تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تنش در خاورمیانه

دفتر نتانیاهو ادعای آتش‌بس با لبنان را تکذیب کرد

در حالی که برخی رسانه‌ها از توافق برای آتش بس ۲۱ روزه در لبنان خبر می‌دادند، دفتر نخست‌وزیری اسرائیل خبر‌های منتشر شده درباره آتش‌بس در شمال فلسطین اشغالی با حزب‌الله لبنان را تکذیب کرد.

کد خبر: ۱۷۲۸۷۰
۱۳:۰۹ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳

دفتر نتانیاهو ادعای آتش‌بس با لبنان را تکذیب کرد

دیدارنیوز: دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی خبر‌های منتشر شده درباره آتش‌بس در شمال فلسطین اشغالی با حزب‌الله لبنان را تکذیب کرد.

دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای ضمن تکذیب خبر‌های منتشر شده درباره آتش‌بس در شمال فلسطین اشغالی با حزب‌الله لبنان، اعلام کرد: خبر‌ها درباره آتش‌بس در شمال (شمال فلسطین اشغالی در مرز با لبنان) نادرست بوده و نتانیاهو به پیشنهاد مشترک آمریکا و فرانسه پاسخی نداده است.

مطلب مرتبط:

درخواست غربی‌ها برای آتش‌بس ۲۱ روزه در لبنان

پیشتر مقامات آمریکا، کشور‌های عضو اتحادیه اروپا و برخی دیگر از کشور‌های غربی و عربی برقراری آتش‌بسی فوری میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی به مدت ۲۱ روز را خواستار شدند.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، این دفتر در ادامه نیز برخلاف آنچه پیش از این در رسانه‌ها به نقل از تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر شده بود، اعلام کرد: نتانیاهو به ارتش دستور داد با تمام قدرت و بر اساس طرح‌هایی که به آن داده شده، به جنگ ادامه دهد.

پیش از این روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» به نقل از برخی مسوولان آمریکایی مدعی شده بود «برقراری آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله طی چند ساعت آینده وارد مرحله اجرایی خواهد شد.»

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از یکی از مسوولان دفتر نتانیاهو مدعی شده بود «چراغ سبزی برای آتش‌بس جهت ایجاد فرصتی برای مذاکرات داده شد.»

«ماجد بن محمد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر نیز گفت: تا این لحظه هیچ روند رسمی برای میانجیگری و تلاش برای برقراری آتش‌بس در لبنان وجود نداشته و ما از وجود ارتباط مستقیمی میان پیشنهاد آتش‌بس در لبنان و آتش‌بس در غزه اطلاعی نداریم.

در میانه این خبر‌ها برخی از چهره‌های بلوک راست افراطی و «یائیر لاپید» رئیس مخالفان رژیم صهیونیستی اعتراض خود را به آتش‌بس با لبنان اعلام کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی
امروز يکشنبه ۱۴ دی