تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد

شایعات بی‌اساس؛ تب دنگی در اردبیل گزارش نشده است

محمد جعفرزاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تاکنون هیچ موردی از ابتلای اهالی استان اردبیل و مسافران و گردشگران به تب دنگی گزارش نشده است.

کد خبر: ۱۶۸۸۶۴
۲۱:۰۸ - ۲۷ تير ۱۴۰۳

شایعات بی‌اساس؛ تب دنگی در اردبیل گزارش نشده است

دیدارنیوز: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تاکنون هیچ موردی از ابتلای اهالی استان اردبیل و مسافران و گردشگران به تب دنگی گزارش نشده است.

محمد جعفرزاده به تسنیم گفت: شایعات منتشر شده در فضای مجازی بی‌پایه و اساس است و تاکنون هیچ موردی از ابتلای هم استانی‌ها و حتی مسافران و گردشگران به تب دنگی و یا گزش پشه آئدس در استان اردبیل گزارش نشده است.

وی تصریح کرد: در روز‌های اخیر بیش از ۵ هزار مورد نمونه‌گیری از گزش‌های اتفاق افتاده انجام شده که هیچ کدام از آن‌ها گزش پشه آئدس نبوده و مراقبت‌ها از سوی تیم‌های دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است تا اقدامات پیشگیری با اولویت و مقدم‌تر از درمان در این بیماری مورد توجه قرار گیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به راه‌اندازی مرکز تحقیقات بیماری‌های واگیردار، ویروسی و انتقالی در سطح استان اشاره کرد و گفت: سیستم مراقبتی پویا و فعالی را در شمال، جنوب، مرکز، شرق و غرب استان داریم و سعی ما بر این است تا از گزش پشه جلوگیری کرده و شاهد بروز بیماری تب دنگی نباشیم.

جعفرزاده افزود: در چند روز گذشته تنها یک مورد مشاهده پشه آئدس را در شهرستان بیله‌سوار شاهد بودیم که با مراقبت‌های انجام شده در این منطقه هیچ‌گونه گزش و یا انتقال ویروس انجام نشده و شدت آلودگی‌ها در این استان در حد صفر و منتفی است.

وی به اخبار منتشر شده مبنی بر مشاهده پشه آئدس در شهرک دادگستری و برخی مناطق شهری اردبیل خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز بررسی‌ها نشان می‌دهد که هیچ‌گونه پشه آئدس در مناطق شهری اردبیل مشاهده و ثبت نشده و امکان انتقال بیماری نیز در حد صفر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه به هیچ وجه این بیماری از انسان به انسان منتقل نمی‌شود، اضافه کرد: تنها پشه آلوده می‌تواند زمینه‌ساز انتقال این بیماری باشد که در استان اردبیل این موارد در حد صفر است.

جعفرزاده بیان کرد: هموطنان باید مراقبت بیشتری را در حفظ بهداشت محیط زیست و بهسازی فضا‌های آلوده داشته باشند تا از محل مانداب و جمع شدن آب شاهد تخم‌گذاری و ازدیاد جمعیت پشه آئدس نباشیم.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: با توجه به اینکه در روز‌های عزاداری سیدالشهدا (ع) شاهد توزیع غذا و یا آب، شربت و چای هستیم، انتظار می‌رود هموطنان در نگهداری محیط به شکل تمیز و پاکیزه کوشا بوده و از پخش شدن ظروف یکبار مصرف و همچنین گنداب و مانداب پرهیز کرده و اجازه ندهند تا این فضا‌ها بستر ازدیاد جمعیت پشه آئدس را فراهم آورد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل از استان‌های سردسیر و خنک کشور است و امکان شیوع این بیماری بسیار کم است و رفته رفته با نزدیک شدن به نیمه تابستان و خنک شدن هوا، از شدت نگرانی‌ها در شیوع این بیماری کاسته خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر