تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

دیدار مدیران جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و شهدای دفاع مقدس

احمد کرمی و امیرمیرزا رضایی،دبیرکل و معاونت فرهنگی، هنری و روابط عمومی جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و خانواده های شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کردند.

کد خبر: ۱۷۳۹۳۵
۱۴:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

دیدار دبیرکل جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و شهدای دفاع مقدس

 

دیدارنیوز: احمد کرمی و امیرمیرزا رضایی،دبیرکل و معاونت فرهنگی، هنری و روابط عمومی جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و خانواده های شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کردند.

همچنین امیر میرزارضایی دبیری همایش گام دوم انقلاب خانواده ایثارگران، جانبازان و شهدا را به عهده دارد.

این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد. بیانیه گام دوم انقلاب با مقدمه‌ای شروع می‌شود و در انتها با چند عنوان و توضیحی بابت هر عنوان که خود حرف‌ها دارد به پایان می‌رسد. 

میرزارضایی معتقد است: انقلاب اسلامی اینک وارد دوّمین مرحله‌ی خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدّن‌سازی شده است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم می شود.

او ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی؛ آغازگر عصر جدید عالم شعار‌های جهانی، فطری، درخشان و همیشه‌زنده‌ی انقلاب اسلامی دفاع ابدی از نظریه‌ی نظام انقلابی است یعنی  انقلاب اسلامی پس از نظام‌سازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمی‌شود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمی‌بیند، بلکه از نظریّه‌ی نظام انقلابی تا ابد دفاع می کند.

میرزا رضایی با اشاره به اینکه باید جمهوری اسلامی و فاصله‌ی میان باید‌ها و واقعیت‌ها انقلاب اسلامی را شناخت گفت: این مایه‌ی سربلندی ایران و ایرانی برای برداشتن گام‌های استوار در آینده است.

او ادامه داد: آغاز انقلاب و نظام اسلامی از نقطه‌ی صفر تقابل دوگانه‌ی جدید «اسلام و استکبار»؛ پدیده‌ی برجسته‌ی جهان معاصر مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما می توانیم»؛ عامل عزت و پیشرفت ایران در همه‌ی عرصه‌ها برکات بزرگ انقلاب اسلام است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير