تیتر امروز

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

حمله هوایی آمریکا به کاراکاس/ روایت سی‌بی‌اس از دستور ترامپ/ بمباران آرامگاه هوگو چاوز +ویدیو

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند.
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سلیمی مطرح کرد

وزرای پیشنهادی مراقب عاشقان پست و مقام باشند

علیرضا سلیمی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت که در روز‌های اخیر برخی افراد کاسب، دلال و عاشق پست و مقام با نمایندگان درباره وزرای پیشنهادی تماس گرفته و حتی از جلسه با فلان وزیر سخن می‌گویند؛ وزرای پیشنهادی مراقب این افراد باشند.

کد خبر: ۱۷۰۷۰۷
۱۲:۳۹ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳

وزرای پیشنهادی مراقب عاشقان پست و مقام باشند

دیدارنیوز: سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت که در روز‌های اخیر برخی افراد کاسب، دلال و عاشق پست و مقام با نمایندگان درباره وزرای پیشنهادی تماس گرفته و حتی از جلسه با فلان وزیر سخن می‌گویند؛ وزرای پیشنهادی مراقب این افراد باشند.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی در جلسه علنی نوبت صبح امروز سه شنبه مجلس در تذکری گفت: از مدیریت مجلس تشکر می‌کنم که در ایام بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دیگر راهرو‌های مجلس محل رفت و آمد برخی افراد کاسب برای لابی‌کردن نیست.

وی افزود: در این بین برخی افراد کاسب، دلالان، کارچاق‌کنان و عاشقان پست و مقام در این چند روز به نمایندگان پیامک می‌دهند و گاه به نمایندگان زنگ می‌زنند که مثلا با فلان وزیر جلسه گذاشتند.

نماینده تهران خطاب به وزرای پیشنهادی گفت: وزرای پیشنهادی مراقب این افراد باشند و در جلساتی که بیرون از مجلس می‌گذارند، شرکت نکنند. آن‌ها کارچاق‌کن‌هایی هستند که به دنبال پست و مقامند البته که مجلس با دقت و جدیت و با عنایت به مسائل تخصصی و فنی صلاحیت‌ها را بررسی کرده و اجازه به چنین افرادی نمی‌دهند که به دنبال پست و مقام هستند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس جلسه در پاسخ به این تذکر گفت: مجلس در ایام بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دقت و برنامه‌ریزی داشته که در سال‌های اخیر بی‌بدیل بوده است. ان شاءالله مجلس هم با عقلانیت عمل کند و این افراد نمی‌توانند نفوذی در ذهن، فکر و اندیشه نمایندگان داشته باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها