تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
نیویورک‌تایمز گزارش داد

اسرائیل به آخر خط رسیده

نشریه نیویورک تایمز، در گزارشی با استناد به اظهارات برخی مقامات اعلام کرد اگرچه اسرائیل برای آسیب به تونل‌های حماس تقلا کرده، اما موفق به تخریب آن‌ها نشده و در غزه به آخر خط رسیده است.

کد خبر: ۱۷۰۴۱۴
۱۰:۱۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۳

اسرائیل به آخر خط رسیده

دیدارنیوز: یک رسانه آمریکایی در گزارشی با استناد به برخی اظهارات مقامات این کشور می‌نویسد اگرچه رژیم صهیونیستی برای آسیب به تونل‌های حماس تقلا کرده، اما موفق به تخریب آن‌ها نشده و در غزه به آخر خط رسیده است.

بیش از ۱۰ ماه از حملات رژیم صهیونیستی در غزه می‌گذرد و رژیم اشغالگر همچنان به جنایات جنگی بی‌امان خود علیه مردم فلسطین ادامه می‌دهد، اما علاوه بر این‌ها، تونل‌های حماس یکی از مسائلی بوده که از روز اول جنگ موجب غافلگیری ارتش رژیم صهیونیستی شده و آن‌ها را از پا درآورده است.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به قدرت تونل‌های حماس می‌نویسد: «برخی از تونل‌های بزرگتر که حماس از آن‌ها به عنوان پست‌های فرماندهی استفاده می‌کرد، غیرفعال شده است، اما این شبکه تونل‌ها بسیار گسترده و بزرگتر از آن چیزی است که اسرائیل انتظار دارد و همچنان به روشی موثر برای حماس در جنگ باقی مانده است.»

اسرائیل به آخر خط رسیده
تونل‌های حماس در غزه

«نابودی حماس»؛ هدفی که هرگز محقق نمی‌شود

«رالف گاف» مقام ارشد سابق سیا که در منطقه خدمت می‌کرد، درباره قدرت جنبش حماس و ضعف نیرو‌های رژیم صهیونیستی می‌گوید: «حماس حذف‌شدنی نیست و اسرائیل احتمالا هرگز نمی‌تواند به نابودی کامل حماس دست یابد.»

نیویورک تایمز در ادامه می‌نویسد: «درحالی‌که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده برای رسیدن به مذاکرات آتش‌بس تلاش می‌کند، تعدادی از مقامات امنیت ملی این کشور معتقدند که ارتش اسرائیل توانسته مانع پیشروی حماس شود، اما هرگز به هدف خود مبنی بر حدف کامل این گروه دست پیدا نخواهد کرد.»

مقامات سابق آمریکایی و صهیونیستی می‌گویند: «یکی از بزرگترین اهداف باقی‌مانده اسرائیل، بازگشت حدودا ۱۱۵ اسیر زنده و کشته شده در غزه است که این هدف نمی‌تواند به طور نظامی تحقق یابد و صرفا باید از طریق مذاکره حاصل شود. هم‌اکنون ارتش اسرائیل در غزه به آخر خط رسیده است.»

اسرائیل به آخر خط رسیده
حملات رژیم صهیونیستی در غزه

توقف جنگ برای اسرائیل فاجعه است

«ژنرال آمیدور» که اکنون عضو موسسه یهودی برای امنیت ملی آمریکا است، با اشاره به قدرت حماس می‌گوید: «اسرائیل از آن اهدافی که برای خود در غزه تعیین کرده بود، بسیار فاصله دارد. اگر اسرائیل هم‌اکنون نیرو‌های خود را خارج کند، حماس در عرض یک سال قوی‌تر خواهد شد.»

او در رابطه با این دلیل که چرا رژیم صهیونیستی جنایاتش را متوقف نمی‌کند، می‌گوید: «توقف جنگ برای اسرائیل فاجعه خواهد بود.»

تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه امروز (پنجشنبه) وارد سیصد و چهاردهمین روز خود شده است و رزمندگان مقاومت نیز در حال ضربه زدن به ارتش این رژیم در محور‌های مختلف نبرد زمینی هستند.

«دانا استرول» مقام ارشد سابق پنتاگون در سیاست منطقه غرب آسیا که اکنون محقق «موسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» است، می‌گوید: «حماس قادر است دوباره خود را تقویت کند و این گروه به لحاظ نظامی نیز نقاط قوتی دارد.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی