تیتر امروز

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعد مذاکره به واشنگتن سفر کنید
در گفت‌وگو با دیدار مطرح شد

واکنش تند سفیر پیشین ایران در انگلستان به اظهارات اخیر دبیر شورایعالی دفاع؛ آقای شمخانی! چه کسی به تو اجازه داده که کشور را به سمت جنگ ببری؟ / ویتکاف را به تهران دعوت کرده و در دور بعد مذاکره به واشنگتن سفر کنید

سفیر پیشین ایران در بریتانیا در گفت‌وگو با دیدارنیوز با انتقاد شدید از مواضع اخیر علی شمخانی درباره قریب‌الوقوع بودن جنگ ایران و آمریکا گفت: آقای شمخانی! تو به هر در و دیواری زدی که بعد از دبیری...
مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
تنها رسانه‌های دولتی و نزدیک به حکومت روایت این مذاکرات را منتشر می‌کنند و رسانه‌های مستقل داخلی در عمان حضور ندارند

مذاکرات ایران و آمریکا «فعلا» به پایان رسید/ وزارت خارجه: تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها

مذاکرات روز جمعه ایران و آمریکا که قرار بود ساعت ۰۹:۳۰ صبح به وقت تهران آغاز شود، با بیش از دو ساعت تاخیر در مسقط پایتخت عمان شروع شد و تا حدود ساعت ۱۷:۰۰ امروز ادامه داشت. پس از پایان مذاکرات،...
انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟
امیر دبیری‌مهر در گفت‌و‌گو با مجله تحلیلی خبری دیدارنیوز توضیح داد

انباشت نارضایتی‌ها؛ اعتراض‌ها چطور به خیابان رسید؟

امیر دبیری‌مهر، مدرس و پژوهشگر علوم سیاسی معتقد است که وقتی نارضایتی‌ها به تقاطع و نقطه جوش اجتماعی می‌رسند بدون طراحی و توطئه به اعتراض خیابانی تبدیل می‌شوند.
آذری‌جهرمی می‌گوید ممنوعیت واردات آیفون در دولت چهاردهم بازنگری می‌شود اما ..

واردات آیفون در دولت جدید آزاد می‌شود؟

«محمدجواد آذری‌جهرمی»، وزیر سابق ارتباطات، از بازنگری درباره ممنوعیت وارد آیفون‌های رده بالا در دولت چهاردهم خبر داد اما می‌گوید که نمی‌تواند به‌طور قطع بگوید این ممنوعیت برداشته می‌شود.

کد خبر: ۱۶۹۳۰۲
۲۰:۱۶ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳

واردات آیفون در دولت جدید آزاد می‌شود؟

دیدارنیوز: وزیر سابق ارتباطات معتقد است دغدغه ممنوع‌کنندگان واردات آیفون غلط نیست، ولی اعمال محدودیت مسئله را حل نمی‌کند.

به نقل از دیجیاتو، «محمدجواد آذری‌جهرمی»، وزیر سابق ارتباطات، در گفت‌وگوی زنده‌ای در شبکه «ایکس» (توییتر سابق)، از بازنگری درباره ممنوعیت وارد آیفون‌های رده بالا در دولت چهاردهم خبر داد. البته او تصریح کرد که نمی‌تواند به‌طور قطع بگوید این ممنوعیت برداشته می‌شود؛ چراکه تصمیم‌گیری در این باره بر عهده وزارت صمت است.

واردات آیفون در دولت جدید آزاد می‌شود؟

آذری‌جهرمی گفت که در دوره وزارت او هم فشار‌هایی برای ممنوعیت واردات این موبایل‌ها بوده، اما دولت «با نامه‌نگاری‌ها و توجیهات نگذاشت این اتفاق بیفتد».

او استدلال‌های موافقان این محدودیت را ارزبری به نفع درصد کمی از مردم، بالا بودن میزان تخصیص ارز برای واردات تلفن همراه و مقابله اقتصادی با آمریکا برشمرد.

وزیر سابق ارتباطات تصریح کرد که «نمی‌گویم این دغدغه‌ها غلط است و باید به آن‌ها پاسخ داده شود، اما اعمال محدودیت هیچ مسئله‌ای را حل نکرده است».

آذری‌جهرمی گفت: «اکثر دوستانم که آیفون ۱۴ و ۱۵ دارند، یک کد زده‌اند و نهایتاً با اینترنت ۳G دارند از آن استفاده می‌کنند. اینطور عملاً سیستم رجیستری را هم دور زده‌اند و هزینه مالیات و عوارض ورودی را نمی‌دهند و واردات از بازار غیررسمی انجام می‌شود.»

او تصور ارزبری بالای واردات این گوشی‌ها را هم به دلیل شفاف‌شدن بازار به دنبال اجرای پروژه رجیستری دانست و توضیح داد: «اگر کل واردات به کشور رسمی بشود و قاچاق وجود نداشته باشد، آن‌وقت می‌بینید که ارز واردات گوشی عدد بالایی هم نیست.»

وزیر سابق ارتباطات ادامه داد: «شما که نمی‌توانید بازار موبایل را به واسطه اجرای پروژه رجیستری و شفاف‌شدنش تنبیه کنید و ارز کمتری بدهید.»

او درباره استدلال موافقان ممنوعیت واردات مبنی بر آمریکایی و لوکس‌بودن این کالا‌ها گفت: «مگر در سامسونگ قطعات آمریکایی نیست؟ مگر در لپ‌تاپ و سرور قطعات آمریکایی نیست؟ حالا شما ممنوع کنید. یک اکوسیستم توسعه اپلیکیشنی که نرم‌افزار می‌نویسد، کلا از کار بیکار می‌شود.»

آذری‌جهرمی درباره پیامد‌های این ممنوعیت یادآور شد: «این کار دغدغه‌های شما را برطرف نمی‌کند؛ ضمن اینکه پروژه رجیستری را هم به ضد خودش تبدیل می‌کند.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
امروز شنبه ۱۸ بهمن
پرطرفدارترین ها