تیتر امروز

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد
در گفت‌وگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد

سفیر پیشین کشورمان در فرانسه در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که؛ ایران بعد از جنگ دوازده روزه و جمع‌بندی که از آن داشت، یک فرصت چندماهه دیپلماتیک را از دست داد و این فرصت به این شکل بود...
علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.

هشدار نارنجی برای جنوب و تشدید بارش در ۹ استان

سازمان هواشناسی نسبت به تشدید رگبار و رعد و برق در ۹ استان و آبگرفتگی معابر عمومی هشدار داد. در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود.

کد خبر: ۱۷۰۳۸۶
۱۷:۱۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۳

هشدار نارنجی برای جنوب و تشدید بارش در ۹ استان

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی نسبت به تشدید رگبار و رعد و برق در ۹ استان و آبگرفتگی معابر عمومی هشدار داد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ با اشاره به تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های موسمی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب آورده است: وقوع رگبار باران همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک و کاهش دید افقی چهارشنبه (۲۴ مرداد) در شمال هرمزگان، جنوب شرق فارس، جنوب و جنوب غرب کرمان، پنج‌شنبه (۲۵ مرداد) در شمال هرمزگان، جنوب شرق و شرق فارس، جنوب و جنوب غرب کرمان، شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و گیلان و جمعه (۲۶ مرداد) در شمال هرمزگان، شرق و جنوب شرق فارس، جنوب غرب کرمان، نیمه شمالی استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل، گیلان، مازندران و دامنه و ارتفاعات گلستان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی طغیان رودخانه‌های فصلی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه، آبگرفتگی معابر عمومی، لغزندگی جاده‌ها، شکل‌گیری روان آب و سیلاب، وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش دید افقی، خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی پرهیز از هرگونه تردد و توقف در حاشیه روخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از اسکان و برپایی چادر درکنار روخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت طبیعت‌گردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، پرهیز از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها، آب‌رو‌ها و دهانه پل‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، تسریع در جابجایی محصولات کشاورزی برداشت شده، آمادگی راهداری، وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های اجرایی خدمت رسان و امدادی مد نظر قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زردرنگ آورده است: از ظهر پنج‌شنبه تا اواخر وقت شنبه افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱.۷ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان، در دریای خزر دور از انتظار نیست.

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تور‌های صیادی، صدمه به ماهیان درقفس و صدمه به قایق‌های کوچک تفریحی و مسافری و شناور‌های سبک و اختلال در تردد شناور‌ها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به منع فعالیت‌های شنا و تفریحی و تردد قایق‌های کوچک و شناور‌های سبک، محدودیت تردد شناور‌های سنگین و نیمه سنگین و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های دریایی توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر

سیدعلی مجتهدزاده: شاهد شکل‌گیری صف‌های طولانی در مقابل دادگاه‌های انقلاب و خانواده‌های نگران هستیم/ وکلای مورد اعتماد قوه قضائیه، فضا را در این شرایط مهیا دیده و درخواست‌های مالی هنگفت به عنوان حق‌الوکاله از مردم دارند/ توصیه من به خانواده‌ها این است که به هیچ عنوان از وکلای تبصره ماده ۴۸ استفاده نکنند/ توقیف روزنامه «هم‌میهن» به این معناست که برخی تحمل شنیدن صدای مستقل را ندارند

امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
پرطرفدارترین ها