوم انقلاب با مقدمه‌ای شروع می‌شود و در انتها با چند عنوان و توضیحی بابت هر عنوان که خود حرف‌ها دارد به پایان می‌رسد. 

میرزارضایی معتقد است: انقلاب اسلامی اینک وارد دوّمین مرحله‌ی خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدّن‌سازی شده است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم می شود.

او ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی؛ آغازگر عصر جدید عالم شعار‌های جهانی، فطری، درخشان و همیشه‌زنده‌ی انقلاب اسلامی دفاع ابدی از نظریه‌ی نظام انقلابی است یعنی  انقلاب اسلامی پس از نظام‌سازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمی‌شود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمی‌بیند، بلکه از نظریّه‌ی نظام انقلابی تا ابد دفاع می کند.

میرزا رضایی با اشاره به اینکه باید جمهوری اسلامی و فاصله‌ی میان باید‌ها و واقعیت‌ها انقلاب اسلامی را شناخت گفت: این مایه‌ی سربلندی ایران و ایرانی برای برداشتن گام‌های استوار در آینده است.

او ادامه داد: آغاز انقلاب و نظام اسلامی از نقطه‌ی صفر تقابل دوگانه‌ی جدید «اسلام و استکبار»؛ پدیده‌ی برجسته‌ی جهان معاصر مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما می توانیم»؛ عامل عزت و پیشرفت ایران در همه‌ی عرصه‌ها برکات بزرگ انقلاب اسلام است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی