تیتر امروز

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد
در گفت‌وگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد

سفیر پیشین کشورمان در فرانسه در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که؛ ایران بعد از جنگ دوازده روزه و جمع‌بندی که از آن داشت، یک فرصت چندماهه دیپلماتیک را از دست داد و این فرصت به این شکل بود...
علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
نوسان نرخ دلار بازار خودرو را هم متاثر کرده است

بازار خودرو؛ قیمت‌ها نوسانی شد +جدول

قیمت خودرو امروز یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ در دو بازار داخلی و مونتاژی نوسانی اعلام شد، به طوری که شدت و میزان قیمت خودرو‌های مونتاژی بیشتر از داخلی بوده و در بعضی از محصولات به افزایش ۹۵ میلیون تومانی رسیده است.

کد خبر: ۱۷۱۳۷۹
۱۰:۱۴ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳

قیمت خودرو +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز یکشنبه با افت و خیز همراه شد. این نوسان در بین محصولات داخلی با میزان کم و در بین محصولات مونتاژی بیشتر گزارش می‌شود. البته تعدادی از آن‌ها نیز همچنان با نرخ‌های پیشین در بازار معامله می‌شوند.

گفتنی است که نوسان نرخ دلار بازار خودرو را هم متاثر کرده و اغلب محصولات مونتاژی و داخلی تحت تاثیر آن کانال‌یابی کردند.

قیمت خودرو در بازار داخلی

قیمت خودرو‌های داخلی در تمامی محصولات نوسانی مشاهده می‌‍شود.

سورن پلاس بر خلاف روز‌های گذشته از ابتدای امروز با کاهش چهار میلیون تومانی به محدوده ۶۹۸ میلیون تومانی برگشت.

پژو ۲۰۷ اتوماتیک از محصولات محبوب داخلی به شمار می‌رود که با رشد پنج میلیون تومانی به قیمت ۸۶۲ میلیون تمان رسیده است.

سهند S از خودرو‌های جدید سایپاست که تولید آن در پارس خودرو انجام می‌شود و در دو تیپ راهی بازار خودرو شده است. خودروی مذکور با افت شش میلیون تومانی به قیمت ۵۱۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

کوییک S یکی از هاچ‌بک‌های اقتصادی بازار داخلی به شمار می‌رود که با افت چهار میلیون تومانی از ابتدای معاملات امروز به قیمت ۴۱۲ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت خودرو +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

محصولات مونتاژی صبح امروز تعادل قیمتی خودر را حفظ از دست داده و تقریباً با روند صعودی به کار خود ادامه دادند.

فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) از محصولات لوکس بهمن موتور از ابتدای معاملات امروز رکورددار افزایش قیمت در بازار مونتاژی شده و با رشد ۹۵ میلیون تومانی در حال حاضر به قیمت دو میلیارد و ۴۵۵ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد.

لاماری ایما از دسته محصولات مونتاژی با رشد هفت میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۸۶۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

هیوندای النترا از محصولات کرمان موتور با رشد ۲۵ میلیون تومانی به کانال دو میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان وارد شد.

لونا برقی‌GRE از محصولات مونتاژی که توسط شرکت ایران خودرو عرضه می‌شود که با افت ۲۲ میلیون تومانی یک میلیارد و ۳۱۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت خودرو +جدول

ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر

سیدعلی مجتهدزاده: شاهد شکل‌گیری صف‌های طولانی در مقابل دادگاه‌های انقلاب و خانواده‌های نگران هستیم/ وکلای مورد اعتماد قوه قضائیه، فضا را در این شرایط مهیا دیده و درخواست‌های مالی هنگفت به عنوان حق‌الوکاله از مردم دارند/ توصیه من به خانواده‌ها این است که به هیچ عنوان از وکلای تبصره ماده ۴۸ استفاده نکنند/ توقیف روزنامه «هم‌میهن» به این معناست که برخی تحمل شنیدن صدای مستقل را ندارند

امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
پرطرفدارترین ها