تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

دیدار مدیران جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و شهدای دفاع مقدس

احمد کرمی و امیرمیرزا رضایی،دبیرکل و معاونت فرهنگی، هنری و روابط عمومی جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و خانواده های شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کردند.

کد خبر: ۱۷۳۹۳۵
۱۴:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

دیدار دبیرکل جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و شهدای دفاع مقدس

 

دیدارنیوز: احمد کرمی و امیرمیرزا رضایی،دبیرکل و معاونت فرهنگی، هنری و روابط عمومی جامعه اسلامی کارگران با خانواده های ایثارگران، جانبازان و خانواده های شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کردند.

همچنین امیر میرزارضایی دبیری همایش گام دوم انقلاب خانواده ایثارگران، جانبازان و شهدا را به عهده دارد.

این گام دوم، انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد. بیانیه گام دوم انقلاب با مقدمه‌ای شروع می‌شود و در انتها با چند عنوان و توضیحی بابت هر عنوان که خود حرف‌ها دارد به پایان می‌رسد. 

میرزارضایی معتقد است: انقلاب اسلامی اینک وارد دوّمین مرحله‌ی خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدّن‌سازی شده است. درودی از اعماق دل بر این ملّت؛ بر نسلی که آغاز کرد و ادامه داد و بر نسلی که اینک وارد فرایند بزرگ و جهانیِ چهل سال دوّم می شود.

او ادامه داد: پیروزی انقلاب اسلامی؛ آغازگر عصر جدید عالم شعار‌های جهانی، فطری، درخشان و همیشه‌زنده‌ی انقلاب اسلامی دفاع ابدی از نظریه‌ی نظام انقلابی است یعنی  انقلاب اسلامی پس از نظام‌سازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمی‌شود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمی‌بیند، بلکه از نظریّه‌ی نظام انقلابی تا ابد دفاع می کند.

میرزا رضایی با اشاره به اینکه باید جمهوری اسلامی و فاصله‌ی میان باید‌ها و واقعیت‌ها انقلاب اسلامی را شناخت گفت: این مایه‌ی سربلندی ایران و ایرانی برای برداشتن گام‌های استوار در آینده است.

او ادامه داد: آغاز انقلاب و نظام اسلامی از نقطه‌ی صفر تقابل دوگانه‌ی جدید «اسلام و استکبار»؛ پدیده‌ی برجسته‌ی جهان معاصر مدیریت جهادی و اعتقاد به اصل «ما می توانیم»؛ عامل عزت و پیشرفت ایران در همه‌ی عرصه‌ها برکات بزرگ انقلاب اسلام است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی