تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
وزیر میراث فرهنگی اعلام کرد

سیستان و بلوچستان می‌تواند قطب گردشگری باشد

رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد که سیستان و بلوچستان می‌تواند قطب گردشگری باشد و این استان ظرفیت پزشکی بسیار خوبی دارد.

کد خبر: ۱۷۱۲۵۱
۱۹:۰۱ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۳

سیستان و بلوچستان می‌تواند قطب گردشگری باشد

دیدارنیوز _ استان سیستان و بلوچستان: وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه یکی از قطب‌های گردشگری کشور می‌تواند سیستان و بلوچستان باشد، گفت: عزم دولت چهاردهم رفع موانع مسیر گردشگری، بویژه گردشگری سلامت است.

سید رضا صالحی امیری امروز (پنجشنبه، هشتم شهریور ماه) در حاشیه سفر به سیستان و بلوچستان و در بازدید از موزه جنوب شرق، بیان کرد: جذب گردشگر خارجی یکی از اولویت‌های دستگاه میراث فرهنگی است. این موضوع فراملی است و نیازمند همکاری تمام دستگاه‌های مسئول است.

وی ادامه داد: در حوزه گردشگری بیش از ۱۰ دستگاه دخیل هستند، باید در سطح ملی و کلان به این موضوع پرداخته شود، چون عزم دولت چهاردهم رفع موانع مسیر گردشگری است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در حوزه گردشگری سلامت نیز باید با همکاری وزارت بهداشت اقدامات جدی در دستور کار قرار گیرد و یکی از قطب‌های گردشگری کشور می‌تواند سیستان و بلوچستان باشد. سیستان و بلوچستان ظرفیت پزشکی بسیار خوبی دارد. همچنین در تربیت پزشکان و ساخت بیمارستان‌های جدید بویژه در زاهدان ورود جدی کرده که همه این‌ها در قطب گردشگری شدن این شهر و این استان، بویژه از کشور‌های همجوار اثرگذار است.

صالحی امیری افزود: در حوزه میراث، سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بزرگی دارد که قابل تقدیر است؛ اما جذب گردشگر به زیرساخت نیاز دارد که قدم‌های بزرگی در این راستا برداشته شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
احمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
0
0
در سیستان و بلوچستان با کارت سوخت شخصی نمیتونی بنزین بزنی و باید از کنارخیابان بنزین بخرید اونوقت اونجا قطب گردشگری بشود.
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد