تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
جبار کوچکی نژاد، نماینده مجلس می‌گوید در نگاه مجلس موضوع اصولگرایی و اصلاح‌طلبی مدنظر نیست

مجلس در چارچوب معیار‌های مدنظر رهبری با دولت همکاری می‌کند

جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس گفت: مجلس در این چارچوب (یعنی گزینش افراد بر اساس همان معیار‌های مدنظر رهبری) با دولت همکاری می‌کند؛ بالاخره باید همکاری میان دولت و مجلس چارچوب‌هایی داشته باشد.

کد خبر: ۱۶۹۵۱۴
۱۰:۱۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳

جبار

دیدارنیوز: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: ان‌شاءالله آقای پزشکیان افرادی را روی کار بیاورد که بتوانند در چارچوب‌های مشخص شده به نظام جمهوری اسلامی خدمت کنند که مجلس هم بتواند به آن افراد رأی موافق بالای ۲۰۰ بدهد که کار را شروع کنند.

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایلنا، «درخصوص میزان همکاری میان مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم و اینکه نگرانی‌هایی نسبت به تداوم اختلافات سیاسی میان برخی نمایندگان با دولت وجود دارد و آن‌ها حامی کاندیدای مشخصی در انتخابات بودند»، گفت: ببینید با توجه به رهنمود‌هایی که رهبری در دیدار با نمایندگان درخصوص کار مجلس در رابطه با جهت‌گیری‌ها، سوال، استیضاح و.. داشتند و تاکید داشتند که این ظرفیت‌ها را در مسیر اهداف شخصی و گروهی به کار نگیرند و همچنین توصیه‌های متقابلی که در آن روز و در جلسه روز تنفیذ به دولت داشتند، مبنای کار ما همین راهنمایی‌ها و توصیه‌ها و قانون خواهد بود.

وی ادامه داد: رهبری به دولت توصیه فرمودند که برای چینش کابینه از افرادی استفاده کند که دارای ویژگی‌هایی همچون تدین، انقلابی بودن، دست‌پاکی، داشتن سوابق خوب و همچنین باورمند به نظام جمهوری اسلامی باشند و نکته مهم اینکه آینده را تاریک نبینند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: اگر دولت در گزینش و تدوین فهرست اعضای کابینه پیشنهادی خود به این موارد توجه کند و بر همین اساس کابینه را معرفی کند، مجلس یکدست به دولت رأی خواهد داد، اما اگر توجه نکند و بعضی از افرادی که سوابق‌شان گویاست را معرفی کنند مساله فرق می‌کند. بالاخره افرادی که الان مراجعه می‌کنند و داوطلب برعهده گرفتن مسئولیتی می‌شوند یک سوابقی دارند یا در موضوعاتی اعلام موضع کرده‌اند، اگر واقعا این افراد در این چارچوب‌ها نباشند و ویژگی‌های مدنظر رهبری را نداشته باشند مجلس هم حق دارد که به آن افراد برای عضویت در کابینه رأی ندهد.

کوچکی‌نژاد در ادامه عنوان کرد: ان‌شاءالله آقای پزشکیان افرادی را روی کار بیاورد که بتوانند در چارچوب‌های مشخص شده به نظام جمهوری اسلامی خدمت کنند و مجلس هم بتواند به آن افراد رأی موافق بالای ۲۰۰ بدهد که کار را شروع کنند.

وی افزود: مجلس در این چارچوب (یعنی گزینش افراد بر اساس همان معیار‌های مدنظر رهبری) با دولت همکاری می‌کند؛ بالاخره باید همکاری میان دولت و مجلس چارچوب‌هایی داشته باشد. همکاری‌ها مساله مردم است و درخواست‌شان این است که کسی که وزیر می‌شود سوابق خوبی داشته باشد.

نماینده رشت تاکید کرد: در نگاه مجلس موضوع اصولگرایی و اصلاح‌طلبی مدنظر نیست، سوابق مهم است که فرد مدیر و توانمندی باشد وگرنه اینکه دولت بخواهد یک آدم بی‌عرضه را انتخاب کند کل وزارتخانه و آن حوزه کاری را با مشکل مواجه می‌کند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان