تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
معاونت حمل و نقل شهرداری تهران اعلام کرد

استفاده از متروی تهران امروز رایگان است

همزمان با اربعین حسینی، استفاده از خطوط مترو امروز (یکشنبه) رایگان است و سرویس‌های متعددی از جانب اتوبوسرانی و تاکسی برای ایاب‌وذهاب شهروندان در داخل تهران در نظر گرفته شده است.

کد خبر: ۱۷۰۹۸۷
۱۲:۱۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۳

استفاده از متروی تهران امروز رایگان است

دیدارنیوز: اتاق کنترل و مدیریت ترافیک راهپیمایی بزرگ جاماندگان اربعین در محل معاونت حمل و نقل شهرداری تهران تشکیل شد.

معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد که اتاق مشترک کنترل ترافیک تهران همزمان با برگزاری راهپیمایی جاماندگان اربعین، از صبح امروز ۴ شهریورماه ۱۴۰۳ در محل ساختمان معاونت حمل و نقل تشکیل شده است.

در ابتدای این جلسه پس از ارائه آخرین گزارش از اقدامات انجام شده دوربین‌های ترافیکی نیز رویت و مورد بررسی قرار گرفت که این بررسی‌ها نشان‌دهنده حضور پرشمار شهروندان در این راهپیمایی است.

همچنین نیرو‌های سازمان آتش‌نشانی در نقاط مختلف مسیر برای سرویس‌دهی و مقابله با گرمازدگی احتمالی شهروندان مستقر هستند.

علاوه بر این مطابق توصیه‌های اعلام شده از سوی پلیس؛ شهروندان تا حد امکان از وسایط نقلیه عمومی برای عزیمت و بازگشت به محل راهپیمایی استفاده کنند.

در همین رابطه با توجه به اینکه بسیاری ازشرکت کنندگان راهپیمایی «جاماندگان اربعین» ساکن شهر‌های اقماری اطراف تهران هستند؛ معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تعداد قابل توجهی ون و اتوبوس برای جابه جایی حاضران در این آیین به شهر‌های محل سکونت خود در نظر گرفته است.

بر اساس گزارش سایت شهر، استفاده از خطوط مترو امروز رایگان است. همچنین سرویس‌های متعددی از جانب اتوبوسرانی و تاکسی برای ایاب‌وذهاب شهروندان در داخل تهران در نظر گرفته شده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر