تیتر امروز

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فرمانده نیروی زمینی: موج جدید حملات شدت می‌یابد/ لغو مرخصی پزشکان و پرستاران/ تصاویری از دود و آتش‌سوزی در شمال اسرائیل

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
مدیر کل دفتر نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور بیان کرد

سیستان و بلوچستان از افتخارات مدرسه‌سازی در ایران است

پورگلیان، مدیر کل دفتر نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: سیستان و بلوچستان از افتخارات مدرسه سازی در ایران است.

کد خبر: ۱۷۳۵۵۰
۱۸:۱۰ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳

سیستان و بلوچستان از افتخارات مدرسه‌سازی در ایران است

دیدارنیوز _ استان سیستان و بلوچستان: مدیر کل دفتر نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: سیستان و بلوچستان از افتخارات مدرسه سازی در کشور است.

پورگلیان امروز سمینار منطقه‌ای گروه ۸ دفاتر فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سیستان و بلوچستان بر حضور خیرین در مدرسه‌سازی تأکید کرد.

پورگلیان ضمن اشاره به تأثیر خیرین در افزایش سرانه فضا‌های آموزشی گفت: گسترش فرهنگ کار خیر در مدارس استان از مسائل کلیدی است.

وی گفت: حضور خیرین نه تنها به تأمین فضا‌های آموزشی کمک می‌کند، بلکه با نهادینه کردن فرهنگ کار خیر در بین دانش‌آموزان، آینده‌ای روشن‌تر برای جامعه به ارمغان می‌آورد.

پورگلیان با اشاره به مشکلات آموزشی در سیستان و بلوچستان، از تلاش‌های نوسازی مدارس استان برای حل این معضلات تشکر کرد و گفت: ۶۰ درصد از مشکلات آموزشی کشور در این استان احساس می‌شود، اما ما به قوت و با تلاش مضاعف به دنبال رفع این مشکلات هستیم.

مدیر کل دفتر نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور بیان کرد: با توسعه کار مدرسه‌سازی و فرهنگ‌سازی، معضلات آموزشی در این استان به تدریج برطرف شود.

این سمینار با حضور استان‌های کرمان، خراسان جنوبی و یزد، به بررسی چالش‌ها و راهکار‌های موجود در زمینه نوسازی و توسعه فضا‌های آموزشی برگزار شد و به نقش کلیدی سیستان و بلوچستان در جهاد مدرسه‌سازی تأکید شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد